Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

kızlar ben geldimm bende 15 dk karın egzersizi yapptım ama egzersizden öncec kek ve börek yaptım :) az yiyeceğim ama sözzzz. Şİmdi de yeşil cay demledim içiyorum . ayy piknikte de nasıl yenmez ya acık hava ama tutacagız kendimizi bira içme bari kırmızı etle şarap iyi gider

Bugün iyi geçti de aksami neden kazasız geciremiyorum offfff
Bir buyuk parca cikolata Bir kucuk kase sutlu tatli bizim kilo verme işi yattı

Arkadaşlar şu ameliyatlar yillarca genislemis mide hacmini küçültüp az yemek ve buna oranla zayiflamaya yönelik bizim gibi 10 15 kilo fazlâ olanların midesi Ameliyat siz kendi irademizle küçülemez mi ki bi arastirayim

19 yaşındayım 68 kilo 1.65 boyundayım bugüne kadar binlerce diyet deneyip başarısız olanlardanımbugün misafirlermiz gelmişdi ve hepsi kilo aldıgmı söyledi bu sefer kararlıyım vericem bu 18 kiloyu
Ay Cancazim tipkiyiz Ayniyiz bir veremedim bende yapıştı kaldı
İnşallah siz ikizlerimle birlikten kuvvet doğacak vee kilo vereceğiz

aslında beyni alıştırmak lazım yedikçe yiyoruz ya beyin yeme demeli... mesela ben önce yiyemiyordum açlığımı hatırlamıyordum nasıl oldu anlamadım ama heralde dışarıda yediğim yemek sayısı arttığı için doyduğumu hissedemez oldum bir ara kapptırdım gittim yani öğlen 12 de yemek 3 te çay poaça tatlı yiyordum . beyin de mide de alıştı şuan kendimi kandırıyorum ki artık fazla yemeyeyim..

hadi yaaa ah şu çikolata ...yarın devam o zman
Hayır yemesem ne olacak başım göğe erdi sanki nefis işte elinin altında Cenabı Allaha Şükür nimette çok olunca es geçemiyor insan çocuklarda olunca
Kizlar bakın ucunuzdede çocuk yok ve yaşınız genç kolay verirsiniz çok az gayret edin ben çok gayret edeyim

cok tatlısın ya :) senin neyin varmış aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…