Beni çok seven annesi artık beni istemiyor.

yorumlarınız için teşekkür ederim
dün buluştuk ama söyleyemedim. bir davası var o yüzden morali bozuktu yine salaklığımdan kıyamadım.
Biter siler atarım gibi boyumdan büyük laflar edemiyorum ama inanın hep dua ediyorum "ya unutayım içim soğusun ya herşey yoluna girsin" diye.

Bazılarınız erkek arkadaşımda suç bulmuş. evet bence de öyle. benim yanımda annesine ahkam kessede çok istekli bir tutum hissetmedim. Aslında erkek arkadaşım ikna eder ama annesine kırmaya kıyamıyor.

Hiç bir zaman annesi için tek kelime kötü bir laf etmiyorum. Niye annene şöyle böyle demiyorsun diye baskı yapmıyorum. Olacaksa onun isteğiyle olsun benim baskılarımla değil. Annesi gibi sürekli doldursam belkide çoktan resti çekmişti.

Bu seferde memur olmamama takmış. Beni arayıp "canım kızım güzel kızım sen bambaşka bir insansın" derken memur muydum diyorum.

Ailemden nefret ediyorum bazen onları aramak bile istemiyorum senin ailen çok başka vs. diyor ama inandırıcı gelmiyor bana. herşeyden herkesten şüphelenir oldum.

Kardeşi annesine küfür eden saygısız çirkef bir kızla evlendi. Sırf oğlu seviyor diye göz yumdu.Şaka gibi.
Demek ki kardeşi ikna edebilmiş.
Annesi kardeşlerinin yanında açık açık erkek arkadaşım için en sevdiğim oğlum diyor. Onun adına planlar yapıyor. Mesleğini seçerken bile yönlendiriyor. Bir arsası parası varsa gizli gizli sadece ona veriyor. Bir anne bunu nasıl yapar anlamıyorum.

Hepsi birbirinden farklı şehirlerde. Dediğim gibi 6 yıllık evli oğlunun evine bile gitmemiş. Gelinini kırk yılda bir görüyor.
Onu da sevmiyor sırf ona anne demiyor diye. İstediği gelin hayalleri erkek arkadaşımın üzerine kuruyor sanırım.

Benim anlamadığım zaten, öyle muhafazakar bir aile değil tam tersine gayet rahatlar.
Nasıl bu kafada olabiliyor anlamıyorum.

Son düzenleme:

bende bundan korkuyorum. aileme karşı mahçup olur muyum. artık güvenemiyorum. tamam kabul ettik deyip ailemin yanında abuk subuk konuşurlar mı diye çok korkuyorum.

annem annesiyle görüştüğümüzü biliyordu. ailem örf adetlere çok önem verir. sevgi saygı çok önemlidir bizim için.
annem saygısızlık mı yaptın ne oldu diye yiyecek beni. ben nasıl söyleyebilirim. tek başına gelse de öyle kalabalık bir sülalem var ki herkes konuşacak arkamdan. çocuğun ailesi yok tek başına gelmiş diyecekler. babam belkide hiç kabul etmez tek gelmesini.

çok ah ettim eğer ben bu yüzden acı çekersem ayrılmak zorunda kalırsam güzel allahım bana yaptıklarıyla sınasın onları

annesinin birlikte uyudugunuzu öğrenmesi iyi olmamış. hadi öpüşme neyse de birlikte uyumak pek masumca olmuyo genelde mutlaka bişeyler yaşanmıştır gibi düşünmüştür. burda karaktersiz olan sevgilinin kardeşi, nasıl böyle birşeyi annesine yetiştirir çok ayıp bir de habersiz okudugu mesajı. sen sevgiline geçmişini dürüstçe anlatmışsın zaten.
şu durumda yapılacak olan tek şey biraz fedakarlık ve cesaret gibi görünüyor. tamam normal bir isteme olsun diyorsun ama annesi kabul etmiyomuş ikna etmeye çalışmaktan vazgeçsin erkek gibi gelip tek başına veya başka büyüğü ile istesin sen de annesinin istemede olmamasını kabullen. istemeye gelip de olmadık şeyler söyleyip olay çıkarsa daha mı iyi

ya sen milletin ne dediğini mi düşünüyorsun yuva kurmayı ı. onunla olmayı göze aldıktan sonra herşeye katlanabilmelisin. bu da sizin sınavınızmış diye düşün.

o kadar karaktersiz ki. olaylardan haberim olduğunu bilmiyor ve karşılaşınca gayet rahat konuşuyor benimle. sanırsınız ki beni çok seviyor.
Erkek arkadaşıma niye hesap sormadın diyorum. Bu konuda muhatap olup onu ciddiye aldığımı göstermem diyor

son çarem tek gelmesi ya da ayrılmak zaten. tabi tek gelir mi bilemiyorum.

canım durumuna çok üzüldüm ama erkek arkadaşının ailesini hiç sevemedim, nasıl böyle vicdansız olabiliyorlar, demiyorlar ki en önemli şey oğlumun mutlu olması yok o öyleymiş bu böyleymiş

bende ona aynı şeyi söyledim. "annen seni gerçekten sevmiyor seni proje olarak görüyor" diyorum.

diğer gelinlerinin yapmadığı ne malum. neymiş yapsa da o duymayacakmış önyargılı olurmuş soğurmuşmuş

bu senın sorunun degılkı canım
sonucta sen gıdıp annesıne soylemedın o gevsek kardesı soyledı
esıme nısanlıma sevgılıme neyse ıftıra atıyor ben ne oldugunu bılıyorum karım olarak alacak olan benım dıyemıyormu erkek gıbı

bence cocuk fos senı savunamamıs daha da sebeplerı cok sacma

Herşeyi geçtim böyle bir konuyu telefonda mesajla nasıl konuşursunuz.. Bi anlık zaaf işte, bizimde başımıza olmadık seyler gelebilir. Şu noktadan sonra ya dürüst davranıp kabul edeceksiniz ve nemrut bır kaynanaya katlanacaksınız, yada erkek arkadaşınız sizin olmadığınızı anlatacak sizin yerinizde başkası olduğunu söyleyecek olacak/bitecek..

kabul etmiş artık bu saatten sonra inanmaz. annesi sen sevdiğin için gözün kör olmuş göremiyorsun, koruyorsun onu. belkide ilişkiside oldu demiş

Gerçekten halinize üzüldüm; kendimi sizin yerinize koydum zor bir durum. Müstakbel kv pek ikna olacak biri gibi durmuyor; olsa bile ağzından bu laf hiç düşmeyecek ve her konuda alakalı alakasız lafını sokacak senin geçmişin vs (sanki bir şey olmuş gibi). Hatta patavatsızsa bunu senin ailenin önünde de yapabilir. İkna olmazsa da bunun iki yolu var; ya erkek arkadaşınız rest çekecek, senin bir şey yaşamadığını kaldı ki bunun yalnızca onu ilgilendireceğini, bu konu hakkında tek kelime duyarsa ilişkisini keseceğini ve sizinle hayat istediğini vs söyleyecek. Sağlam durması lazım ama sadece lafla olmaz. Bu durumda annesi ya oğlunu kaybetmeyi göze alamayacak susacak, ya da ilişkisini kesecek.
Diğer yol da ayrılmanız oluyor. Yani kv ikna olmaz ve erkek arkadaşınız böyle sürüncemede bırakmaya devam ederse olacak olan o. Olan da 5 küsür yılınıza olacak. Ama bunu düşünmeyin; zamanında 8 senelik ilişkiyi bir çırpıda bitirmiş biri olarak hiç pişman olmadığımı söylemeliyim; sonunuzu şimdiden düşünün. Hayırlısı olsun hakkınızda; bazen şer bildiklerimiz hayır olabiliyor. Sizin olayınızda kilit nokta erkek arkadaşınız. O bunu bi şekilde çözmeye yanaşmıyorsa tüm hayatınız boyunca öyle olacaktır. Annesi de şu aşamada değişecek gibi durmuyor; sonuçta anne demiyor diye takıp bahanelerle insanları kötüleyip görüşmeyen bir karakter.

Canım benim anne bi şekilde ikna olsa (ki olmaz) bi de kardeşler var. Hangi biriyle uğraşacaksın. "Evlendikten sonra görüşmeyiz" diye bir durum söz konusu olamaz maalesef, mecbur görüşeceksin, sen görüşmesen eşin görüşecek bu da ayrı sorunlar doğuracak. Bence erkek arkadaşına ayrılmak istediğini net bir şekilde söyle, çok seviyorsa seni kaybetmeyi göze alamayıp bir şeyler düşünür ve tekrar bir araya gelirsiniz. Ama bi çözüm bulmuyorsa giden 5 yılına acıma, her işte varmış bir hayır de geç. Umarım hakkında hayırlısı olur.

söyledikleriniz çok doğru. yapılacak şeyler bunlar başkada çaresi yok sanırım.
beni çıldırtan şey ailesine karşı pasif duruyor. güçlü dursa kimse ses etmeyecek ama o da belliki takıyor onlara karşı beni savunamıyor hatalı olduğumu düşündüğü için. her ne kadar kabul etmesede en ufak bir kötü düşüncem yok desede bana samimi gelmiyor.

5 yılıma acıyorum çünkü onca yıl olmasına rağmen güzel bir ilişkimiz var. hala her yaptığımız şeyden ilk gün ki gibi tat alabiliyoruz. kıyamadığım şey bu. anlaşamayan kavga eden bir çift olsaydık belki daha kolay olurdu.
dün bana "beni bırakacaksın değil mi? gözlerin öyle bakıyor" dedi.. ben nasıl yapayım nasıl ayrılayım.vicdanım el vermiyor.
ama aptallık işte asıl acınacak kişi benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…