- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
instagram kullanmıyorum canım ben siz yapabılırısnızKizlar acaba instagramda dm qrup yapib konusalimmi burda yuklenme gec oluyo
günaydınn. tartıl bakalımAksam 2 dilim ekmek 1 tabak dolusu fasulye kavun 1 külah dondurma yedim
Bu sabah incir kavun başladım..
halley yedim düüünKıymalı yumurta çoklu paylaşım olmuş sana az düşmüştür bu hengamede
Kız sen az yiyorsun kacamak mi yapıyorsun cabuk soyle kilo vermen lazim çok uyudigundan mi ki benim gibi poff
aynenEgzersiz yaptim çok zorlandım. Squat yapamadım ne zor hareket.
Kolay gelsinaynen
misafirim var akşam ben şu an
hadi bakalımGünaydın
Dün akşam 5 gibi diyet biraz bozuldu cikolata yedim olsun bugün silkelendim kendimdeyim.
5 gün 5 kilo ver şok diyetini yapacağım
Yani hergun bir besin grubu beni duzene koyacak şunu mu yesem bunu mu yesem dusunmeyecem oh.
Bugün patates günü.
Kız dün tamam bugün beraber başlıyalım hadi lütfen kahvaltıya patlıcan kebabiyla başlama. Kilo verelim biz bu acıya mahkum olamayizhadi bakalım
ben akşam misafirlerle bozdum diyet miyet kalmadıiki koca dilim fırın makarna ve kızartma patlıcanla yapılmış kebep yedim.. şu an bi küçük dilim daha yıyorum bı mınık kebab yanına.. dayanamadım kemıklerıme kadar acıkmışım 3 gündür
bana hiç uygun değil bu canım sana kolay gelsin bu sefer başarıcaksın eminimTartı arti gösterdi olacağı buydu ama yılmadan devam.
İçecek serbest mis.
1.gün menü
Patates + 1 bardak tarcinli süt
2 bardak yeşil çay
Patates+1 bardak ayran
1 bardak ballı sirkeli su
Patates + sade türk kahve
1 bardak sodali
Bana katılmak isteyen buyursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?