• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyen biri yok demeyin..BEN VARIM..

Bugün kendinizi nasıl tanımlarsınız????

• Zalim

OY: 1 1,5%
  • Cazgır

OY: 3 4,4%
  • Kahraman

OY: 0 0,0%
  • Pasaklı

• Şımarık

• Ezik

OY: 3 4,4%
  • Sulugöz

OY: 5 7,4%
  • Suratsız

OY: 2 2,9%
  • Meraklı

• Pişman

• Dengesiz

OY: 4 5,9%
  • Hayalperest

• Ben şöyleyim ;

OY: 0 0,0%
  • Faydasız

OY: 9 13,2%
  • Asabi

• Miskin

OY: 7 10,3%
  • Mutlu

OY: 4 5,9%
  • Sakin

• Karmaşık

OY: 20 29,4%

• Ankete Katılan
    68
anksiyete depresyon ile başetmeye çalışıyorum hergün dışarı çıkmak için kendimi zorluyorum antidepresanım,mücadele yöntemleri ve güç vermek için benimle de konuşabilir misiniz

anksiyete depresyon ile başetmeye çalışıyorum hergün dışarı çıkmak için kendimi zorluyorum antidepresanım,mücadele yöntemleri ve güç vermek için benimle de konuşabilir misiniz

merhabalar..Önce bu durumunuzun neden kaynaklandığını bulmaya ve çözmeye çalışın...Kısa bir kas gevşetme egzersizi yapın ve zihninizi sakinlaştirin durumunuz alevlendiğinde ve stresiniz arttıgında güçlü kalmaya çalışın ve geçeçegini unutmayın...
Ne zaman konuşmak isterseniz ben burdayım..Kendinize iyi bakın.........

merhaba yaşam koçu,
benim de bir tanıdığım konuşurken kızardığı için toplum içinde konuşmaya çekiniyor...bunu nasıl atlatabilir...ne yapması gerekir...birde özgüvensiz etrafındaki herkesi kendinden üstün görüyor...ne desem bu düşüncelerden arındıramadım...

merhaba lilruba,
Cilvenaz07 için söylediklerimi tanıdığınıza da yöneltebilirsiniz..Ayrıca özgüven için; olumlu yönlerini keşfetsin,hayatta başardıgı şeylerin listesini yapsın,mükemmel olmaktan vazgeçsin (çünkü hiçkimse mükemmel değildir), hobiler edinsin,onu destekleyen kişilerle daha çok zaman geçirsin ve olumsuz konuşmalarını yakalayın ve pozitifleriyle yer değiştirin..Dışar da olduğunuz zamanlar da etrafınızda ki insanların kendi gözünde büyüttüğü kadar mükemmel olmadığını göstermeye çalışın bu kendini daha iyi hissettirecektir........

mrb yasamkocu nasılsın benimde bir derdim var hiç düzenim yok günümü cok bos geciriyorum.bi saglık evinde tek kalıyorum iş icabı bi köyde.burda hiç arkadasım yok yasıtım yok rahatım allaha sükür ama düzenim yok bi köyde tek basıma napabilirim.burda hiçbişi yok insanda az.gece gec yatıyorum korkuyorum biri gelcek bana zarar vercek yada soba yakıyorum zehirlencem die korkuyom ve uyuyamıyorum gec yatıyorum gündüzde gec kalkıyorum ve acayip bir bas agrısı günüm kötü geciyo.odadan cıkasım gelmiyo diger odalar soguk.ip aldım örgü öreyim diyorum bide kitap okuyayım diyorum.ama bi düzenim yok bu canımı sıkıyo.cok halsizim gücsüzüm :26:

Teşekkür ederim iyiyim..siz nasılsınız bugün?...Kaç ay veya yıldan bu yana o köydesiniz bulunduğunuz çevre nasıl bilmiyorum fakat kendinize bir hobi yaratabilirsiniz...''KİŞİNİN HAYATI,DÜŞÜNÜN RENGİNE BAOYANMIŞTIR'' (Marcus Aurellus) der..Bir sabah erken kalkıp güneşin doğuşunun resmini çekin ve tabiki batışının da..orada bulundugunuz her günde ne hissediyorsanız resme veya yazıya dökün..

İnsanlar bir şeylerin koleksiyonunu yapar ya...Sizde günlerinizin koleksiyonunu yapın....
Kendinize iyi bakın.........

Harika bir topik, emeğinize sağlık.
2yıldır sigarayı bırakmayı denedim defalarca ama bırakamıyorum.
Bu konudada yardımcı olabilirmisiniz mesela?

Teşekkürler sagolun...Kendinize sigarayı bırakmak için bir gün belirleyin çok stersli olacağınız bir gün olmasın,Kendinizi motive etmek için seçtiğiniz tarihi telefon,bilgisayar ve takviminize işaretleyin,bırakma tarihinizi aileniz ve yakınlarınızla paylaşın,alışkanlıklarınızı değiştirin,hergün keyfinizi arttıracak bir şeyler planlayın fakat sigara içilen yer veya sigara olmayan bir şeyler olsun..Bol su için yürüyüş yapın..
Sizi bırakmaya karar verdiğiniz tarihten itibaren 2-3 hafta zorlayacaktır güçlü olmalısınız zaten kadınların doğasında güçlü olmak var siz bunu yaparsınız..
Sigarayı bıraktıktan sonra ve şuanki haliniz arasında bir mucize olacağını düşünün..
KARAR VERMEK BAŞARMANIN YARISIDIR....

merhaba lilruba,
Cilvenaz07 için söylediklerimi tanıdığınıza da yöneltebilirsiniz..Ayrıca özgüven için; olumlu yönlerini keşfetsin,hayatta başardıgı şeylerin listesini yapsın,mükemmel olmaktan vazgeçsin (çünkü hiçkimse mükemmel değildir), hobiler edinsin,onu destekleyen kişilerle daha çok zaman geçirsin ve olumsuz konuşmalarını yakalayın ve pozitifleriyle yer değiştirin..Dışar da olduğunuz zamanlar da etrafınızda ki insanların kendi gözünde büyüttüğü kadar mükemmel olmadığını göstermeye çalışın bu kendini daha iyi hissettirecektir........

çok teşekkür ederim iyiki varsınız...

Herkese merhabalar sizi dinleyen birinin olmadığını düşünüyorsanız veya bir şeylere başlamak için motivasyonunuz eksik oldugunu düşünüyorsanız...Buyurun...

$67700923dj4.jpg ..................

Özelden mesajınızı aldım yalnız ben özelden mesaj gönderemiyorum eğer e-mail adresinizi özelden gönderirseniz sizinle konuşmak istiyorum....

garip gelecek ama benim bilgisayarımda msn yüklü değil,nasıl yükleniyor bilmiyorum

isterseniz burdan yazabilirsiniz

garip gelecek ama benim bilgisayarımda msn yüklü değil,nasıl yükleniyor bilmiyorum

isterseniz burdan yazabilirsiniz

Öncelikle eşinizin size neden yalan söylediğini öğrenmeye çalışın fakat soru sorarak değil sakin bir tavırla nedenini öğrenin..Yurtdışında nerdesiniz bilemiyorum fakat bir dil kursuna gitme imkanınız varsa değerlendirin bulundugunuz yeri adım adım keşfe çıkın..Allah bağışlasın 3 yaşında kızım var diyorsun o sana en yakın arkadaş onunla birlikte ev içerisinde veya bahçenizde aktiviteler yapabilirsiniz..Siz aciz değilsiniz hiçbir kadın aciz değildir..Böyle düşündüğünüz durumlarda kızınızın gözlerinin içine bakın.......

merhaba ben umutsuzum ileriye geleceği dair umudum yok??
başarısız olduğum şeyler beni yıldırıyor...
kendimi hiç bişey bilmiyormuş gibi hissediyorum... :(((((

Back
X