- Konu Sahibi SendebenBendesen
mangalda sucuk masum mu senceBi top dondurma iyi tadına bakmışın
Canim ekmeksiz derisiz az yağlı olmak şartıyla bence ikisinden de ye afiyet olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mangalda sucuk masum mu senceBi top dondurma iyi tadına bakmışın
Canim ekmeksiz derisiz az yağlı olmak şartıyla bence ikisinden de ye afiyet olsun..
tamam sucuk yok ama alkol azSucuk işlenmiş gıda çok yağlı baharatlı
Ziyafet var sanirim sana kalmış
ben küçücük bi dilim tambugday ekmeğine peynir ve zeytın ezmesı sürdüm yıyorum. açlıktan elim ayagım tıtrıyoSucuk işlenmiş gıda çok yağlı baharatlı
Ziyafet var sanirim sana kalmış
Pek tabi canımBende katıla bilirmiyim acaba?
19 yaşındayım 68 kilo 1.65 boyundayım bugüne kadar binlerce diyet deneyip başarısız olanlardanımbugün misafirlermiz gelmişdi ve hepsi kilo aldıgmı söyledi bu sefer kararlıyım vericem bu 18 kiloyuPek tabi canım
Kendini tanıt bakayim
hadi yaaa ah şu çikolata ...yarın devam o zmanBugün iyi geçti de aksami neden kazasız geciremiyorum offfff
Bir buyuk parca cikolata Bir kucuk kase sutlu tatli bizim kilo verme işi yattı
Ay Cancazim tipkiyiz Ayniyiz bir veremedim bende yapıştı kaldı19 yaşındayım 68 kilo 1.65 boyundayım bugüne kadar binlerce diyet deneyip başarısız olanlardanımbugün misafirlermiz gelmişdi ve hepsi kilo aldıgmı söyledi bu sefer kararlıyım vericem bu 18 kiloyu
aslında beyni alıştırmak lazım yedikçe yiyoruz ya beyin yeme demeli... mesela ben önce yiyemiyordum açlığımı hatırlamıyordum nasıl oldu anlamadım ama heralde dışarıda yediğim yemek sayısı arttığı için doyduğumu hissedemez oldum bir ara kapptırdım gittim yani öğlen 12 de yemek 3 te çay poaça tatlı yiyordum . beyin de mide de alıştı şuan kendimi kandırıyorum ki artık fazla yemeyeyim..Arkadaşlar şu ameliyatlar yillarca genislemis mide hacmini küçültüp az yemek ve buna oranla zayiflamaya yönelik bizim gibi 10 15 kilo fazlâ olanların midesi Ameliyat siz kendi irademizle küçülemez mi ki bi arastirayim
Hayır yemesem ne olacak başım göğe erdi sanki nefis işte elinin altında Cenabı Allaha Şükür nimette çok olunca es geçemiyor insan çocuklarda oluncahadi yaaa ah şu çikolata ...yarın devam o zman
ben olabilidğince aç kalmaya tabi hamur işi yönünden.. ve birikmeye aşlayan yağlar için yoğurt zencefil zerdeçal tarçın ı deneyeceğim bu akşamdan itibaren başlayacagımHangi diyet yöntemini deniyorsunuz?
cok tatlısın ya :) senin neyin varmış aaHayır yemesemde ne olacak başım göğe erdi sanki nefis işte elinin altında Cenabı Allaha Şükür nimete çok olunca es geçemiyor insan çocuklarda olunca
Kizlar bakın ucunuzdede çocuk yok ve yaşını genç kolay verirsiniz çok az gayret edin ben çok gayret edeyim
Ah 30'lu yaslarrcok tatlısın ya :) senin neyin varmış aa