beni çekici bulmuyo olabilir mi...???

jasmin ilgi olmazsa olmazzzzzzzzzzzzz
biz kızlar sadece ilgiden besleniyoruz, geri kalan hiç birşeyin önemi yok bizim için.
ister boğazda yemek olsun, istersen park da buluş... ilgi yoksa o yemek zehirdir. aşk varsa o park cennettir.

bi kere konuşmaya çalıştım çok büyük bi kavga ettik ikimizde sakinleşemiyoduk arkadaşlarının evindeydik insanlar bizi sakinleştirmeye çalışıyodu ben en son o sinirle kalktım gitmek için kafamı kombiye vurdum o zaman çok korktular bişe oldu mu falan diye ben de hem o anki sinirle hem de çektiğim acıyla başladım ağlamaya sonrasında sakinleştik geçtik salona oturdu karşıma konuştuk daha doğrusu ben döktüm içimi seni çok seviyorum sen iste canımı veririm o kadar kıymetlisin benim için dedim ama yoruldum artık senden ilgi dilenmekten, sana dil dökmekten, sürekli bişeler için çabalamaktan sıkıldım, gücüm kalmadı kendimi kötü hissediyorum, kendimi sana yamıyo gibi hissediyorum dedim, sense bana arkadaş muamelesi yapıyosun dedim ki bence sen insanların gazıyla benimlebirliktesin dedim çünkü sen mantıklı bi adamsın bakıyosun seni çok seviyorum ailen arkadaşların vs bayılıyo bana ssen de kopamıyosun evet sen de seviyosun ama bi erkeğin sevgilisini sevmesi gibi değil bir arkadaşın bi arkadaşını sevmesi gibi dedim, en son ne zaman öptün ne zaman sarıldın ne zaman başbaşa kalabildik bana bi söyle, ne zaman başbaşa kalmak için bi hamle yapsam hemen başkalrını dahil ediyosun plana, neden bu kadar kaçıyosun benden dedim... başı önünde gözleri dola dola dinledi beni, yanlış düşünüyosun neden sevmeyeyim ben seni, sıkıntıları biliyosun sana odaklayamıyorum kendimi sadece başbaşa kalacak durumumuz yok fırsatımımız mı var insanların yanında da sevmiyorum biliyosun dedi, ben de ama fırsat yaratmak bizim elimizde sen ona da izin vermiyosun dedim arabada sevmiyorum kaçamak yapar gibi öpmeyi diyosun ama ilk öpüştüğümüz yer bizim orası hatırla dedim ve sonra bu gece otur düşün gökhan ne istediğine karar ver ben böyle devam etmek istemiyorum seni seviyorum ama sıkıldım artık bu böyle olacaksa ayrılalım bitsin dedim benim düşünecek bişeyim yok dedi böyle bi ihtiyaç hissetmiyorum dedi.. ama sonra aynı tas aynı hamam... hele nişandan sonra iyice uzaklaştı.. sence tekrar konuşsam mı bu sefer kavga etmeden sakin sakin, nişanlılıkla ilgili neler düşündüğünü sorarak başlasam??? sonra gerisini getirsem??? ne dersin???

Ah bu erkeklerin utangaçlığı ne olacak bilmem :) Bende daha gecenlerde benzer şikayetlerden kavga etmiştim , kamera açmıyosun mesajlaşıyoruz işte aradığında aşkım bile demiyosun sevmiyosun sen beni ben çok özlüyorum sen ne bicim adamsın , actım ağzımı yumdum gözümü bana laf anlatmaktan adamcagızıma gınalar geldi demekki bi ben yokmuşum Bence biz fazla ilgi bekledigimizden fazla ilgileniyoruz sorada karşılığını bekliyoruz onlar kadar rahat olamıyoruz bu konuda Oyüzden kafaya takıyoruz burnumuzdan getiriyoruz günlerce hem onların hem kendimizin , 2 akşamdır kamera açıyoruz benden mutlusu yok sorunlar bitdi

aynen canım aynenn, biraz da ben bu konuda çekimser davranayım bakalım neler olacak uzak durayım, o yaklaşmaya çalışırsa inşallah yani ben bi bahaneyle kaçayım inşallah toparlar kendisini...

bence de onsuz da olabileceğimi ona o kadar da bağımlı olmadığımı görsün bakalım biraz...
teşekkür ederim kızlar, gelişme oldukça haber vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı artık...

bence de onsuz da olabileceğimi ona o kadar da bağımlı olmadığımı görsün bakalım biraz...
teşekkür ederim kızlar, gelişme oldukça haber vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısı artık...

hele benim için ben ilgi arsızıyımdır ilgi gördüğüm yerde, ilgi gördüğüm kimseye melek olurum bin katını veririm ama göremediğim yer bana cehennem olur, duramam kaçar giderim... ne para ne yemek ne hediye hiçbirinde gözüm yok, sevildiğimi hissedeyim dünyalar benim olur... bunu da herkes bilir kendi arkadaşalrı bile diyo, ben bilkent mezunuyum büyüdüğüm çevre falan dolayısıyla dışardan sosyetik gibi düşünülürüm ama bu evlilik mevzularını ilk konuşmaya başladığımızda para pul nasıl olacak vs konuşuyoduk gökhanın hep büyük hayalleri oluyodu en yakın arkadaşı ben bu kıza kefilim sen bu kıza bugün şu durumda evlenme teklif et bu kızla olmak iste senin için gecekondu da bile yaşar eminim falan gibi bi laf etmişti... gerçekten öyle ilgi, sevgi, özen başka bişe istemeyiz ki...

tatlım ne mutlu sana demek ki seninkinin içinde varmış da sen talep edince karşılığını vermiş... bizimkinde daha bi değişik durum söz konusu ne kadar kavga edersem edeyim, tatlı dille söyleyim, küsüp surat asayım bana mısın demiyo bi yerde bi kopukluk var ama çözemedimm..

seni çok iyi anlıyorum biz özellikle uzakta olduğumuz için, 2 ay görüşmeyelim başlıyor kavgallarım
sorunu ben çıkartıyor gibi görünüyorum ama hayır ilgi bekliyorum
ilgisizliğin kavgasını yapıyorum.
sen çok haklısın ama nişanlında bir sorun var.
odaklanamamak da ne demek. kaç aydır birliktesiniz artık sizin daha rahat olmanız lazım.
bizi en yakın arkadaşım bir yıl aradan sonra gördü, artık birbirinizi okadar çok benimsemişsinizki ikinize de bayıldım, çok rahatsınız dedi.
artık böyle olması gerekiyor yoksa evlilik nasıl olacak.

benim de sıkıntım o tamam bi ara gerçekten sıkıntısı büyüktü ben çalışıyodum o iş bulamıyodu annem bu yüzden istemiyodu vs vs... ama çok şükür şimdi bi yerden başladık annemde babam da razı geldi ki nişanlanmamıza izin verdiler yani ona göre onun demesine göre bizim en büyük sıkıntımızı aştık eeee daha ne ozaman.... ???
bazen kendime kızıyorum ben çok mu rahatım acaba diye ama hayır bu doğal bi süreç sonuçta bi senedir beraberiz ve artık nişanlıyız bazı şeyleri konuşmamız aşmamız lazım... yaa doktora gideceğim pkoluyum ben o yüzden nişandan sonra muayeneye gitmeye karar verdim ki hani hamileliğimi vs etkiler mi tedavi gerektiren bi durum var mı varsa ne zaman başlanmalı vs diye buna sordum şimdi gideceğim sen evlenir evlenmez istiyo musun çocuk diye sordum hani doktorla o yönde konuşayım diye bu gayet doğal normal bi soru olmalı di mi sorana kadar akla karayı seçtim o kadar ki soğuk bana karşı...
yok ya ben tekrar konuşacağım hadi bu zamana kadar sorunlardan odaklanamadığını söylüyodun bu zamana kadar da anlayış gösterdim ama biz en büyük sorunumuzu atlattık kısmetse Allah yardım ederse gerisi de gelir, ama bence senin benimle ilgili başka bi sorunun var ve bu zamana kadar sen de yaşadığımız sıkıntılardan benden uzak olduğunu düşünüyodun belki onun arkasına sığınıp kendini kandırıyodun otur düşün gerçekten bu işi istiyo musun istemiyo musun beni seviyo musun sevmiyo musun ama iyice düşün tart dök biz öenmli bi adım attık ve evliliğe gidiyoruz en ufak bi şüphen varsa bana olan sevginle ilgili daha fazla uzatmadan yolumuzu çizelim diyeceğim böyle kendimi yemektense..

biz kızlar kolay bekleyemiyoruz, bende senin yerinde olsam konuşurdum.
kolay değil bi ilişkiyi sonlandırmak, nişanlı yada sevgili farketmez.
ama ayrılığın kokusunu alıyorsunki bu sana huzursuzluk veriyor.
konuş herşeyi kurtul sıkıntılarından öyle yada böyle.
bizde bekliyoruz sonucu.
bide yeni nişanlandınız sanırım,evlilikle ilgili konuşuyormusunuz, ne zaman düşünüyorsunuz.
ortak arkadaşlarınız varmı, onlarla paylaştınızmı bu durumu.
çok zor arkadaşım, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Genelde böyle hiç yaklaşmayan yakınlık göstermeyen erkeklerin sonu nedense hep böyle oluyor .Çünkü gerçekten seven arzulayan erkek öpmek dokunmak hatta her şeyi yaşamak ister ama din, ahlak , toplum baskısı, karşısındaki insana ve onun tercihlerine saygısından dolayı bunları belirli bir çerçeve içinde yaşar ya da yaşayamaz ama hiç dokunmayan öpmeyen öyle asker arkadaşı gibi takılan erkekten de açıkçası ben korkuyorum artık sonradan ne çıkacakları belli olmuyor mazallah.

evet daha yeni nişanlandık ama bi türlü biraraya gelip konuşamadık abileri yengeleri burdaydı onlarla görüştük, arkadaşlarıyla görüştük ama ikimiz kalıp da ne yapacağız bundan sonra diye konuşamadık.. nişandan önce düğünü kasım gibi yapalım diyodu sonra mayısa çekti en son abileri geldikten sonra abimler seneye ağustıstan önce gelemz seneye ağustosta yaparız demeye başladı..
en yakın arkadaşının eşi var onunla çok samimiyiz nişandan önce bi oturup konuşmuştuk ona söylemiştim çok uzak bana neden böyle davranıyo galiba mantığına uygun geldiğim için devam ediyo tarzında konuşmuştum.. ona göre gökhan istemediği bi kızla asla olmaz hele evlilik aklının ucundan geçirmez yaşadığı sıkıntıları biliyosun falan dedi eee neden yaklaşmıyo sence deyince de yaa belki tahrik oluyodur bilemezsin sonuçta erkek bu o anda kendine hakim olamamaktan korkuyodur falan dedi... ama sonuçta nişanlımı benden daha uzun senedir tanıyo ve tabii ki beni kırmamak için olumsuz bişe söylememeye çalışıyo da olabilir.. sonuçta ben de o da küçük değiliz neyin ne olduğunu bilecek yaştayız küçücük bi öpücüğü, bi sarılmayı, ufak bi yakınlığı esirgeyecek kadar da iradesinden korkuyo olamaz bence.. şu tatile gidip geleyim o da bi bensiz kalsın şu nişandı abileriydi onun telaşesi bi gitsin dönünce sakin sakin oturup konuşacağım... ayrılık elbette zor heleki nişan atmak bu kadar mücadeleden sonra bi de ama eğer korktuğum, hissettiğim gibi bişe varsa evlenince daha büyük sıkıntılara yol açar bunu biliyorum bi sürü örneğini gördüm yakın çevremden o yüzden yol yakınken neyin ne olduğunu bilmek sonra ona da bana da yazık...

aman öylesini Allah kimseye yaşatmasın... ama yakındır bu işin kokusu çıkacak bakalım neymiş öğreneceğiz..

Endişelenmen normal. Hangi erkek öpüşmek istemez ki?
Ya dediğin gibi çekici bulmuyor artık ya da fazlasıyla çekici buluyor.
Sen yakınlaştığında seni itmesi belki de o an devamının gelmeyeceği içindir :)
Kendisini tutmak için yani. Ama senin de az çok anlaman lazım davranışlarından.
İlgisinde azalma var mı, bir şeylerden şüphe duydun mu gibi.

aynı şehirdesiniz sanırım. hergün görüşmeseniz bile telefon görüşmeleriniz oluyordur.
oluyosa ne kadar oluyo, eskiye göre telde de soğuma varmı.
neyse sen bir an önce uzaklaş ortamdan hiç de arayıp sorma.
ama aileler farkederki bu uzaklığı onlara ne diyorsun.

ayrıca tahrik oluyordur da kendine hakim olamamaktan korkuyorda ne demek.
öpmek kadar iradesi yoksa, elini tutsun, elinle oynasın.
sevgiyi göstermenin yoolu çok fazla, bir ses tonu bile nelere bedel.

aman öylesini Allah kimseye yaşatmasın... ama yakındır bu işin kokusu çıkacak bakalım neymiş öğreneceğiz..

Arabada sokokta orda burda öpüşemem öyle demiş ya vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmam diye ne biliyim bir gün çaya filan davet et evine ya da onun evinde yemek filan yiyin etrafta kimse olmayınca bak bakalım yeni bahaneler üretiyor mu hala soğuk mu davranıyor?

bazen o dediğini de düşünüyorum ama bana çok da doğru gelmiyo neden dersen ben de kendimi çok tuturyorum milletin yanında anlamı yok falan diye ama en azından ne biliyim ayrılırken öperken ben elimi yanağına koyarım otururken bi elim bacağındadır bi temasım illaki vardır yani onun kadar uzak durmam duramam... ki nişanlım teması seven bi erkek, her erkek sever ama bazısı için çok önemlidir benim nişanlımda bunlardan biri.. anlayamıyorum ki yani ilgisiz desem değil ama bu konudaki soğukluğu endişelendiriyo beni..

telefon görüşmelerimiz fazla olmuyo ki ilk çıkmaya başladığımızdan beri böyle onlarda değişen pek bişe yok ama bana artık onu da görev bilinciyle yapıyo gibime geliyo bilmiyorum belki ben çok kurdum kafamda o yüzden herşey batmaya başladı ama.. daha gitmeden öncesinden beri dönünce annene gidelim beraber deyip duıruyorum nişandan sonra gitmedik hem da bayramlaşmış olurum diyorum hep bi bahaneyle atlatıyo bugün olmaz yarın olmaz diye ya da annesi rahatsızlanmış dün ver telefonu geçmiş olsun dileyim dedim yok gerek yok dinleniyo iyi zaten ben selamını söyledim falan deyip geçiştirdi.. bugün abileri gelecek bekliyorum ki hani birlikte bişeler yapalım desin ama yok yine kendi kendine yapıyo planlarını... hadi sevgiliyken anlıyodum bazı şeylerinin ama nişanlandık değişen hiç bişe olmadı sank izorla nişanlandı benimle offf yaaa...
ya zaten bu bana da çok mantıklı gelmiyo, hani tamam iradesine engel olamyacak kadar zayıf olduğunu varsayalım ama hiç ama hiç temas yok canım ya bunun için bi çabası da yok..
bak tatile gittim geldim ilk gün hiç aramadım gece mesaj attı iyi geceler mesajım gelmedi unutulduk kuşadasında diye tatil boyunca aradı sordu dün sabah karşılamaya geldi uzak olduğumuz sürece ilgi gösterdiği için ben yine tutamadım böyle sırnaşık hale geçtim yine.. annemi eve bıraktık beni işe bırakacaktı çıktık evden sarıldım hemen özledin mi beni dedim yok hiç özlemedim dedi şakasına sonra yaaa dedim sarıldım öptüm annenler görecek dedi çekildi arabaya bindik arabayı kullanırken dayanamadım kolunu falan öptüm aşkımm özlemişim deyip dur sırnaşma hastayım sen de hastalanırsın dedi... yaaa niye böyle davranıyo anlamıyorum inan kendime güvenim kalmadı artık bu kadar itici geliyorum ona yaa... ki bu konuda kendime güvenim tamdı benim hem erkek hem kız arkadaşlarım hep der bana aman allah güzel bi kız değilsin ama çok çekicisin diye ama nişanlım heralde tam tersini düşünüyo bilmiyorum tatile gitmeden önce konuşmak istiyodum ama şimdi gittim geldim konuşasım da kalmadı sanki kendine güvensiz gibi sen bana niye hiç yaklaşmıyosun diye sormayı gururuma yediremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…