Beni çok seven annesi artık beni istemiyor.

Normalde başka bir şehirde yaşıyor 3 senedir uzaktan uzağa devam ediyoruz.
Görev için 2 aylığına istanbula geldi. 3 haftası kaldı. Eğer ayrılmaya kara verirsem bunu şimdi mi yoksa gittikten sonra mı yapmalıyım?

herseyi bosverdim de.... kendi oglu hiç mi hayatinda hata yapmamis? kendi oglu sütten çikmis ak kasikmi ?? tabii, canim kendi canim.... oglu böyle birsey yapmis olsa yine hersey hos güzel olur... ama karsi taraftan bunu görünce hemen dünya tersine dönüyor..
sinir oluyorum böyle ailelere.... hem geçmis geçmiste kalmistir. her insan sevdiginin geçmisini kurcalarsa emin ol, bu dünyada hiç bir çift kalmaz... kimse sütten çikmis ak kasik degil.
nisanlinla acik acik konus bu konuyu......

bunu annesine söylesem diyeceği şey " o erkek". işte ben onu o anda bütün saygımı terbiyemi yitirerek boğazlarım herhalde.
zaten hissediyor 2 haftadır. konuşacağım canım.
1-2 hafta öncede konuştum ama dön dolaş aynı muhabbet. dediği tek şey "annemi nasıl ikna edebilirim"

Ne mutlu bu kadar güzel bir birlikteliğiniz var ama zaten o da senin kadar birlikte olmaktan mutluysa ayrılık geçici olacaktır ve onun karar almasını kolaylaştıracaktır. Ya "yok ben onsuz yapamıyorum" diyecek ailesine karşı çözüm bulacak ya da "onsuz da oluyormuş" deyip yoluna devam edecek. Allah muhafaza evlendikten sonra giden 1 yıl bile sevgiliyken giden 5 yıldan daha fazla acıtır insanın canını. İyi düşün...

ne kadar güzel söyledin. "evlendikten sonra giden 1 yıl bile sevgiliyken giden 5 yıldan daha fazla acıtır insanın canını"
şimdi bile yaktı canımı.

aynen ya, zaten milletin ''o kiz, o erkek'' demelerinden nefret ediyorum.
benim geçmisimde tertemiz degil, sütten çikmis ak kasik degilim....benim nisanlimda geçmisimi biliyor. Ama bunlara ragmen 2 yildir beraberiz ve agustosda dügünümüz var.
ya senin sorun iste, ailesinin bilmesi. Bide aile biraz geri kafali olunca...daha da sorun oluyor.
biraz korkut sende onu : ''anneni söyle böyle ikna et, yoksa biz diye birsey kalmaz'' felan de.
''ben tamam sütten ak kasik degilim, ama benide böyle azarlamaya hakki yok de, annenle konus ikna et'' bilmem böyle seyler de... o anne düskünü oldugu için agzini açmaya korkuyor annesine karsi.

ne güzel canım. allah mutlu etsin inşallah
ya ikna edersin ya biter diye hiç şart koşmadım. sanırım annesini seçecek diye bununla yüzleşmekten korktum.
ama söyleyeceğim artık yeterince bekledim.

ne güzel canım. allah mutlu etsin inşallah
ya ikna edersin ya biter diye hiç şart koşmadım. sanırım annesini seçecek diye bununla yüzleşmekten korktum.
ama söyleyeceğim artık yeterince bekledim.
zaten seni gerçekten sevse, ailesini göze alabilir. Bazen insan kendinden bile vazgeçiyor sevdigi için...
benim ailemde istemedi bu kadar erken evlenmemi, çok karsi geldiler. ama yinede kabullendiler... mesela benim annem, nisanlimi pek sevmez çok bencil felan der. Ama kendi kizinin mutlulugu için katlaniyor..
eger senin sevgilinde seviyorsa ailesini karsina alir, ve açik açik konusur. Ailesi de oglu için buna katlanmak zorundalar.. insan evladinin mutlu olmasini istemez mi?...Mesela ben nisanliyim, ama annem beni hayatta tek basima nisanlimla sokaga göndermez ''su ne der, bu ne der'' diye. Bende çok sinir oluyorum böyle geri kafali olmalarina...hep baskalarinin düsüncesini umursamalarina... ama ne yapalim. Bizde katlanmak zorundayiz...

haklısın canım belkide beni gerçekten sevmiyor. belkide olanları aşkımdan göremiyorum.
ilk tanıştıgımız zamanlarda evlilik lafı bile etmezdi. ben geç evlenicem evlilik adamı değilim falan diyordu.
bende üstelemiyordum çünkü çok hevesli değildim. sonra sonra fikri değişti. belkide hala istemiyor annesini bahane ediyor bilemiyorum. herşeyi düşünüyorum artık

öpüşmeyle namus mu gidermiş allah aşkına şimdi ortaokulda bekaretini kaybediyor kızlar hangi zihniyette yaşıyor bu insanlar??? kaynanan samanlıkta mercimeği fırına verdiği günlere baksın. eskilere çok sinirleniyorum. hepsi evlenmeden o haltı yiyorlar sonra bize laf söylemeye yüz buluyorlar. onlara benim gibi birisi lazım sopalı valla hepsini morartırım utançdan. burada seni ezdirmeyecek olan kişi erkek arkadaşın. restini çeksin bakalım ailesine vazgeçebiliyorlar mı oğullarından? insan anasının saçma sapan fikirleri yüzünden 5 yılını verdiği kız arkadaşından vazgeçermi vazgeçiyosa da arkana bile bakma zaten.

Canım beni yanlış anlama ama oldu ya siz evlendiniz yine sorunlar bitmeyecek hep Karşınıza çıkacak bu zihniyette insanlar herkese herşeyi anlatırkayınların eşlerine söler vs böle uzar gider. Hep sen üzülürsün

Bence fazla Israr etme bırak bu adamı
Bir dahada kimseye böle masumane ilişkilerini anlatma kimseyi ilgilendirmez

bazen arayıp hatta yaşadıklara şehire gidip hesap sorasım var ama o gücü de bulamıyorum kendimde. daha çok üzülürüm diye korkuyorum. öyle bir hale geldim ki kendi kendime terapi yapıyorum.

bende eşleri duymuştur diye düşünüyorum. dediğin gibi uzar gider biliyorum.

bende dürüstuz adi altinda ozelini herkese anlatanlara hastayim

durup dururken hadi gel anlatayım demedim tabi ama sorduğunda yalan söyleyemedim ne yapayım ben böyleyim
ama hata ettim biliyorum

Benim ailemin de sacma sapan kurallari var gelecekteki damatlari icin. Ailem evlatliktan reddedicegini soyleseydi aglaya zirlaya ailemi secerdim. Ama ikna etme cabasi olmadan ugrasmadan ailenin dedigini yapmak olmaz. Senin sevgilin de kim bilir neler yasamistir senden once, sen kadinsin diye namussuz mu oldun. Sevgilinin ailesi bes para etmez insanlar. Ahlaki cok yanlis anlamislar. Hadsize bak seni alacak olan kardesi miymis de dert olmus. Eger bu cocukla evlenemezsen uzulme. Cunku sizi rahat birakmazlar

bana aynı şeyi sordu sen olsan napardın diye? ailemi silmezdim ama sonuna kadar zorlardım hala ikna olmuyorlarsada başka biriylede evlenmiyorum der resti çekerdim dedim.
ama işte asıl sorun onun düşündüğüm gibi ailesini ikna etmeye çalışmaması.
Namus kavramı o kadar dile düşmüş ki. O laflardan sonra asıl ahlak yoksunu onlar.
bunları erkek arkadaşıma söylemiyorum. ne olursa olsun saygısızlık etmek istemiyorum gün gelir yüzyüze bakarız diye.
ama anlamazlar ki bu düşünceden. ben hala saafff.

Nefret sebebi ya erkek kardeşi.sinir oldum.
Bence ask sevgi vs neyse de bu ailenin icine girince isin zorcnm
Allah kolaylık versin

takdir ettim sizi sonuçta erkek kardeşinize kendisi söylemiş arkadan iş çevirme olsa siz bilseniz kardeşiniz bilmese söylemek gerekirdi belki ama herkes sizin gibi olgun düşünmeli konu sahibinin eş adayının ailesi pek öyle değil gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…