• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

Canim aksam insan çok açıkıyor tahıllı birseyler ye ben süt sade yulaf bir kaç tahıllı bisküvi koyup yiyecegim tok tutuyor diğer türlü aklın yemekten çıkmıyor
İnşallah veririz şu kiloları sen kendini tanıtmadin seker
10 aylık evlıyım 21 yaşındayım. çocuk yok. ben şimdi sosisli yumurta bi iki zeytin peynir atıstırcsm :(

10 aylık evlıyım 21 yaşındayım. çocuk yok. ben şimdi sosisli yumurta bi iki zeytin peynir atıstırcsm :KK43:
İşlenmiş gıda pek önerilmemektedir neyse bugün hemen katı olmasın ilerleyen zamanlarda katı diyet uygulayalim ne dersin
Hem boyun kilon hedefin kaç
Daha çok yeni evlisin kilo alman normal balayındasiniz tabi ama yasin genç çabucak verirsin metobolizman hızlıdir yanlız işin ucunu bırakmazsan tabi
istediğimiz kiloya ulaşana kadar beraberiz ok

İşlenmiş gıda pek önerilmemektedir neyse bugün hemen katı olmasın ilerleyen zamanlarda katı diyet uygulayalim ne dersin
Daha çok yeni evlisin kilo alman normal balayındasiniz tabi ama yasin genç çabucak verirsin metobolizman hızlıdir yanlız işin ucunu bırakmazsan tabi
beraberizzz :eğlence:
160 boy şu an tartıldım 65.300 kılo. 50 olmak istiyorumm

günaydıınn. ben akşam dayanamadım kaçırdım yine :( ama uyandım kısa bi işim için kısa bi yürüyüş yaptım geldim afedersin tuvalete cıktıktsn sonra tartıldım 64.9 :KK73::KK73::KK73::KK73:
2-3 yıldır 64ü göremıyodummm cok mutluyumm. demek akşam kaçırmasam 64.4 falan olurmuşum :super:

ooo sen daha uyuyomusun yaa :KK20:
ben leslie 1 mile yaptım sonra iki bacak haraketi yaptım sonra kahvaltıııı :D

1 küçük domates
1 küçük salatalık
kk peynir
çörekotu
3 siyah 1 yeşil zeytin
küçük dilim tambuğday ekmeğinden salata yaptım bıraz da yağ koydum yedimm :D

spor yaptıgım için ekmek ekledım yapmasaydım eklemıcektım dünkü gbi mesela.
şimdi napsam bılmıyorum ev işlerimi halettsem süper olur ama uyumak da istiyorum :ıslık:

günaydıınn. ben akşam dayanamadım kaçırdım yine :KK43: ama uyandım kısa bi işim için kısa bi yürüyüş yaptım geldim afedersin tuvalete cıktıktsn sonra tartıldım 64.9 :KK73::KK73::KK73::KK73:
2-3 yıldır 64ü göremıyodummm cok mutluyumm. demek akşam kaçırmasam 64.4 falan olurmuşum :super:

Günaydın şekerim
Aksam ayni duyguları paslasmisiz :kk77::dondurma:
Ama esas diyet günü bugūn başladı şimdiye incir yedim bende ağacımiz varda
Sabah tartildim yuh 65 geldim bende neyse bugünden itibaren gelsin eksiler

ooo sen daha uyuyomusun yaa :KK20:
ben leslie 1 mile yaptım sonra iki bacak haraketi yaptım sonra kahvaltıııı :KK70:

1 küçük domates
1 küçük salatalık
kk peynir
çörekotu
3 siyah 1 yeşil zeytin
küçük dilim tambuğday ekmeğinden salata yaptım bıraz da yağ koydum yedimm :KK70:

spor yaptıgım için ekmek ekledım yapmasaydım eklemıcektım dünkü gbi mesela.
şimdi napsam bılmıyorum ev işlerimi halettsem süper olur ama uyumak da istiyorum :ıslık:

Ev boya falan işleri vardı epey bi geç yattım sabah kalktım bir müddet oyalandim sersem gine hop yastığa at başı.

Ben 63 e inmiştim Alamanyadan akrabalar paket paket çikolata getirince dayanamadim sirf o yüzden aldım 2 kılo ama cikolaya doydum:sopa::oops:

Günaydın şekerim
Aksam ayni duyguları paslasmisiz :kk77::dondurma:
Ama esas diyet günü bugūn başladı şimdiye incir yedim bende ağacımiz varda
Sabah tartildim yuh 65 geldim bende neyse bugünden itibaren gelsin eksiler

Ev boya falan işleri vardı epey bi geç yattım sabah kalktım bir müddet oyalandim sersem gine hop yastığa at başı.

Ben 63 e inmiştim Alamanyadan akrabalar paket paket çikolata getirince dayanamadim sirf o yüzden aldım 2 kılo ama cikolaya doydum:sopa::oops:
bu akşam kaçırmak yok :D çikolataya doyulur muuu :D
spor yapcak mısın ?

böyle kahvaltıyı sevıyorum ben :KK70: ama acıktım ne atıştırsam..
sen kahvaltı yapmadın mı ?
Esime tost mayonezli falan bana 2 yumurta ve kahveli süt şimdi hazırlıyorum
Sen meyve yada tarcinli süt iç canım bide tavsiyem sirkeli su çok sıkılaştırıcı ve iştah kesici

ben bişey yaptımm :( bi küçük dilim tambugday ekmegıne ufacık yağ ince tabaka da bal sürdüm yedimm :( bide 2 minik halleyyy

ben bişey yaptımm :KK43: bi küçük dilim tambugday ekmegıne ufacık yağ ince tabaka da bal sürdüm yedimm :KK43: bide 2 minik halleyyy
Ekmek yağ değilde halley çok kalorili şu paket gıdaları yememeye çalışalım canım benim en sevdiğim ama yemeyelim kilo veremeyiz.

oluruz tabi neden olmayalım :KK8:
eşin ne diyor diyet işine desteklıyor mu
O şişman sevmez içten destekliyorda dıştan acıyor mis gibi tost yerken tabi bende bundan sonra böyle yemeye devam dedim yani bana acıma demek istedim :bicak::silah:
Kahvaltima maydanoz da ekledim canım çig çig yedim

O şişman sevmez içten destekliyorda dıştan acıyor mis gibi tost yerken tabi bende bundan sonra böyle yemeye devam dedim yani bana acıma demek istedim :bicak::silah:
Kahvaltima maydanoz da ekledim canım çig çig yedim
severim çiğ maydonozu :) ama paketli gıdalar çok güzelll

Back