• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyen biri yok demeyin..BEN VARIM..

Bugün kendinizi nasıl tanımlarsınız????

• Zalim

OY: 1 1,5%
  • Cazgır

OY: 3 4,4%
  • Kahraman

OY: 0 0,0%
  • Pasaklı

• Şımarık

• Ezik

OY: 3 4,4%
  • Sulugöz

OY: 5 7,4%
  • Suratsız

OY: 2 2,9%
  • Meraklı

• Pişman

• Dengesiz

OY: 4 5,9%
  • Hayalperest

• Ben şöyleyim ;

OY: 0 0,0%
  • Faydasız

OY: 9 13,2%
  • Asabi

• Miskin

OY: 7 10,3%
  • Mutlu

OY: 4 5,9%
  • Sakin

• Karmaşık

OY: 20 29,4%

• Ankete Katılan
    68
sayfaya yeni üye oldum aslında. dünden beri bakınıyorum ama inanırmısınız hangi konuya girsemde bende bişeyler paylaşsam dertleşsem diye düşünürken sayfanızı gördüm ve dikkatimi çekti. insan bazen okadar kalabalığın içinde yalnız hissediyorki kendini sonrasında işte sorgulamaya başlıyo nedenleri niçinleri.. nekadar mutlu olursa olsun insan hayatta hep bir eksik bir yarım.. bir can sıkıcılık içten içe kemiren nedeni olmayan mutsuzluk sebepsizce belki de sebebi olan ama bunu dile getiremeyen... kendini sorgulamaktan vazgeçip başka bir gözle hayata bakmak istiyorum hayata

Özelden yazma hakkınız varsa ordan konuşalım...

ay ben size bi soru daha sorsam olurmu?:)
daha önce bi kere daha bi soru sormuştum size....
cevaplarsanız memnun olurum, teşekkürler ayrıca....

"bir insan genelde doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlanıyorsa zihninde" o kişideki buna neden olan eksiklik nedir?
o insan neyi öğrenmelidirki yada yapmalıdırki bu durumunu ortadan kaldırabilsin??
Tabiki sorabilirsin :-).....
Zihinde doğruyu yanlışı ayırt etmek herkeste eşittir sadece bazı insanlar bunu kullanmak istemezler bunun sebebi çeşitlidir....

Ozelden yazin diyorsunuz ama donmuyorsunuz mesajlara sanirim. 5 ay once mesaj atmistim, bir daha cevap alamadim.
Gerci sorun cozuldu ama belirtmeden edemedim.
:ssz:

Ozelden yazin diyorsunuz ama donmuyorsunuz mesajlara sanirim. 5 ay once mesaj atmistim, bir daha cevap alamadim.
Gerci sorun cozuldu ama belirtmeden edemedim.
:ssz:

Yoğunluktan dönememiş olabilirim kusura bakmayın elimden geldiği kadarı ile burada ki arkadaşlara da cevap vermeye çalışıyorum....Sorununuzun çözüldüğüne sevindindim umarım bir daha sorun yaşamazsınız...Tekrar kusura bakmayın....

merhabalar böyle bir topiğin açılmasına sevindim. çevremde sıkıntımı anlatacağım kimse yok. çünkü benim insanlarla olan ilişkilerim çok bozuk. öyle uyumsuz bir insan da değilim. ama doğru düzgün ilişki kuramıyorum. çoğunlukla şöyle oluyo: yeni bir ortama girdiğimde her şey güzel ama orda herhangi bir sorun ya da kriz çıktığında nasıl davranacağımı bilemediğim için sonuç olarak o insanlardan kopuyorum ve yalnız olmayı tercih ediyorum mecburen. bazen konuşurken biriyle, karşımdaki bişey söylüyo ve acaba bunu kötü niyetle mi söyledi diye düşünüyorum, üzülüyorum. bazen de gerçekten kötü niyetli sözlere anında cevap veremiyorum altta kalıyorum ve bütün gün moralim bozuk oluyo.

şimdi de çalıştığım ortamda genelde yalnız takılıyorum bazen iyi oluyo aslında fazla içli dışlı olmak iyi değildir diye düşünüyorum ama bazen de yalnız hissediyorum ve bu işime de yansıyo verimli olamıyorum. ne düşünüyorsunuz fikriniz merak ediyorum.

merhabalar böyle bir topiğin açılmasına sevindim. çevremde sıkıntımı anlatacağım kimse yok. çünkü benim insanlarla olan ilişkilerim çok bozuk. öyle uyumsuz bir insan da değilim. ama doğru düzgün ilişki kuramıyorum. çoğunlukla şöyle oluyo: yeni bir ortama girdiğimde her şey güzel ama orda herhangi bir sorun ya da kriz çıktığında nasıl davranacağımı bilemediğim için sonuç olarak o insanlardan kopuyorum ve yalnız olmayı tercih ediyorum mecburen. bazen konuşurken biriyle, karşımdaki bişey söylüyo ve acaba bunu kötü niyetle mi söyledi diye düşünüyorum, üzülüyorum. bazen de gerçekten kötü niyetli sözlere anında cevap veremiyorum altta kalıyorum ve bütün gün moralim bozuk oluyo.

şimdi de çalıştığım ortamda genelde yalnız takılıyorum bazen iyi oluyo aslında fazla içli dışlı olmak iyi değildir diye düşünüyorum ama bazen de yalnız hissediyorum ve bu işime de yansıyo verimli olamıyorum. ne düşünüyorsunuz fikriniz merak ediyorum.

Özel mesajlarınıza bakarsanız sevinirim...

Bende bunalimdayim galiba esimin her soyledogi soz bana tavirli imali geliyor aliniyorum ayroca surekli evdeyim burda hic cevrem yok bebeğim de kucuk oldugu ve havalrda soguk oldugu icin disari çıkamıyorum ama gercekten cok kotuyum hersey batiyor facede kim nere gitmis ne yapmış ne yemia fotolara bakip ic cekiuorum esinlenkac kez konsutum ama duzelmio paramiz yok diye hic bi uere goturmiyo ben napabilirim sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bunalimdayim galiba esimin her soyledogi soz bana tavirli imali geliyor aliniyorum ayroca surekli evdeyim burda hic cevrem yok bebeğim de kucuk oldugu ve havalrda soguk oldugu icin disari çıkamıyorum ama gercekten cok kotuyum hersey batiyor facede kim nere gitmis ne yapmış ne yemia fotolara bakip ic cekiuorum esinlenkac kez konsutum ama duzelmio paramiz yok diye hic bi uere goturmiyo ben napabilirim sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan nerdesiniz bilmiyorum o yüzden şehir katarak yorum yapamam fakat ev içerisinde eşinizinde size eşlik etmekten mutluluk duyacağı şeyler planlayabilirsiniz...Parasız da bir şeyler yapabilirsiniz önemli olan yapılacak şeylerin birlikte yapılması zaman zaman siz kendiniz de birşeyler üretebilirsiniz...

istanbulda yaşuoyruz fakT ŞÖLE DURUM BURDA YAPILCAK ÇOK SEY VAR EŞİM YAPMIO YAPMAK İSTEMİYO SORUN BU EŞİMİN İSTEMEMSİ HİÇ BİŞEYİİ BENİDE ANLAMAMASI SORUN

istanbulda yaşuoyruz fakT ŞÖLE DURUM BURDA YAPILCAK ÇOK SEY VAR EŞİM YAPMIO YAPMAK İSTEMİYO SORUN BU EŞİMİN İSTEMEMSİ HİÇ BİŞEYİİ BENİDE ANLAMAMASI SORUN
Siz ne olmasını isterdiniz yani nasıl davranmasını isterdiniz eşinizin bunun için çabalıyor musunuz şuan ki sizin çabalarınızın hiç az da olsa aldınız mı bunları bir düşünün belki çabalarken bir yerde yanlış yapıyorsunuz

Herkese merhabalar sizi dinleyen birinin olmadığını düşünüyorsanız veya bir şeylere başlamak için motivasyonunuz eksik oldugunu düşünüyorsanız...Buyurun...

Merhabalar.. Ne kadar güzel bir konu ile karşı karşıyayım. Hiç görmeseniz,tanımasanız bile insanların sıkıntılarına yardımcı olmaya çabalamak ne kadar güzel bir şey.. Sanırım işiniz bu ve çok kutsal mesleklerden biri olduğunu düşünüyorum.

Ve elbette benimde söyleyecek bir şeylerim mevcut.
Ben aslında kendini sevmeyen bir insan değilim ama değiştirmek isteyip bir türlü üstesinden gelemediğim yönlerim var ve bunlar ilişkime çok zarar veriyor. İnsanlar tarafından genellikle sevilen biriyim, insanları,hayvanları,ağacı,çiçeği,böceği,gözlerimle şahit oldugum yada olamadığım her şeyi çok seviyorum. Yaradılanı Yaradandan ötürü sevmek benim hayat felsefem. Fakat bu sevgi bana zarar veriyor. Çünkü kötü düşünemiyorum kimseye. Yanlış gördüğüm bir şey varsa da hemen söylüyorum.Fazla dobrayım, dolayısıyla suçlu olan,kötü olan hep ben oluyorum.
Bazı şeylere tahammül duygum SIFIR hatta sıfır bile fazla kalır.. Aslında biraz bencilim. Özellikle erkek arkadaşımla ilişkimde, haksız olduğum konuları en başından bir türlü göremiyorum. Sonra çok geçmeden ah vah diyorum ama nafile.. Biraz yıpranmış bir ilişkim var bu nedenle. 3 yıl kadar oldu. Onu çok seviyorum ve biliyorum ki o beni, benim onu sevdiğimden daha çok seviyor. Sanırım bu his bana bencil olma duygusunu aşıladı.. Suçlu olduğumu bile bile üste çıkmaya çalışıyorum. Bunu sürekli yaşamaktan yoruldum. Ayrıca çok sığ düşüncelere sahibim..Aşk konusunda.. Erkek arkadaşım benden daha derin olabiliyor çoğu zaman. Tüm bunları babamın annemi aldatması üzerine ailemin ayrılmasına ve benim hep sorun dolu bir aile hayatı geçirmeme bağlıyorum. Galiba korkuyorum. Çok sevildiğimi bilmek yetmiyor galiba. Hep suçlu oymuş gibi davranıyorum. Bana yakışmayan düşüncesizlikler ediyorum. Erkek arkadaşım çok sinirli bir insan..Onu da iyice çığrından çıkarıyorum.. Sonra her defasında ona hak vererek özür dileyen ve çok geçmeden aynı hatayı yineleyen taraf ben oluyorum. Her defasında da beni affediyor, onun için söz bir kere verilir, aşk 1 kere tadılır çünkü.. Duygularını benden çok daha yoğun yaşayan bir insan.
Bense giderek hissizleşiyorum sanki, duygularım köreliyor. Bu güzel,kıymetli hayatımın kıymetini bilmemeye başladım. Zaman zaman oluyor bu düşüşlerim. kalkınca da öyle bir doğruluyorum ki dünyalar benim oluyor. Ama tekrar düşmek yok mu?.. Yine o anlardayım galiba.. Ben bu kadar bencil olmaktan ne zaman vazgeçebilicem sizce?

Merhabalar.. Ne kadar güzel bir konu ile karşı karşıyayım. Hiç görmeseniz,tanımasanız bile insanların sıkıntılarına yardımcı olmaya çabalamak ne kadar güzel bir şey.. Sanırım işiniz bu ve çok kutsal mesleklerden biri olduğunu düşünüyorum.

Ve elbette benimde söyleyecek bir şeylerim mevcut.
Ben aslında kendini sevmeyen bir insan değilim ama değiştirmek isteyip bir türlü üstesinden gelemediğim yönlerim var ve bunlar ilişkime çok zarar veriyor. İnsanlar tarafından genellikle sevilen biriyim, insanları,hayvanları,ağacı,çiçeği,böceği,gözlerimle şahit oldugum yada olamadığım her şeyi çok seviyorum. Yaradılanı Yaradandan ötürü sevmek benim hayat felsefem. Fakat bu sevgi bana zarar veriyor. Çünkü kötü düşünemiyorum kimseye. Yanlış gördüğüm bir şey varsa da hemen söylüyorum.Fazla dobrayım, dolayısıyla suçlu olan,kötü olan hep ben oluyorum.
Bazı şeylere tahammül duygum SIFIR hatta sıfır bile fazla kalır.. Aslında biraz bencilim. Özellikle erkek arkadaşımla ilişkimde, haksız olduğum konuları en başından bir türlü göremiyorum. Sonra çok geçmeden ah vah diyorum ama nafile.. Biraz yıpranmış bir ilişkim var bu nedenle. 3 yıl kadar oldu. Onu çok seviyorum ve biliyorum ki o beni, benim onu sevdiğimden daha çok seviyor. Sanırım bu his bana bencil olma duygusunu aşıladı.. Suçlu olduğumu bile bile üste çıkmaya çalışıyorum. Bunu sürekli yaşamaktan yoruldum. Ayrıca çok sığ düşüncelere sahibim..Aşk konusunda.. Erkek arkadaşım benden daha derin olabiliyor çoğu zaman. Tüm bunları babamın annemi aldatması üzerine ailemin ayrılmasına ve benim hep sorun dolu bir aile hayatı geçirmeme bağlıyorum. Galiba korkuyorum. Çok sevildiğimi bilmek yetmiyor galiba. Hep suçlu oymuş gibi davranıyorum. Bana yakışmayan düşüncesizlikler ediyorum. Erkek arkadaşım çok sinirli bir insan..Onu da iyice çığrından çıkarıyorum.. Sonra her defasında ona hak vererek özür dileyen ve çok geçmeden aynı hatayı yineleyen taraf ben oluyorum. Her defasında da beni affediyor, onun için söz bir kere verilir, aşk 1 kere tadılır çünkü.. Duygularını benden çok daha yoğun yaşayan bir insan.
Bense giderek hissizleşiyorum sanki, duygularım köreliyor. Bu güzel,kıymetli hayatımın kıymetini bilmemeye başladım. Zaman zaman oluyor bu düşüşlerim. kalkınca da öyle bir doğruluyorum ki dünyalar benim oluyor. Ama tekrar düşmek yok mu?.. Yine o anlardayım galiba.. Ben bu kadar bencil olmaktan ne zaman vazgeçebilicem sizce?

Merhabalar...Öncelikle şunda anlaşalım eğer siz baştan değiştiremiyorum diye olumsuz kelimeler kullanmaya başlarsanız gerçekten değiştiremezsiniz olumsuz düşünce ve kelimelerin yerine olumlu düşünce ve kelimeleri getirmeniz gerekiyor..Ve şuan siz kendinize genel anlamda bir puan vermek isteseniz kaç verirsiniz neden?....

Eşiniz ile bu konuyu konuşmaya çalışın belki size anlatamadığı bir konu vardır...Öncelikle onu anlamaya çalışın nedenlerini sıralamasına izin verin daha sonra da o nedenleri olumluya çevirmek için seçenekler sunun...

Yasamkocu seni gormeden sevdim cok guzel bir konu acmissin :)) aslinda benmki pek dert degil şoyle soylyeyim kendimi gelistirmek insanlar karsisinda cesurca konusabilmek ben biraz cekingenim bunu asmak istiyorum aslinda kendi arkadaslarim arasinda cok konuskanim ama toplu ortamda sus pus kesiliyorum

Merhabalar...Öncelikle şunda anlaşalım eğer siz baştan değiştiremiyorum diye olumsuz kelimeler kullanmaya başlarsanız gerçekten değiştiremezsiniz olumsuz düşünce ve kelimelerin yerine olumlu düşünce ve kelimeleri getirmeniz gerekiyor..Ve şuan siz kendinize genel anlamda bir puan vermek isteseniz kaç verirsiniz neden?....

Haklısınız.. Çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum ama bu olumlu düşünceyi bir türlü tam anlamıyla başaramadım :)
Aslında enerji ve sevgi dolu biriyim. İnsanlar benimle konuştuklarında onlara pozitif enerji gönderdiğimi söylerler. Hatta odamın duvarlarında ''Ben sevilmeye layıgım.'' ''Zekama güveniyorum.'' ''Bütün ilişkilerimi sevgiyle kuşatıyorum'' vb. bazı cümleler yazıyor. Gün içerisinde onları tekrar etmek bana iyi geliyor. Ama bazen öyle bir an geliyor ki..Olumsuzlukların altında kalıveriyorum öyle. Dışa yansıtmıyorum,içimde yaşıyorum. Aklımı ailem yüzünden kötü şeyler yaşayacağım fikriyle bozdum. Bundan uzaklaşmam gerektiğini biliyorum.
Şuan 10 üzerinden 7 çünkü yavaşta olsa tekrar toparlanmaya başladığımı hissediyorum. Benim sorun ettiğim şey bunun kalıcı olmaması. Ben bu kadar inişli çıkışlı olmak istemiyorum. Ve egomdan bir nebze de olsa arınmak istiyorum.

Merhaba bu gunlerde bende kendimi cok kotu hissediyorum lise sonda okuyorum staj yapiyorum cok zorlaniyorum sevmiyorum yapamiyorum basarili olamiyorum okulda basariliyim ama is hayatinda olamiyorum cok zoruma gidiyor bu durum

Back
X