beni çekici bulmuyo olabilir mi...???

canım böle bişi olduğu çok belliydi aslında sanırım sölemiştim kıyamama durumu olduğunu benimkide öle çünkü öpse bile yanağımdan dayanamıyorum içim titriyor diyor.. böle olmaları çok iyi ama evlendikten sonraya taşımazsalar iyi olur işin rengi değişir bak o zamanherşey gönlünce olsun bu süreçte ne kadar alttan alırsan destek olursan o kadar karlı çıkarsın canım emin ol Allahım dert vermesin de bi an önce mutluluğunuzu taçlandırın evlilikle ve dadlı bi bebişle..bende inş bigün yazarım buraya nişanım oldu diye..Allahım hep mutluluk paylaşmayı nasip etsin burdaki herkese

Aynen canim evlilige tasimadigi surece hicbi sikinti yok benim en buyuk endisrm oydu hadi simdi neyse ne evlendikten sonra da boyle olursa buyuk problem....
Tatlimm cok tesekkur ederim destegin ve guzel dileklerin icin Allah kimseyi sevdigiyle sinamasin, kimseye sevdigiyle dert vermesin... Aminnn insallah bigun dugunum haberini ve Allah nasip ederse bebisimin haberini de burdan duyururum... Allahim sana da gonlundekini versin, insallah en kisa zamanda en hayirli zamanda senin de nisan dugun haberlerini aliriz

evet canım hep iyi düşün böle mutlu olacaksınız inşallah şu sıralar elbetteki zor zamanlar olabilir kolay değil iki ayrı evden bir ev yapılmaya çalışılıyor ama bu durum hep sevgi ve aşk içine sarılı olsun inşallah o zaman hiçbişi zor değil..tadını çıkar yaa yaşamadım ama nişanlılık dönemininde kendine ait bi güzelliği var biliyorum..inşallah ööle mutlu ol ki konunun başlığını bile değiş aşk evlilik nasıl bişeymiş kanıtla şekerim

Aminnnn insallahhhh..... Ayyyyy ne guzel agzindan bal damliyo canimm... allah sana da guzel, mutlu bi nisanlilik yasatsin ve mukemmel huzur ve sevgi dolu bi evlilik nasip etsin

Aminnnn insallahhhh..... Ayyyyy ne guzel agzindan bal damliyo canimm... allah sana da guzel, mutlu bi nisanlilik yasatsin ve mukemmel huzur ve sevgi dolu bi evlilik nasip etsin

amin..son zamanlarda duyduğum en güzel cümleydi bu yazdığın ve sanırım duymaya çok ihtiyacım vardı sağol canım..

amin..son zamanlarda duyduğum en güzel cümleydi bu yazdığın ve sanırım duymaya çok ihtiyacım vardı sağol canım..

sen de sağol canım... yaaa çook tatlısın ve çok temiz kalpli olduğun belli canımm... Allah gönlüne göre verir inşallah... bu arada senin ilişki durumun nedir anlatmak ister misin? biraz dertli gibi gördüm seni...

canım yok aslında dertli değilim çok şükür benim 4senelik bi birlikteliğim var çok seviyoruz birbirimizi ve kopmayacağımız kesin evlenicez Allah nasip ederse ama okul askerlik bu gibi engelleri aşmaya çalışıyoruz şimdiden karı koca gibiyiz aşk sevgi paylaşımlar anlamında..ama kız çocuğu olmam ve yaşımında ilerlemesi ilerlemesi derken kaç yıldır bişiler var artık resmi bişiler istiyo insan ben 10sene daha götürürüm ondan yana bi sıkıntım yok ama rahat edelim istiyorum ailemize karşı bunları geç ben birlikte bişiler yapmak istiyorum sevdiğimle birlikte çabalayım istiyorum evet şimdide öleyiz ama en azından bi söz takılsa hiç değilse bişiler hayal olmaktan çıkıp yavaş yavaş kesinleşecek..benim istediğim sadece yerimizi bilelim artık neyiz nerdeyiz elimizde ne var ona göre bi yol alalım istiyorum evet aileler az çok gerektiği kadar biliyor bişileri ama ben artık netlik kazandırmak istiyorum onunla rahat rahat gezebilmek birlikte bi yerlere bi çift olarak katılmak istiyorum ailemizin içine girsin istiyorum ben onlara gidip geliyorum gerçi şimdi birazcık ara verdim ama aile olalım istiyorum artık..zaman geçmeden yolumuzu çizelim istiyorum..ammada yazdım hepde aynı şeyleri yazdım ama olay bu canım :)

ahhhh canımmm yaaa kıyamam sanaa, çok iyi anlıyorum seni çok haklısın özellikle de biz kızlar sevdiğimiz erkekle bi süre sonra birlikte uyuyalım birlikte uyanalım birlikte yemek yiyelim birlikte bi hayat paylaşalım isteriz bunlar gayet doğal istekler... maşallah kuzumm size 4 sene çok güzel götürmüşsünüz inşallah devamını da getirirsiniz.. yaa zaten bi süre sonra sen istemesen de aileler sıkıştırmaya başlıyo, bizim nişanımız biraz da onun sayesinde hızlandı... onun ailesi de çok istiyodu bizimkiler artık beni sıkıştırmaya başlamıştı eee ben de sevgilimi tabii ki.. ben artık yolumu çizmek düzenimi kurmak istiyorum dedim bu konuşmanın üzerinden bi ay geçti biz nişanlandıkk... :) yaşlarınız kaç canım, ve erkek arkadaşın ne düşünüyo yani muhakkak evlilik konuşuyosunuzdur ama 1 2 sene vs tarzı bi zaman verebiliyo mu??

ahh ahh hem nasıl istiyorum evimde yatağımda uyuyup uyanayım onunla..yemeklerimi yapayım yine ona hep mutlu edeyim ne hayallerim var şimdiden bilemezsin canım..aslında biz çok yeltendik biliyomusun o çok istiyor evliliği ama bana eli dolu dolu gelmek istiyor bende çok önemli değil bikaç bilezik bi yüzük getiricen epi topu zaten altınına göre değer veren bi ailem yok olursada bende onları takmam diyorum şaka maka bana hiçbiride lazım değil ya şuan ondan başka neyse..geçen sene bi yeltendik kışın söz yapalım diye evdeki hesap çarşıya uymadı işlerini toparlaması gerekti geçenlerdede ööle konuşurken ben daha evlilik teklifi bile almadım ne hayal kuruyosn dedim şubat yada martta alıcan dedi okulu o zaman bitiyo ve biçok şey kesinlik kazanacak inş önümüzdeki en büyük engel o şuan bende sevindim valla bekliyorum..ya aslında çok sorumluluk sahibi olgun biridir benm canım aşkım biliyor benim onu beklediğimi o da çok uzatmak istemiyr ablasının olması beni daha iyi anlamasına katkı sağlıyo aslında o yüzden rahatım..ama üzüldüğüm bi nokta annesi beni çok sever yada ööle gösterir şu günlerde anlama aşamasındayım hepde yok güzel gelip istiycem filan der ama hiç bi atılım göremiyorum yani bi bayandan geçer neticede bizim buralarda bi laf var kadın var baklavayı taş eder kadın var taştan aş eder diye o yüzden annesine güvendim ama o da hala kendine 5.kürkünü alma sevdasında bugün benimkine 200lira vermezsen eve gelme demiş bende dedim ya deki yeter anne bi bilezik al o parayla yada bi yüzük al biriktir yani..yanlışmıyım ama lafa gelince tmm ama icraat sıfır..buda beni ayrı üzüyo insan biraz halden anlar çok bozuluyorum bu duruma..bnm annem bile çalışan bi bayan olmasına rağmen yaymadı çeyizimi şimdiden tamam etti yarın bigün olurda yapamam diye...yaa böle işte canım sorduğuna pişman ettim demi kusura bakma valla döküldüm birden :90:

jasmine_84 bu konuyu ve yorumlari okurken bile oyle benimsedimki sanki tanidigm bi arkadsimin derdini dinliyomus gibi hissettim ve gercekten mutlu olmani isterim Allah tamamina erdirsin canim hep mutlu ol insallah

canımm aşkolsun ya ne pişmanlığı.... ben zevkle dinlerim elimden geldiğince de yol göstermeye çalışırım eğer gerekliyse... ahhh be kuzu bilmez olur muyum hem nasıl bilirim... ya tatlım benim ailemin durumu şu son biseneye kadar çok iyiydi ve Allah onlardan razı olsunelimi sıcak sudan soğuk suya sokturmadılar yani kısaca el bebek gül bebek büyüdüm ve nişanlımın en büyük sıkıntısı oydu annenler bana vermezler beni istemezler derdi hep, ama ben hep benim ne para da gözüm var ne mal da ne mülk de yanımda sen ol yeter bana gerisini el birliğiyle hallederiz dedim sonra geçtim annemin karşısına ben seviyorum biz karar verdik evlenmek istiyoruz dedim ve herşey bi anda gelişiverdi işte... siz yeterki birbirinizi sevin, birbirinize değer verin gerisi öyle bi geliyo ki anlatamam Allahım yardım ediyo önünü açıyo bi şekilde... gerçekten sorumluluk sahibi birisi ki senin zorluk yaşamaman için herşeyi hazır etmeye çalışıyo hem şubat mart diyosa az kalmış sabret canım sabret Allahın izniyle herşey yoluna girer.. offf haklısın yaa annesinin asıl ön ayak olması lazım ki size detsek olsun bişeler yapabilin diye ama bana sorarsan siz bi söz yapacağız diye kesin bişeyle gidin hem sizinkiler hem sevgilinin ailesi 180 derece değişecekler inan bana tecrübeyle sabit yani sen sakın annesinin tavırlarını düşünerek falan üzme kendini, sıkma canını bak gör dediğim gibi olacak... Allahtan hayırlısını dile... umarım herşey güzel olur senin için...

jasmine_84 bu konuyu ve yorumlari okurken bile oyle benimsedimki sanki tanidigm bi arkadsimin derdini dinliyomus gibi hissettim ve gercekten mutlu olmani isterim Allah tamamina erdirsin canim hep mutlu ol insallah

aminn canımmm çok teşekkür ederimm çok mutlu ettin beni böyle düşünerek çok sağol çok çok duygulandım bi an... amin canım darısı bütün isteyenlerin bütün sevenlerin başına...

canımm çok teşekkür ederim içimi öle rahatlattınki valla sağol..aslında benimki çok iyi biliyo devamlı dur kurtaracaz kendimizi der durur..ben biliyorum o kafasında kendine bişi belirlemiştir çoktan ona göre konuşuyo bişelerin olmasını bekliyo onun içinde ne tmm şu gün şu dk olur diyebiliyor nede hayır daha olmaz bi iki sene diyor..ama şu okulun bitmesi bize çok fayda sağlayacak..bu arada bnmki gidip diyor nerdeyse hergün gidin xayx i isteyin bana diye ama canım kv şimdiden yok yok dur diyip duruyo o da aklınca okulu askerliği bahane ediyor bişilerinde peşinde işte ben çözemedim valla ama anlıyorum az biraz bişiler..hala daha boş şeylerin peşinde bi yandan bunları düşündüğüm için kızıyorum kendime ya bnm ne haddime kendi evleri kendi kazançları alırsa alır diye ama başka zaman bu konuları öne sürüyolar kendilerine gelince herşey güllük gülistanlık bu beni kırıyor ama dediğin gibi oğlu benm ben onun gerisi boştur şu bikaç ay daha dişimi sıkarsam herşey çok güzel olucak hem Allahımında bildiği bi zaman vs var şimdide vermesini bilir ama ne cereme çekecez biz bunu bilemeyiz o yüzden hayırlısı hayırlı zamanda diyelim..çok haklısın sen canımcm çok tşk ederim dinlediğin ve yardımcı olduğun için..hem 4sene bekledim biraz daha beklerim valla

jasminim naber yaa merak ettim gene seni nasılsın keyifler nasıl canım..

İyi tatlimmm senden nbr..??? Sorma canim stres basti ikimizi de inanilmaz gerginiz her gun kavga ediyoruz ama icine bakinca hicbi sebep yok yoktan yere cikan kavgalar, ee sanirim artik iyice dugun stresi sardi ikimizi de.. O yuzden diger mevzuyu hic acip konusmuyoruz acikcasi onu gorunce benim aklima bile gelmiyo cunku baska bi suru seyi halletmeye calisiyoruz.. Ama tek basima aklima gelmiyo degil hala dusunuyorum hala dua ediyorum ki insallah dedigi gibi bana kiyamadigi icin yakinlasmiyodur insallah evlenince boyle olmaz diye... Sen ne yapiyosun nasilsinn bi gelisme var mi

Ben de yeniyimm okudum da merak ettim acaba nasildir simdi:) insallah cok mutlusundur canim

Sagol canim benim... yaaa aslinda bi degisiklik yok en son bana kiyamadigi icin bana yaklasamadigini bana dokunamadigini vs soylemisti rtik beni ozeli olarak gordugu icin beni incitecek bise yapmaktan korktugundan bahsetmisti orda da kapandi konu.. Simdi cooookkkk farkli sikintilarimiz ve gerginliklerimiz var birbirimize odaklanma konusunda epey sikinti yasiyoruz cunku her gorusmemiz sinir harbiyle geciyo dolayisiyla bu konu rafa kalkmis durumda... Ama umarim dedigi gibidir ve evlenince bu konuyla ilgili bi sikinti yasamayiz

aa valla güzelmiş bak sana karşı güzel şeyler hissetmeyen seni her anlamda istemeyen bi erkek
bu kadar koşturup uğraşmaz valla canım herşey yolunda bence hadi az kaldı inşallah mutlu olacaksınız..
valla bende geçen bişiler oldu tekrar detaylıca konuştuk benimki marta nisana kadar daha sabretmemi söledi
bakalım canım bu sefer umutluyum çoğu engeli aşmış sayılıyoruz bi askerlik kaldı ona da sözlüyken filan gidip gelse olur sanırım
yeterki adı konsun artık aileme ve çevreme karşı rahat olmak istiyorum yaa..

bu konuya açıklık getirin sonrasında evliliklerde sorun çıkıyor burda buna benzer bi çok konu gördük. eşim bana yaklaşmıyor ben yanaşıyorum ,çocuk istiyorum ama eşim sürekli tv başında. böyle söyleyenlerin çoğu evlilik öncesi bayların kadına çok soğuk durması.ilerde sorun olabilir .

inşallah canım erkekler düğün hazırlıklarında daha bi gergin oluyolar sanırım bnmki de öyle.. 4 5 ay kaldı hep stres hepp .. inaşşalah sonu güzell olcak cnnmm dua edelimm de biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…