- Konu Sahibi yasamm_kocu_
Düşüncelerin neyse hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.
(William Shakespeare)
(William Shakespeare)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için.
(William Shakespeare)
açıkçası bende çok utangaç biriyim ve bu özelliğimden dolayı artık kendimi değersiz hissediyorum ,ne bileyim mesela bir örnekle açıklayayım size bunu ; bir akşam eşimle iş arkadaşının yanına gittik ben 2. defa görüyorum bayanı, ama eşimin bana karşı olan tavrını biraz kafama taktım o benden önce çıktı merdivenleri hiç beni beklemedi ,bende kararasız kaldım yani kadının evine çıkıpta ne yapacağım diye düşündüm ama sonra eşim gel deyince arkasından çıkmak zorunda kaldım çıktığımda eşimle bayan ve bayanın eşi konuşmaya başlamıştı bile emaneti eşim vermişti iş arkadaşına ,iş arkadaşı benide sordu o an hani eşin nerde falan filan derken bizimkide gel geldi eşimde diyerek merdivenlere doğru yöneldi ,o an bayanla göz göze geldik ve geride durmanın çok mantıksız olacağını düşünerek yanına kadar çıkıp tokalaştık sarıldım falan eşini tanıştırdı bizimle merhabalaştık öle nasılszınız deme fırsatım bile olmadı ne bileyim sonradan keşke nasılsınız deseydim ama o an beynimde eşimin bana karşı olan tavrı aklımı kurcalamıştı ne yani beni beklemeden yukarı çıkmak ne acelen varki sanki eşler ne içindir EŞ İN ANLAMI NE DEMEKTİR ,bunu eve geldiğimde onada belirttim ama çok saçma düşündüğümü ve ağır hareket ettiğim için yukarda kadın beklemesin diye öle hızlı çıktım dedi (şu anda akla hemen kadını kıskandığım falan gelmesin akla kesinlikle öle bir durum yoktur )vs. vs. bende eşime bazı iş arkadaşarının yanında beni el üstünde tututğunu fakar bazı iş arkadaşalrının yanındada hiç önemsemediğini hatta cahilmişim gibi davrandığını söledim ,bu sefer bizimkide hiç öyle yapmadığını ve benim kötü düşündüğümü söylüyor ,kavga çıkarmak için bahane olduğunu söylüyor ne alaka ki durup dururken neden çıkarayım kavga ,bence eşim kişilerin statüleri değiştikçe benimde onun yanındaki değeri ona göre değerlendiriyor ,şu an için bir iş hayatım olmadığı için belkide gözünde beni bilgisizmi görüyorki anlamadım vallahi öyle bir haldeyim işteee ,
ayrıca kendimede kızıyorum böyle düşünmeye başladığım anda tamamen kendimi salıyorum hayata bakış açım değşşiyor umutsuzluk kaplıyor içimi ,insanların gözünde sanki çok küçükmüşüm fikirlerim değersizmiş gibi hissediyorum halbukse içimdeki ben bu değil gayet zeki bir kadınım ve imkanlar olsa bu içimdeki zeki ve özgür kadın çıkıcak ve ben o özgür kadını ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK İSTİYORUUUMMMMMMM
diğer insanlarla kendimi kıyaslıyorum sonra ben kadınmıyım ki diyorum
dışardayken üzerimdeki kıyafetlere bakıyorum sürekli göbeğime insanların gözünde nasıl göründüğümü düşünüyorum
pek arkadaşım yok olanlarlada sadece yüzeysel muhabet ediyorum kimseye derdimi sıkıntımı anlatamıyorum beni anlamıyacaklarını düşünüyorum artık eşimede anlatamıyorum sürekli kilolarımdan yakınmamdan sıkıldı çünki madem rahatsızsın kilo ver diyor beceremiyorum gülünç duruma düşüyorum hatta şu anda içimden bir ses boşuna yazıyorsun cevap gelmeyecek diyor
böyle umutsuzum kendimden hayattan ..
Böyle düşünme elimden geldigi kadar bütün arkadaşlara cevap vermek istiyorum fakat işler malum sorununa özelden cevap verecem....diğer insanlarla kendimi kıyaslıyorum sonra ben kadınmıyım ki diyorum
dışardayken üzerimdeki kıyafetlere bakıyorum sürekli göbeğime insanların gözünde nasıl göründüğümü düşünüyorum
pek arkadaşım yok olanlarlada sadece yüzeysel muhabet ediyorum kimseye derdimi sıkıntımı anlatamıyorum beni anlamıyacaklarını düşünüyorum artık eşimede anlatamıyorum sürekli kilolarımdan yakınmamdan sıkıldı çünki madem rahatsızsın kilo ver diyor beceremiyorum gülünç duruma düşüyorum hatta şu anda içimden bir ses boşuna yazıyorsun cevap gelmeyecek diyor
böyle umutsuzum kendimden hayattan ..
benim için artık kocamı arayıp bu kadını üzme dermisiniz yaa?
çok yoruldummmm şimdi yine ağlicam . özelden de yazamıyorum yeniyim diye