• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

yanlış yollara gidiyosun hep :KK43::eek:
Yok yanlış değil canım denemişler arkadaşlar ne sarkma ne yorgunluk sadece yağdan kilo veriyorlar epey araştırdım. Bu Son olsun bıktım aklımda diyet diyet diye
Istedigim kiloya gelince herseyden az yiyip kilomu koruyacağım.
Amâ şu kaç senedir takıldigim noktayı bi şekilde asmaliyim

2016-08-31 10.34.44.jpg
Elma diyeti
1.gun: 65 kılo

Yok yanlış değil canım denemişler arkadaşlar ne sarkma ne yorgunluk sadece yağdan kilo veriyorlar epey araştırdım. Bu Son olsun bıktım aklımda diyet diyet diye
Istedigim kiloya gelince herseyden az yiyip kilomu koruyacağım.
Amâ şu kaç senedir takıldigim noktayı bi şekilde asmaliyim
sen şu an nasıl az yıyıp zayıflayamıyosan kilo verince de az yıyım koruyamazsın ve verdıgının fazlasını gerı alırsın..

Bu kilolara mahkumsun mu diyorsun yani:KK35:
O zamanda başka çareler düşünülemez mi
hayır yanlış yoldasın dıyorum..
sağlıklı beslenmeye başla porsiyonları küçült. yavas yavas ıstedıgın kıloya gelıceksın zaten korumaya gecınce de bı bakmıssın zaten saglıklı yıyosun korumaya otamatık gecmıssın bıle..

hayır yanlış yoldasın dıyorum..
sağlıklı beslenmeye başla porsiyonları küçült. yavas yavas ıstedıgın kıloya gelıceksın zaten korumaya gecınce de bı bakmıssın zaten saglıklı yıyosun korumaya otamatık gecmıssın bıle..
Keşke istikrarlı olabilsem ama çok cesitlilikte kendimi kisitlayamiyorum.. Böyle deneyeyim bakalım Son cirpinislarim zaten :110:

Keşke istikrarlı olabilsem ama çok cesitlilikte kendimi kisitlayamiyorum.. Böyle deneyeyim bakalım Son cirpinislarim zaten :110:
valla benden bukadar canım.. ben sana doğru yolu gösterdim ama sen ınatla baska yollara basvuruyosun neden senı bırakmıcak arkadas bulamadıgın bellı. nyse sana ıyı zayıflamalar bol şans. :KK36:

Back