Beni çok seven annesi artık beni istemiyor.

çok değil daha 1 hafta için de burada derdim var köşesinde okumuştum
kız sevgilisiyle biran da ayrılıyor 3 ay için de çocuk evleniyor
çocuk ailesi başkasıyla tanıştırmış evlenmiş
notnlar arasın da son zamanlar da çok problem oluyormuş

yani demek istediğim sen de başkalarına bakın bu çocuk ailesi uzaktayken halledemiyor, yakınına gitsin elinde yüzükle bile dönebilir

abisi değil senin eş adayın anlatmış olamazmı annesine?

aklımdan geçmedi değil. sordum. böyle birşeyi anneme nasıl söyleyebilirim dedi ama ne kadar dogru bilemiyorum

cnm sen bu aileyle baş edemezsin..

bence hiç evlilik işine girmeden dönün.. en ufak bir şey de birlik olup size dünyayı dar ederler..
diğer konuya girmiyorum bile..

cnm sen bu aileyle baş edemezsin..

bence hiç evlilik işine girmeden dönün.. en ufak bir şey de birlik olup size dünyayı dar ederler..
diğer konuya girmiyorum bile..

hepsi ayrı şehirlerde yılda bir iki kere görüşüyorlar. annesi oğlunun evine bile gitmedi evleneli.
bende buna sığındım çok görüşmeyiz diyerek

Arkadasim hadi erkek arkadasina durust olmak adina herseyi anlat, mesajla yollamak ne oluyor? Bir laf var soz ucar yazi kalir.

haklısın ama o an onu düşünemedim tabi nereden bilebilirim

Olay çok çirkinleşmiş
Bu saatten sonra annesini ikna etse ne olur, etmese ne olur
Yerinde olsam bu ilişkiyi bitirirdim
Çünkü bu aile ömür boyu bu konuyu dillerine dolayacaklar, sürekli mutsuz olacaksın
Dön yol yakınken, uğraşılmaz bu tiplerle

bakın annesi yine uzakta ama her şekilde ulaşıp rahatsız etme yeteneğine sahip.. hele birde isteme, nişan, düğün zamanları var ki.... en süt liman ilişkiler bile kayaya çarpıyor.. tabi karar sizin ama dikkat edin..

İnanın bunu yapabilmeyi bende çok istiyorum. ama o gücü bulamıyorum kendimde.
lütfen beni bırakma demesine kıyamıyorum. arada kaldım

Valla sen basta hata etmissin. Neden opusmeni beraber yatmani soyluyorsun?
Bu is olmaz bak demedi deme.
Ayrica kaynanan gitsin bi ogluna baksin, acaba o hic mi yapmamis? Tey Allahim yaaa.

Canım kadın bir kere olmayacak dediyse sorunlar bırakmaz peşini
7 aydır çözememiş sevgilin, 7 ay çok uzun bi süre bir de düşkün diyorsun annesine
Resti çek ya bu konuyu hallet ya da bırak beni diye
Böyle yapa yapa 1-2 sene daha geçer sonra olmadı annem kabul etmedi demesi var..

İnanın bunu yapabilmeyi bende çok istiyorum. ama o gücü bulamıyorum kendimde.
lütfen beni bırakma demesine kıyamıyorum. arada kaldım

Haklısın kolay değil
Ama sonradan yaşayacaklarında o sana kıyacak emin ol
Şu anda da kıyıyor
Siz ne diyorsunuz, o benim karım olacak diye tavrını koyamıyor, yarın öbür gün annesi size çemkirirken de koyamayacak o tavrı. İşiteceklerin seni geri dönüşümsüz olarak yaralayacak. Bu tip şeyleri asla unutmaz insanlar, çok çirkin bir düşünce tavrı bu, resmen sana yakıştırılan bir sıfat var, bunu taşımaya kalkma. Ben senin yerinde olsam o anneyi de kardeşi de çoktan yüzlemiştim.

Anlamiyorum o kafayi ya. Sanki annesi evlencek senle. Bulsun kimseyle opusmemis kiz getirsin alnindan opucem o kadiini. Her insan sevmistir her insan opusmustur. Cinsel birliktelik mi bu canim bize yakismaz diye asagiliyo. Asil seni kotulemeye calisan acigini yakalamak icin ugrasan bu kadin senin ailene yakismaz.

Hepiniz o kadar haklısınız ki .sanırım ben yüzleşemiyorum olacaklarla
Bende çok üzeleceğimi hissediyorum. yarı yolda bırakılacağımı hissediyorum.
bu akşam konuyu açacağım

yıl olmuş 2015. vay arkadaş ya. öpüştüğü için bir aileye layık olmamak falan, ne acayip şeyler bunlar yarebbim. gerçekten bu kafadaki genç yaşlı herkesi toplayıp çok uzağa değil yunanistana falan 1 hafta bırakıp geri getirmek istiyorum bir görsünler kendi ufak dünyları dışında neler var gezegende. sana malum mu olacaktı şu anki nişanlınla tanışacağın da öpüşmeyecektin. hey allahım.

ya bir hocaya adamın bırı soruyor,açık biri ile evlencem,ailem istemıyor,hoca çok sınırlendı,ve çocuğa aynen şöle dedi,anan babanmı yatacak aldığın hanımla,sen onlaramı hanım alıyorsun,kendınemı :))git bunu sevgiline söle,sen annenemı hanım alıyosun,kendınemı,eğer annesıne alacaksa kadın senı ıstemıyor,almasın,ama kendıne alıyorsa demekki oda istemıyor bacım,çok geçmişler olsun

Hepiniz o kadar haklısınız ki .sanırım ben yüzleşemiyorum olacaklarla
Bende çok üzeleceğimi hissediyorum. yarı yolda bırakılacağımı hissediyorum.
bu akşam konuyu açacağım

senin kaynana olacak yaprak dökümünü izlememiş zannımca öteki oğlu bi gelin getirir dünyanın kaç bucak olduğunu öğretirler ona.insanlar ne cesaret ah alıyorlar ben anlamam yaa.eğer sevenleri ayırırsa bu mahlukat kendine yazık eder sana bişi olmaz merak etme bir iki ağlar unutur üstüne daha iyisini bulur evlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…