Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

kızlar hemen yaptıklarımdan bahsediyorum sabah kahvaltı da bir dilim börek yedim ince ama yufka çok yok. yarım saat sonra yeşil çay demledim demlerken evi temizledim :) hazır ısındım, serdim pembiş matımı bi güzel hareketlerimi yaptım yaklaşık 20 dakika sürdü bu kez. ve dün yaptığım hareketlerden dolayı bel kısımlarım hamlamış bugün devam ettim ha gayret olacak bu iş ... şimdi de yeşil çay zamanı :) öğlene yoğurt zerdeçal yiyeceğim

İyi gidiyor canım kontrol sende
Nur sen ne yaptın ben başladım diyete bu sefer
Sabah taze incir sonra da 2 bardak yeşil çay başkada yok

Bundan sonra inşallah sabah koşusu yapacağım.artık sağlıklı aktif olacağım yağ tulumu degil
işte bu düşünce süper bilinçaltına gitmiş oturmuş bile :) çavdar ekmeği aldım bende öğle yemeğine az bir et yemeği yedim sebzeli şimdi eve geldim ve ara öğün olarak ve yemek öncesine denk getirerek zerdeçal ve yoğurdumu yiyorum huhuuu gitsin göbekler, yağlar :)

kızlarr benim diyet öldü dün akşamdan beri
bi yazıyım değerlendirin bakalım.
dün akşam pilav yedim bı tabak bide hazır kızarmış tavuk biraz. ekmek yemedım
ve sonra kahretsin dayanamadım gecenın yarısını hatırlamıcak kadar
sabah dışarda kahvaltı yaptık yıne ekmek yemedım cok guzel taze naneli yeşil biberli ekmeksiz omletli bi kahvaltı yapıyodum kı o önümdeki kızarmıs sosıslerı ıstemsızce yemısım
sonra plaja gittik. hoop patates kızartması bi tabak
çok az yüzdüm spor da yok
akşam eve geldim yine pilav patatesli köfteli yemek ekmeksiz ama birer tabak

nolmuş benim diyet siz söyleyin

Senin diyet bir gün sonraya ertelenmiş canım. Önümüzdeki günlerde tekrar azimle başlarsın.

Arkadaşlar bugün iyi geçti kendimce
Haslanmis tavuk yedim az
Bide sutlu tatlı
Ama su tokluk hissini getirdi bende rahat geçti sevindim devam diyorum.
sevindim canım iyi gidiyosun ama sanki saglıklı beslenmıyosun.. kahvaltını iyi yap bnce. bi tartılsana m ettım

sevindim canım iyi gidiyosun ama sanki saglıklı beslenmıyosun.. kahvaltını iyi yap bnce. bi tartılsana m ettım
Canim geçmiş sayfaları okursan biz bir diyet yapmaya calisiyordukta o yüzden az yemeye çalışıyoruz kilom sabah midem bosken tartilmadim ama hafifledigimi hissediyorum
Yarın tartılayim yemeden

Kahvaltım keci sütüyle yaptığım sınırsız dondurma
Paket hazir gıdaları tüketmedim şükür dünden beri.
çok kilo aldım onlar yüzünden bu benim için büyük gelişme.67 gordum kizlar bu hafta.çikolata beyaz ekmek derken haddi aştım.
diyet benim için devam ediyor dondurma bozmadi kesinlikle
Az sonra yeşil çay icecegim

Son düzenleme:
ama iyi bi diyet değil canım. kahvaltıda dondurma değil peynir domates salatalık yemelısın. sağlıklı beslenıp devam ettırırsek gerı almayız. aç kalıp verırsek alırız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…