• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyen biri yok demeyin..BEN VARIM..

Bugün kendinizi nasıl tanımlarsınız????

• Zalim

OY: 1 1,5%
  • Cazgır

OY: 3 4,4%
  • Kahraman

OY: 0 0,0%
  • Pasaklı

• Şımarık

• Ezik

OY: 3 4,4%
  • Sulugöz

OY: 5 7,4%
  • Suratsız

OY: 2 2,9%
  • Meraklı

• Pişman

• Dengesiz

OY: 4 5,9%
  • Hayalperest

• Ben şöyleyim ;

OY: 0 0,0%
  • Faydasız

OY: 9 13,2%
  • Asabi

• Miskin

OY: 7 10,3%
  • Mutlu

OY: 4 5,9%
  • Sakin

• Karmaşık

OY: 20 29,4%

• Ankete Katılan
    68
Tamam..tekrar konuşmak istersen burdayım........

aslinda konusmaya kendimin ne durumda oldugunu bulmaya cok ihtiyacim var fakat nerden baslayacagimi hic bilmiyorum bi Ara psikologa gitmeyi de dusundum fakat ayriliktan sonra bu durumlarin normal oldugunu okudugum icin simdilik kendi kendime biseyler yapmaya calisiyorum

Hayattan beklentilerini ve hedeflerini belirle evinin her duvarına senin görebileceğin şekilde bu notları yapıştır...

Hayattan istediklerimizi alabilmemiz için,istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliriz..İstemediğimiz şeyleri yaparkende dolayısıyla sıkılır,bunalır,sinirlenir,stres yaşayabiliriz....Ancak tüm bunlara dayanabilme gücü ve potansiyeli içimizde mevcuttur....İrademizle yapacağımız çalışmalar bizi hedefimize ulaştıracaktır.....

peki deniycem teşekkürler:1:

Tabiki sorabilirsiniz........

tamam, çok teşekkür ederim öncelikle:)

benim çok aceleci bir yanım var? çok aceleciyim hemde..... genelde bu yönümden muzdaribim malesef......
bu aceleciliğimi dizginlememin önemli bi getirisi olurmu sizce bana hayatıma???
aceleciliğin mühim zararları varmıdır insan üzerinde???

birde şunu sormak istiyorum:
sürekli denilebilicek kadar huzura sahip olmak hayatta bi çok şeyde kazanmak demekmidir?

sevgilerimle.......:16::16::16:

Son düzenleme:
tamam, çok teşekkür ederim öncelikle:)

benim çok aceleci bir yanım var? çok aceleciyim hemde..... genelde bu yönümden muzdaribim malesef......
bu aceleciliğimi dizginlememin önemli bi getirisi olurmu sizce bana hayatıma???
aceleciliğin mühim zararları varmıdır insan üzerinde???

birde şunu sormak istiyorum:
sürekli denilebilicek kadar huzura sahip olmak hayatta bi çok şeyde kazanmak demekmidir?

sevgilerimle.......:16::16::16:

Sürekli aceleci olmak bazı sorunlara yol açabilir mesela stre,yorgunluk,kilo kaybı gibi........Yavaşlarsanız enerjniz artar,formunuzu koruyabilirsiniz,iş hayatınızda daha başarılı olursunuz...

Tabiki de kazanmak demek...Keşke her insan sürekli denelibecek kadar huzura ve mutluluga sahip olsa.......

Sürekli aceleci olmak bazı sorunlara yol açabilir mesela stre,yorgunluk,kilo kaybı gibi........Yavaşlarsanız enerjniz artar,formunuzu koruyabilirsiniz,iş hayatınızda daha başarılı olursunuz...

Tabiki de kazanmak demek...Keşke her insan sürekli denelibecek kadar huzura ve mutluluga sahip olsa.......

tekrar teşekkür ederim cevabınız için.....:16::16::16:

belkide bir türlü süresini normale indiremediğim uykularımın nedenide bu aceleciliğimdir diye düşündüm şimdi, çünkü bazen ancak çok uyuduğum vakit dinlenebiliyorum, daha sakin olabilmek için neler yapmam gerektiğini artık daha detaylı öğrenmeye çalışıcam.....

panik atak atlattım, bu aceleci ve panikli yönümünde panik atağımda büyük rolünün olduğunuda düşünüyorum ayrıca kendimce.

sevgilerimle......

tekrar teşekkür ederim cevabınız için.....:16::16::16:

belkide bir türlü süresini normale indiremediğim uykularımın nedenide bu aceleciliğimdir diye düşündüm şimdi, çünkü bazen ancak çok uyuduğum vakit dinlenebiliyorum, daha sakin olabilmek için neler yapmam gerektiğini artık daha detaylı öğrenmeye çalışıcam.....

panik atak atlattım, bu aceleci ve panikli yönümünde panik atağımda büyük rolünün olduğunuda düşünüyorum ayrıca kendimce.

sevgilerimle......

Uykun için melisa çayı içebilirsin.......

merhaba
moralim bozulunca bişeylere adapte olmakta zorlanıyorum...
kendimi hemen toparlayamıyorum...
örneğin şuan hazırlamam gereken rapor var ve kendimi toparlayıp hazırlayamıyorum...
enerjim hemen düşüyor...
ne yapmalıyım...

merhaba
moralim bozulunca bişeylere adapte olmakta zorlanıyorum...
kendimi hemen toparlayamıyorum...
örneğin şuan hazırlamam gereken rapor var ve kendimi toparlayıp hazırlayamıyorum...
enerjim hemen düşüyor...
ne yapmalıyım...

Merhaba...Moralini bozan her ne ise onu çözmeden hiçbirşey yapma çözemeyeceğin bir sorunsa kendine bir kaç dakika verip rahatlayıp tekrar sorunu çözmeye çalış.....Egzersiz yap,derin nefesler al ve ortada bir şey yoksa dahi aklına komik birşeyler getirip gül bunlar senin rahatlamanı sağlar ve zihinin toparlanır....

Merhaba...Moralini bozan her ne ise onu çözmeden hiçbirşey yapma çözemeyeceğin bir sorunsa kendine bir kaç dakika verip rahatlayıp tekrar sorunu çözmeye çalış.....Egzersiz yap,derin nefesler al ve ortada bir şey yoksa dahi aklına komik birşeyler getirip gül bunlar senin rahatlamanı sağlar ve zihinin toparlanır....

sevgili yaşam koçu
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim...
moralımi bozan şeyler aslında çevremdeki insanların davranışı yada aşağılayıcı sözleri...
bu konuda boşvermeye üzerinde durmamaya çalışıyorum ama yalnız kalınca aklıma geliyor ve üzülüyorum...
birde hayatta yapmak istediğim çok şey var ama tembellik yapıyorum ve hep erteliyorum... sonrasında başarısızlığın vermiş olduğu duygu benim enerjimi alıyor...

birde sizden kitap önerisi istiyorum...özelden yazabilirsiniz...
sanırım çok şey istetim...
samimiyetinize ve içten cevaplarınıza güvenerek...:16:

Back
X