• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

Aksam 2 dilim ekmek 1 tabak dolusu fasulye kavun 1 külah dondurma yedim :dondurma:
Bu sabah incir kavun başladım..
günaydınn. tartıl bakalım :D
ben 65.500 :( 300 gr fazla dünden :duduk:
hep o 3 küçük halleyden :silah:
sabah 4 yumurtadan kıymalı yumurta yaptım eşim köpeğim ben yedik ne kadar yedim bılmıyorum yani :D
küçük bi domates salatalık iki küçük biber yedim bide çay bi bardak.
ekmek yook :KK76:

Kıymalı yumurta çoklu paylaşım olmuş sana az düşmüştür bu hengamede:KK48:
Kız sen az yiyorsun kacamak mi yapıyorsun cabuk soyle kilo vermen lazim çok uyudigundan mi ki benim gibi poff:KK16:

Günaydın
Dün akşam 5 gibi diyet biraz bozuldu cikolata yedim olsun bugün silkelendim kendimdeyim.

5 gün 5 kilo ver şok diyetini yapacağım
Yani hergun bir besin grubu beni duzene koyacak şunu mu yesem bunu mu yesem dusunmeyecem oh.
Bugün patates günü.

Günaydın
Dün akşam 5 gibi diyet biraz bozuldu cikolata yedim olsun bugün silkelendim kendimdeyim.

5 gün 5 kilo ver şok diyetini yapacağım
Yani hergun bir besin grubu beni duzene koyacak şunu mu yesem bunu mu yesem dusunmeyecem oh.
Bugün patates günü.
hadi bakalım :nazar:

ben akşam misafirlerle bozdum diyet miyet kalmadı :( iki koca dilim fırın makarna ve kızartma patlıcanla yapılmış kebep yedim.. şu an bi küçük dilim daha yıyorum bı mınık kebab yanına.. dayanamadım kemıklerıme kadar acıkmışım 3 gündür :cry::KK42:

Tartı arti gösterdi olacağı buydu ama yılmadan devam.
İçecek serbest mis.
1.gün menü

Patates + 1 bardak polenli tarcinli süt
2 bardak yeşil çay
Patates+1 bardak ayran
1 bardak ballı sirkeli su
Patates + sade türk kahve
1 bardak sodali

Bana katılmak isteyen buyursun.

Son düzenleme:
hadi bakalım :nazar:

ben akşam misafirlerle bozdum diyet miyet kalmadı :KK43: iki koca dilim fırın makarna ve kızartma patlıcanla yapılmış kebep yedim.. şu an bi küçük dilim daha yıyorum bı mınık kebab yanına.. dayanamadım kemıklerıme kadar acıkmışım 3 gündür :cry::KK42:
Kız dün tamam bugün beraber başlıyalım hadi lütfen kahvaltıya patlıcan kebabiyla başlama. Kilo verelim biz bu acıya mahkum olamayiz:KK51::KK54:

Tartı arti gösterdi olacağı buydu ama yılmadan devam.
İçecek serbest mis.
1.gün menü

Patates + 1 bardak tarcinli süt
2 bardak yeşil çay
Patates+1 bardak ayran
1 bardak ballı sirkeli su
Patates + sade türk kahve
1 bardak sodali

Bana katılmak isteyen buyursun.
bana hiç uygun değil bu canım sana kolay gelsin bu sefer başarıcaksın eminim :KK19:

Back