- Konu Sahibi SendebenBendesen
cok geç öğlene başlarızKız dün tamam bugün beraber başlıyalım hadi lütfen kahvaltıya patlıcan kebabiyla başlama. Kilo verelim biz bu acıya mahkum olamayiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok geç öğlene başlarızKız dün tamam bugün beraber başlıyalım hadi lütfen kahvaltıya patlıcan kebabiyla başlama. Kilo verelim biz bu acıya mahkum olamayiz
Afiyet olsuncok geç öğlene başlarız
Afiyet olsun
benide alırmısınızzzEgzersiz yaptim inanamazsiniz bir yağ sallantısi var vücudumda başladım artık olacak bu iş insallah.
Kahvalti zamanı menüye uyacagim.
Tabi canım tanıyalım senibenide alırmısınızzz
21 yaşındayım 1,70 boyum kilom en son ölçtüğümde 63 geliyordu ama şuan hastayım ölçemiyorum bitince tekrar ölçüp size bildireceğim. benimde hedefim 55 kilo olmak :) ayrıca pilateste yapıyorumTabi canım tanıyalım seni
Canim tam olarak devam ettiren arkadaş olmadi günümüz falan yok kilo verince ben yazıyorum buraya.SendebenBendesen sizde anlatın ne yapmak gerekiyor tartılma günleri ne zaman
Hep aynı be ya :)kızlar ya ne zamandır bulamadım konuyu da kaybettim. 55 kiloya düştüm . sizde ne var ne yok :)
Az kalmış canım gel hadi başla ama bırakma tamambende katılmak istiyorum 16 yasındayım 158 boy 58 kilo, 55 olmak istiyorum sadece
Tarcinli süt istah kesiyormuş canım yada sebze kozleme haşlama ile doldur kalorisiz benceSendebenBendesen ben acıktım napıyım sence
tarçınlı yarım yağlı süt içiyim o zman canım sağol.Tarcinli süt istah kesiyormuş canım yada sebze kozleme haşlama ile doldur kalorisiz bence
bende katılmak istiyorum 16 yasındayım 158 boy 58 kilo, 55 olmak istiyorum sadece
önce 57 kilo idim bi kaç günde 55 oldu :) öğlenleri yemek yemeyip meyve yiyorum mesela bir elma iki erik. akşam da bir kase zerdeçallı yoğurt ve bol su içiyorum :)Hep aynı be ya :)
Kaç Kilo vermissin buna gore
Ay canım çikolatadan ben çok darbe yedim çok kılo aldırıyor gel birlikte bırakalım alışkanlıklarımiziayyyy bende gelim nolur kac günden beri diyetteyim ama tam moda giremedim söyle bol gaz a ihtiyacim var ya aglicam biraz önce gene cikolata yedimmmmm