Beni çok seven annesi artık beni istemiyor.

üzülme,hiç bir kadınla erkek konusunda savaşa gırme,böleleri,okur üfler,adamı delirtir,huzur bırakmaz,hırs yapar,vayyy ben alma dedımde,sen şimdi zafermı kazandın gelın dıye neler eder,ayyy ben aşkdan ölsemde anasını istemediğini öğreneyım kaçarım,Allaha muahfaza,korkulur bunların şerrinden bacım,kaç,merak etme, o basiretsizde öle biriyle evlenırki....sen uyumuşun,o daha ileri gitmiş ile evlenır

Yeni sevgiliye eski sevgiliyle yaşanılan hiç bişey söylenmezzzz....... Yapmayın böyle şeyler ((( Normalde erkek takar sizin şanssızlığınız ki anasına kadar gidince anası takmış duruma.Ben anne olsam oğlum kimi sevdiyse o iyidir böyle bişeyi bilsemde karışmazdım annede deli çıkmış ama,hatayı başta siz yapmışsınız üzüldüm ((

ay canım ya çok üzüldüm anne büyük problem oluyor gerçekten.daha bugün konuştuk bi arkadaşım bu yüzden nişanlısından ayrıldı.Allah yardımcın olsun.Umarım erkek arkadaşın arayı bulabilir.

canım durumuna çok üzüldüm ama erkek arkadaşının ailesini hiç sevemedim, nasıl böyle vicdansız olabiliyorlar, demiyorlar ki en önemli şey oğlumun mutlu olması yok o öyleymiş bu böyleymiş

ne biçim aile bunlar böyle...ne hadlerine düşmüş senin geçmişini sorgulamak. oğullarının geçmişini sorgulayıp ondan utanıyorlar mı? oğlumuz başka kızları öptü elini tuttu diye oğullarını dışlıyorlar mı? terbiyesizlik resmen. sen bu kafadaki insanlarla bir ömür boyu muhattap olmayı göze alıyor musun?

kısı kendınden bılır ısı annesı kımbılır neler yaptıda senın bı opusmus olmandan ne anlamlar cıkardı

benı boyle dusundurten o kadın vallahı

kıme ne ya oglu kabul etmıs nolmus yanı

kendı dogursun bı kız ogluna onu alsın

tobe tobe ya cok sınırlendım

sen bu zıhnıyetı bosver yarın bıgun cocugun olcak etek boyuna kadar karısır o kadın

Senin gecmisin sadece seni ilgilendirir tatlim bence erkek arkadasina bile bahsetmemeliydin en basindan kuyu kapatip atmaliydin. Simdi olay rezillik boyutunda. Evlensen bile surekli basina kakilacak bi koz gecmis ellerine maalesef. Gelecekte buna katlanabilirim laflari yerim otururum diyorsan diren ama kaldiramayacagin laflari cekecegin bi evliligin altina imzani atma derim uzuldum senin adina

Erkek arkadasin aileye rest cekecek biri gibi durmuyor anlattiklarindan anladigim kadariyla ... Benim cok yakin arkadasimin basina geldi 6 senenin icindelerdi kaynana adayi cok seviyordu hediyeler aliyordu ama birden bire degisti o kizi gelin olarak istemiyorum demeye basladi ... Babasi istemeye gelmemem dedi kisacasu ailecek kizi istemediklerini soylediler ... cocuk ben cicegimi yuzugumu alip gelicem diyordu arkadasimin ailesi bile gelsin bizim oglumuz olsun isni ayarlar evinizi tutar evlendiririz dedi .. Ama ne oldu oglan yan cizdi bn yapamicam seni seviyorum ama sogudum demeye basladi kizi yuz ustu birakti simdide bi kiz var hayatinda ... Senin sonunda farkli olmaz emin ol o yuzden simdiden bitir yoksa sonra daha cok uzulursun

Belirteyim onceden, yapacagim yorum dogru mu yanlis mi bilmiyorum ama kendimi senin yerine koyarak soyluyorum yani sana yap demiyorum ama ben olsam

o kadini arayip, sende annemisin, anneligi birak kadinmisin diye baslayip, yazdigin herseyi tek tek soylerdim
biteceksede bitsin, sana resmen ne muamalesi yapiyorlar yaziklar olsun ya
bekar erkekler cocukli bayanlarla evleniyor dogal olarak onlarin aileleri ses etmiyor, bu aile nasil bir aile ya

Keşke başından geçmişinizi mesaj yoluyla dökmeseymişsiniz..cünkü söz gider yazı kalır...şimdi ne yapsanız bilemiyorum..bir anne bu durumdan tabiki memnun olmaz isterki daha önce ilk oğlunu sevsin onu öpsün vs... Bu durumu bilmesi o annenin haksız yada anneliğini sorgulayacagınız anlamına gelmez neticede o büyütmüş bu yaşlara getirmiş ...biraz daha sakin ve üstruplu davranmanız daha iyi olacaktır..ama bu çok zorlu bir süreç Allah kolaylık versin 5yıllık bir ilişkiniz olmasaydı bu meseleyi kapatın derdim ..ama uzunda bir süreç nişanlınız sizi bir şekilde aklamalı..ama sunuda unutmayın eğer evlenirsenız annesi yüzünüze en yfak şeyde vurabilir ilerki yıllarda nişanlınızda...ne yazıkki öyle bir durumda var ...bunları iyi düşünmeniz gerek...allah kolaylık versin

Benim abim 8 yıldır evli. Yengem abimden önce başka biri ile nisanlanmis. Ve bunu bizim ailede ben ve abimden başka kimse bilmiyor. Bende tesadüf eseri duydum. (Yengem in arkadaşı benim yanımda ağzından kaçırdı. Yengem de anlattı bana). Normalde nisanlanlanip ayrılmak kadar doğal birsey yoktur deriz ama annem ilk baslarda yengrmi pek istememisti. Bunu da duysaydi cokkkkk sorun cikarabilordi. doğuda yaşıyorum birazda buranin kültürü bahane olurdu işler daha zor olurdu. Bu konuyu hiç ama hiç kimseye anlatmadim. (Ilk.defa buraya yaziyorum) abim şimdi 8 yillik evli çok ta mutlular şükür. Annemde gelinini çok seviyor.
Bu yüzden gereksiz laf tasimayida taşıyani da hiç sevmem..

7 aydir ikna edemediyse artik zor ikna olur. Bence yol yakinken vaz gecmeye calis. Evlenseniz bile huzurun olmayacak. Bu aile seni istemiyorsa sevgilini de dolduracaklar sizi bosamaya calisacaklar. Seni kabul etmeyen aileyi sen hic kabul etme.

Canım işin zor gerçekten. Her şeyden önce erkek arkadaşın hiç güven vermedi bana. Sen sabredip beklemissin ama 7 ay az bir süre değil.
Erkek arkadaşın, abisinin onun mesajını okuduğunu bildiği anda tepkisini koyması lazımdı. Benim ozel imi nasıl okursun diyebilmeliydi. Ayrıca seninle ilgili ileri geri konuşmalara da hiç müsade vermemesi gerekir. O benim ilerde karım olacak kimse onunla ilgili böyle konusamaz deyip konuyu kapatacakti.
Kusura bakma ama bu adam şimdiden senin arkanda durmamis. Evlensen bile bu konu karşına çıkacak ve esin zaten seni korumayacak...

Anlattıklarınızın benzerini ben yaşadım. Tek fark benim kv ile aramı bozan görümcemdi. Tabi sadece o değildir mutlaka çünkü kv oğluna aşıktı. Oğlunun kimseyi onun kadar sevmesine dayanamıyordu. Nitekim can ciğer kuzu sarması olduğumuz kv'ye evlenme planımızı anlattığımızda işler tamamen değişti ve benim arkamdan oğluna neler söyledi neler... Baktı ki oğlu benden vazgeçmiyor "ya o, ya ben" dedi ve eşim evi terketti.

Kimse eşinin tek başına istemeye gelmesini, düğünde yalnız olmasını istemez ama ben hepsini birebir yaşadım. İnan hiçbir şey kaybetmiyorsun. Eşim beni babamdan tek başına istedi, 40 gün içerisinde nişanlandık ve evlendik. Düğünümüze eşimin tarafından sadece anneannesi ve teyzesi geldi. Evleneli 1,5 yıl oldu ve hala konuşmuyoruz, beni hala gelinleri olarak görmüyorlar, onu da geçtim annesi hala benim oğlum bekar diye orada burda konuşuyor. Biz de hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz mutlu, mesut bir şekilde...

Eğer seviyorsan ve erkek arkadaşının cesareti varsa bırak resti çeksin ailesine. Çünkü böyle tipler başka türlü ikna olmuyorlar. Hatta bazıları (benimki gibi) böyle de ikna olmuyor. Eğer illa "gelmeyeceğiz" diyorlarsa tek başına gelsin istesin. Sonra arkandan bir ton söylenmesinden, isteme/nişan faslında "acaba sorun çıkaracak mı" endişesinden kurtulmuş olursun.

Bol şanslar ve mutluluklar

Ah bu kardesler ve anneler herşeyi rezil rüsva ediyorlar.Nisanlin eger seni seviyorsa napar eder kabul ettirir.Şahsen benim erkek arkadasimin ailesi beni cok seviyordu ama abisinin kiz arkadasini hic sevmiyorlardi.Hatta kaynanam olacak bayan bana hic sevmiyorum o kizi diyordu sakin onla konusma diyordu bana.Sonra Abisi bagirdi cagirdi herkese rest cekti kizi kabullendirdi.İnanin kiza benden daha cok deger veriyo kaynanam olacak insan..Banada aksine uzaklasti,bana kotuledigi kizi bas taci yapti.Senin gibi erkek arkadasimla her bulusmamda ayrilma planlari yapiyorum huzursuz oluyorum uzaklasmak istiyorum kavga ediyoruz bu koni yuzunden.Annen boyle boyle diyordu birden boyle oldu bana sogudu diyordum oda ben napabilirim diyordu..Oda hakliydi.Ama ben boyle bir ortama asla girmek istemiyorum cok sogudum hepsinden daha sozunun arkasinda duramiyorlar,yarin evlenince neler yasarim allah bilir...

valla herkes durumu o kadar normal karsılamıs kı bı an avrupada mı yasıyoruzda benmı farkında degılım dedım.
bı kızın her sevgılısıyle öpüşüp sabaha kadar aynı yatakta uyuması ne kadar normalmıs oysakı
dusuncelerımı kendıme sakladım, kendımden utandım, nasıl yorumların aksını dusunuyorum dıye
nasıl bı ceza vereyım kendıme dusuncelerımden dolayı bılemdım, bulamadım...

olay çok kötü ya üzüldüm açıkcası.ortada ilişki yaşayıp sonra diktirip sonra yalanlarla evlenen o kadar insan varken senin gibi hiçbişey yaşamamaış olan birinin bunları yaşaması haksızlık.canım bak ya ayrılacaksın ya da onunla evlenip ailelerle konuşmayacaksın.sevgiline sor bakalım ailesini bırakmak uğruna evlenir mi seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…