• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni dinlermisiniz?

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.861
49.007
598
Merhabalar
Baştan söyleyeyim bu konu çok uzun.
neresinden tutsam elimde kalan paramparça hayatım nasılsın deseler etlerimi yola yola ağlayacağım sanki.
bu konuyu açmak için çok uzun zaman bekledim yazdım yazdım okudum okudum sildim her seferinda artik taşıyamıyorum.
ben 38 günlükken babası yurt dışına giden 18 senesi babasinin sesini duymaktan başka bu 18 sene icerisinde bir resmi disinda babasini hiç görmemiş kız çocuğuyum
18 sene sonra hayatimin en guzel yillarinda hayatimin baharinda çıkıp gelen adam öldürse cezasi yoktur raporlu babanin kızı
bu raporun arkasina siginip kendine herseyi yapmayi hak goren babanin kizi chamallows
yıkıntilarim 18 yasimda basladi
bir gece annemin hiriltili nefesine uyandim odanin kapisini acamadim 18 yasinda bir insan anne baba odasindan gelen her sese ne oluyo bakim orda diyip kapiyi acamiyor cünkü. sonra bir tuhaflik icimde bir sizi bir ezilme bu ses o hirilti degil dedi.
kapi deliginden kontrol edip annemi bogmaya calistigini gorup kapiyi acip uzerine atlamamla hayatimin gidisatinin degismesi bir oldu artik geceleri uyuyamayan gunduzleri isteyken her 5 dk bir eve telefon etmeye ya bisey olduysa korkusuyla yasamaya baslayan bir insandim...
evde gecen kavgali gurultulu gunleri anlatmama gerek yok sanirim.
sonra baska bir gece tiz bir ciglik sesi ve adimin soylenmesi chamallows...
evin icinde adimlarimi hayatimi karartmak icin atiyorum sanki
uzerine sigara sondurulen annemin adimi soyleyen cigligi elimde bicak yasanan arbade annemin sinirlerinin bosalip yigilmasiyla son buldu kaçti gitti o gece anasinin evine başka sehire o adam
aylarca gelmedi annemi avukatlara goturdum konustum konustuk ama benim o annem boşamadi adami.
aylar sonra cikti geldi yasadigi korku yetmiş sanirim artik en azindan anneme sarmiyordu
boyle ufak tefek kavgalar bazen agir sozlerle toplam 5 sene gecti
bir gun is yerime geldi akrabalarim hadi gidiyoruz dediler annemin amcasinin kizinin gozleri aglamaktan kipkirmizi
ne oldu demeyi hic dusunmedim sebebi belli benim icin
annemi son kez gormeye gidiyorum cunku.
aklimda binlerce plan binlerce neden binlerce bundan sonranin sorulari
eve dondugumde son kez gordugum kişi annem olmadi bana bu hayati zehir eden ardam orda yatiyodu mutfagin ortasinda polisler basinda
sonraki bir kac gunu hatirlamiyorum dogru duzgun ama icimde bir sevinc var artik bitti...
biten benmişim meğer bir daha cikamadim o kuyudan icimden gelerek aglayana kadar hic gulmedim gulmekten karnima kramplar hic girmedi icimde kocaman bir siyahlik
yillar sonra evlendim simdi o evlilikte cok yolunda gitmiyor cunku benim tek bir hataya bile tahammulum yok kalmadi kalmamis.
savunulmak korunmak önemsenmek isterdim olmadi
33 senede hayatimdaki en buyuk guzellik kizim kizimida alip gidip bir kuytuda saklanmak hic cikmamak istiyorum.

😢 çok üzgünüm , maalesef anne babanın evliliği , o evlilik sırasında çocuğun şahit olduğu şeyler büyüdüğü zaman onun da evliliğini etkiliyor. Özellikle kız çocukları annelerinin mutsuz bir evliliği varsa kendileri de evliliklerinde mutlu olamaz ve sanki mutlu olurlarsa kendilerini annelerine karşı suçlu gibi hissederlermiş. Bilinçaltı bunu bize yapıyor. Ama asıl sorun bilinçaltın mı yoksa çok daha somut sebeplerin mi var? Destek aldın mı en azından bilinçaltı temizliği konusunda destek almayı denesen mi diyorum

Okurken yutkunamadim cok uzgunum😔
Rabbim evladini sana bagislasin umarim hersey iyi olur 😞
Evliliginde aşılamayacak sorunlariniz yoksa mutlu olmaya calis bence

😢 çok üzgünüm , maalesef anne babanın evliliği , o evlilik sırasında çocuğun şahit olduğu şeyler büyüdüğü zaman onun da evliliğini etkiliyor. Özellikle kız çocukları annelerinin mutsuz bir evliliği varsa kendileri de evliliklerinde mutlu olamaz ve sanki mutlu olurlarsa kendilerini annelerine karşı suçlu gibi hissederlermiş. Bilinçaltı bunu bize yapıyor. Ama asıl sorun bilinçaltın mı yoksa çok daha somut sebeplerin mi var? Destek aldın mı en azından bilinçaltı temizliği konusunda destek almayı denesen mi diyorum
hayir hic destek almadim anlatsam yikilacaktim sanki bir daha hiç kalkamayacagim ama zaten yerlerdeymisim anlamam cok uzun surdu

Allah yardımcın olsun, çok zor bir hayat yaşamışsın. Kızı la yepyeni bir hayat kurmayı düşünmez misin?
düşünüyorum evet ama aslina bakarsan bunun icin elle tutulur bir sebebim yok sanki insan daha buyukleriyle sinaninca geri kalanlar viz gelip tirs gidiyor gozume buyuk gorunmuyor bilemiyorum

Kuzum benim gerçekten ne denir bilmiyorum insanın boğazı düğümleniyor, ☹️
Malesef bazılarımız hayata birkaç skor geride başlıyoruz.
Seçmediğimiz ve seçme şansımız olmayan insan ve olaylarla sınanıyoruz.
Yaşadığın herşey çok ağır ve psikolojik travma yaşatacak durumlar.(doğal olarak)
Hiç tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ilaçlı psikiyatr tedavisi, antidepresandan falan bahsetmiyorum.
Senin işinin ehli bir psikologta iyi bir terapiye ihtiyacın var. Ruhunun dinlenmesine ihtiyacın var. Arınmaya ihtiyacın var.
Belki şuan çok güzel bir hayatın vardır ama bu psikolojide herşeyi zifiri karanlık görmen çok normal..
Seni çok öpüyorum ve seviyorum kuzum benim ♥️

okuduklarım bana cok agır geldı zorlandım
sız cok guclusunuz bunu dıyebılıyorum bunu kaldırmak saglam psıkolojı ıster. sız sandıgınızdan guclusunuz bence bu dunyada altından kalkamayacagınız hıc bırsey yoktur

Kuzum benim gerçekten ne denir bilmiyorum insanın boğazı düğümleniyor, ☹
Malesef bazılarımız hayata birkaç skor geride başlıyoruz.
Seçmediğimiz ve seçme şansımız olmayan insan ve olaylarla sınanıyoruz.
Yaşadığın herşey çok ağır ve psikolojik travma yaşatacak durumlar.(doğal olarak)
Hiç tedaviye gittin mi bilmiyorum ama ilaçlı psikiyatr tedavisi, antidepresandan falan bahsetmiyorum.
Senin işinin ehli bir psikologta iyi bir terapiye ihtiyacın var. Ruhunun dinlenmesine ihtiyacın var. Arınmaya ihtiyacın var.
Belki şuan çok güzel bir hayatın vardır ama bu psikolojide herşeyi zifiri karanlık görmen çok normal..
Seni çok öpüyorum ve seviyorum kuzum benim ♥
evet farkindayim artik dusun dusun dusun olmuyor
bazen kizimla oynarken film kopuyor sanki hatlar karisiyor kizimin kucucuk elleriyle anne anne diyerek kendisine bakmam icin kafami kaldirdiginda nerede oldugumu hatirliyorum
nereden baslayacagim bilmiyorum

Back