• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

kızlar bir de size bir önerim var eğer sürekli bişeyler yemek istiyorsanız Maraş tarhanasını deneyebilirsiniz cips gibi hemde sağlıklı içerisinde yoğurt kekik ve yarma var( bulgurun büyüğü). ben onu yiyorum şahsen. tadı biraz ekşimsi :)

Eylule kadar burda bi diyet gordum onu yapicam eylulde dugun var ne kadar fazla versem o kadar iyi eylulden kalori sayarak devam etmeyi planliyorum her gun 1 saat spor olarakda eliptik bisiklet yapmayi palnliyorum

Eylule kadar burda bi diyet gordum onu yapicam eylulde dugun var ne kadar fazla versem o kadar iyi eylulden kalori sayarak devam etmeyi planliyorum her gun 1 saat spor olarakda eliptik bisiklet yapmayi palnliyorum
Senin düğünün mu yoksa kız
Ben diyet listesinide isterim sadece sonuçla kalma sekerim anca kanca

Nur ben bu diyet konusunu kaç defa okudum aslında uygulamaya koymak lazım böyle sınırsız yemek arasında boşa kürek çekecegimize sınır koymak en iyisi ne zaman başlıyordun yarin mi tipik gün Pazartesi mı

10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Sabah kalktığımda yeşil çay ama bu 500 ml lik olacak. Yarım saat sonra salatalık, domates, biber çiğ ve tuzsuz. Bunu yedikten sonra da yarım litre su içiyoruz.
Öğlen yemeği yemeden yarım saat önce yine yarım litre su içiyoruz. Öğlen çorba kaşığı ile ölçülecek şekilde 6 kaşık sebze yemeği, yanında sade soda , 3 kaşık yoğurt. Yemek sonrası yine bol su içiyoruz.
Akşam sadece yoğurt veya ayran.. Ekstra olarak salatalık yiyebilirsiniz çiğ.

Nw yiyecek olursan ol, öncesinde ve sonrasında su içiliyor. Çok acıktığında çiğ sebze yiyebiliyorsun. Diyette kesinlikle karbonhidrat yok, meyve yok ve kırmızı et yok.. Diğer abur cubur tatlı şekerlemeler vs zaten yok

Meyveler doğal şeker ve şeker oranı çok yüksek. Kalıcı kiloya neden olabiliyorlar. Mesela ben aşırı tatlı seviyorum bu nedenle canım aşırı tatlı istediğinde sadece 1 tane stick bitter çikolatalar var onlardan yedim. Ama ekstra olarak yeşil çay, kayısı çayı içtim. Bir de şekersiz çay kahve içilebilir. Kahve de kesinlikle 2si bir arada bile olsa içilmiyor. Sade türk kahvesi içebilirsin. 2 si bir arada krema içeriyor çünkü. Hem sade türk kahvesi metabolizmayı hızlandırır kafeinden dolayı nabzın artar. Ve kaç kilo isen 20 kg başına 1 lt su zaten normal kilo vermek istemesen bile içmen gereken miktar. Yani arıyorum 60!kilo isen, 3 lt su içmen lazım iken bu diyette daha çok içiyorsun

Canlar ayrıntılar burda hadi hep beraber yapalım can çekişip duracagimiza bence bununda kilo rahatça veririz

Back