- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
- Konu Sahibi yasamm_kocu_
anksiyete depresyon ile başetmeye çalışıyorum hergün dışarı çıkmak için kendimi zorluyorum antidepresanım,mücadele yöntemleri ve güç vermek için benimle de konuşabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anksiyete depresyon ile başetmeye çalışıyorum hergün dışarı çıkmak için kendimi zorluyorum antidepresanım,mücadele yöntemleri ve güç vermek için benimle de konuşabilir misiniz
tam bana göre bir topik olmuş
size özelden yazmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
merhaba yaşam koçu,
benim de bir tanıdığım konuşurken kızardığı için toplum içinde konuşmaya çekiniyor...bunu nasıl atlatabilir...ne yapması gerekir...birde özgüvensiz etrafındaki herkesi kendinden üstün görüyor...ne desem bu düşüncelerden arındıramadım...
mrb yasamkocu nasılsın benimde bir derdim var hiç düzenim yok günümü cok bos geciriyorum.bi saglık evinde tek kalıyorum iş icabı bi köyde.burda hiç arkadasım yok yasıtım yok rahatım allaha sükür ama düzenim yok bi köyde tek basıma napabilirim.burda hiçbişi yok insanda az.gece gec yatıyorum korkuyorum biri gelcek bana zarar vercek yada soba yakıyorum zehirlencem die korkuyom ve uyuyamıyorum gec yatıyorum gündüzde gec kalkıyorum ve acayip bir bas agrısı günüm kötü geciyo.odadan cıkasım gelmiyo diger odalar soguk.ip aldım örgü öreyim diyorum bide kitap okuyayım diyorum.ama bi düzenim yok bu canımı sıkıyo.cok halsizim gücsüzüm :26:
Harika bir topik, emeğinize sağlık.
2yıldır sigarayı bırakmayı denedim defalarca ama bırakamıyorum.
Bu konudada yardımcı olabilirmisiniz mesela?
asabiyim benn
merhaba lilruba,
Cilvenaz07 için söylediklerimi tanıdığınıza da yöneltebilirsiniz..Ayrıca özgüven için; olumlu yönlerini keşfetsin,hayatta başardıgı şeylerin listesini yapsın,mükemmel olmaktan vazgeçsin (çünkü hiçkimse mükemmel değildir), hobiler edinsin,onu destekleyen kişilerle daha çok zaman geçirsin ve olumsuz konuşmalarını yakalayın ve pozitifleriyle yer değiştirin..Dışar da olduğunuz zamanlar da etrafınızda ki insanların kendi gözünde büyüttüğü kadar mükemmel olmadığını göstermeye çalışın bu kendini daha iyi hissettirecektir........
Önemli değil ne zaman isterseniz ben burdayım.........çok teşekkür ederim iyiki varsınız...
Özelden mesajınızı aldım yalnız ben özelden mesaj gönderemiyorum eğer e-mail adresinizi özelden gönderirseniz sizinle konuşmak istiyorum....
garip gelecek ama benim bilgisayarımda msn yüklü değil,nasıl yükleniyor bilmiyorum
isterseniz burdan yazabilirsiniz
Neden asabisin sen bakim
Neden hevesin kursagında kaldı...her zaman hevesim kursağımda kaldığı için ..
merhaba ben umutsuzum ileriye geleceği dair umudum yok??
başarısız olduğum şeyler beni yıldırıyor...
kendimi hiç bişey bilmiyormuş gibi hissediyorum... ((((
Başarısız oldugunuz konuları söyler misiniz???
özelden msj atmam da bir sakınca yok değil mi?
Neden hevesin kursagında kaldı...