- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
ama iyi bi diyet değil canım. kahvaltıda dondurma değil peynir domates salatalık yemelısın. sağlıklı beslenıp devam ettırırsek gerı almayız. aç kalıp verırsek alırız bence
Yok ya bırakmadım sadece iki gündür misafirlekteyim o diyete başlıyamadım tavukla karpuzla gecirmeye calışıyorum yarından inş başlıycamCanim geçmiş sayfaları okursan biz bir diyet yapmaya calisiyordukta o yüzden az yemeye çalışıyoruz kilom sabah midem bosken tartilmadim ama hafifledigimi hissediyorum
Yarın tartılayim yemeden
düzgün beslen düzgün
Haklisin ishal oldum zaten
günaydıınnnGünaydın
Kahvaltim taze incir gönlünce yedim.
Eki Görüntüle 1874344
Tombul kuş zayiflamaya başladı 1 kilo kadar verdim.
Dunde iyi geçti hem bağırsaklarım rahatladi
Egzersiz bile yapmak canım istemedi çok hantal olmusum.biraz biraz başlarım artik.
Bugün aktif katılım bekliyorum yeter artık zayiflayalim destek olalım birbirimize benim diyetler üç gün sürüyor.
Bunlarin hepsini ekmeksiz yedinse haRika menüler senin metobolizma verir canım dediğim gibi az dikkat etmeniz yeter.günaydıınnn
tebrik ederimm ama düzgünce kahvaltı yapmalısın
bende dün 66.300 düm bu sabah 65.200 üm
menümü yazıyım da bi bak 1 kılo vercek kadar az mı yemişim
sabah 7:30
2 yumurtadan omlet (içinde bi iki sosis vardı)
1 küçük domates
peynir
sonra uyumusum 12 buçuga kadar
öğle 13:00
iki incecik köfte.
domates
salatalık
biber
yogurt
ara 17:30
5 top dondurma
akşam 21:00
buharda sebze (kabak kırmızı yeşil biber havuç)
1 kaşık makarna
2kaşık yoğurt karıştırıp yedim
büyük bi bardak yeşilçay içtim
su nekadar içtim bakmıyorum zaten cok su içerm
ara öğünlerde yesen tatlılarını ? olmaz mı ki ?Bunlarin hepsini ekmeksiz yedinse haRika menüler senin metobolizma verir canım dediğim gibi az dikkat etmeniz yeter.
Ben çikolataya tiryaki olmuşum canım devamli tatlı istiyor bende incir ve kendi yaptığım dondurma sütlü tatli karşılamaya çalışıyorum ama başka yemiyorum biraz daha zaman geçince normale döner.
aaa o çok kötü işte yaBen su Max 1.5 litre oda yesil cay sirkeyle falan gitmiyor baska iyisin
Ara ogunde yemek daha dogru olur da işte nefis ama bir süre sonra normale dönerara öğünlerde yesen tatlılarını ? olmaz mı ki ?
benımde tatlı istediğinde dondurma yıyorum
evet canım ekmeksiz yedim. şimdi kahvaltı yapmam lazım amaa cok üşenıyorum kalkmaya
döner dönerAra ogunde yemek daha dogru olur da işte nefis ama bir süre sonra normale döner
ekmek yemedin inşallah bu közlenmişlerin yanınaOff şiştim
Kozlenmis 6 adet sogan2 biber ve 2 patates
Kizlar hiç yorum yapmıyorsunuz üzüldüm... destek olsak çok iyi olacaktı derdimiz aynı sizden güç alıyordum
Neyse
Aksam ki planım 1 tabak acı pul biberli taze fasulye ve ayran
Ekmek yok
iyi ekmek yoksa sevindimEkmek Yok Kız
Sende olmasan buralar ıssız çöl
Afiyet olsun
Sonra yediğinı yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?