- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
ben şu işlerimi halledıyım de akşama bıze dısarda yemek gerekcek galıba hayırlısı bakalımYani ekmeksiz yedim
Kilo vermek zor olur canım azaltmaya çalışalım hazır gıdaları benim şisko olma sebebim hep onlar
1 elma yedim.
tabiki hoşgeldinbende sizle diyet arkadaşı olabilir miyimmm
hoşbuldum :) benim sorunum şu ki yemeklerden sonra karnım çok şişiyor ve yavaş yavaş bi göbiş oluşuyor bende bunu hiç sevmiyorumtabiki hoşgeldin
yemekle beraber ya da yemekten sonra su içmiceksinhoşbuldum :) benim sorunum şu ki yemeklerden sonra karnım çok şişiyor ve yavaş yavaş bi göbiş oluşuyor bende bunu hiç sevmiyorum
evet ya doğru dedin2 bardak ayran içtiğim oluyoryemekle beraber ya da yemekten sonra su içmiceksin15-20 dk önce içceksin eğer su içmediğin halde şişiyorsa cok yıyosundur kaç kılosun boyun kaç
kaçırma kaçırmanormalde 52 53 kilo idim bi iki ayda bu hale geldim anlamadım ya heralde ipin ucunu kaçırıyorum
50 ye düşmek istiyorum tekrardan ve şu yağ torbasının gitmesinikaçırma kaçırmaveriyoz kıloları bakalım yaparız beraber kaç kılo vermek ıstıyosun
olur olur ben ekmeği yedim mi yerim cok severım ama yemeğince de yemıyorum yani oluyo. tambugday ve cavdar al onlar cok guzel tad olarak bence. yeşilçaya bayılırım senelerdir içerim zaten. zerdeçalı bılmıyorum ama toz mu nasıl ? ne işe yarıyor ?50 ye düşmek istiyorum tekrardan ve şu yağ torbasının gitmesinizerdeçal aldım yeşilçay aldım günde iki kez demleyip içeceğim birde su zerdeçal tariflerine bakacagım ekmeği cok kısmaya çalışıyorum aslında cok ekmek deyemiyorum ama hiç yememeye çalışıyorum inşallah olur .
canım zerdaçalın yağ yakıcı özelliği varmış internette cok fazla tarif var benim aklıma şu yattı yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın koyup yiyorsun. deneyeceğim bunu sana da yazarım etkisini . toz zerdeçal zaten bağışıklı güçlendirici de olur inşallah güzel olur :) ekmeği de dediğin gibi çavdar deneyeyimolur olur ben ekmeği yedim mi yerim cok severım ama yemeğince de yemıyorum yani oluyo. tambugday ve cavdar al onlar cok guzel tad olarak bence. yeşilçaya bayılırım senelerdir içerim zaten. zerdeçalı bılmıyorum ama toz mu nasıl ? ne işe yarıyor ?
aa araştırıyım bakalım ben onlarıcanım zerdaçalın yağ yakıcı özelliği varmış internette cok fazla tarif var benim aklıma şu yattı yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın koyup yiyorsun. deneyeceğim bunu sana da yazarım etkisini . toz zerdeçal zaten bağışıklı güçlendirici de olur inşallah güzel olur :) ekmeği de dediğin gibi çavdar deneyeyim
tamam canım bende evi temizlyeyim kolay gelsin sana iyi kalori yakmalar :)aa araştırıyım bakalım ben onlarışimdi evi süpürmem lazım dans ederek süpürcem fazla kalori yakalım demi sonra enerjim kalırsa ya leslie 1 mile yaparım ya da dans ederim hadi ben kaçtım sende bıseyler yap
Kolay gelsin bende dün toplu iş yapmıştım bugün dinlenme günüuyumusum yıneuyandım iki incir yıyorum sonra bıton ev işim var
Biraz hareketli dans seç daha bi kalori yak maşallah bugün enerji fışkırıyor adeta senden neselisin.aa araştırıyım bakalım ben onlarışimdi evi süpürmem lazım dans ederek süpürcem fazla kalori yakalım demi sonra enerjim kalırsa ya leslie 1 mile yaparım ya da dans ederim hadi ben kaçtım sende bıseyler yap
Ok hoşgeldinbende sizle diyet arkadaşı olabilir miyimmm
bende minik bi top dondurma yidiimmGözüme kestirdiğim yiyeceklerin meyve özellikle tadına baktım birer lokma şimdi elma sirkeli su içeceğim. Yaksın yediklerimi
Bi top dondurma iyi tadına bakmışınbende minik bi top dondurma yidiimmakşama piknik var kırmızı et mı beyaz et mi yemeliyim sence canım
alkol işini napcaz ?Bi top dondurma iyi tadına bakmışın
Canim ekmeksiz derisiz az yağlı olmak şartıyla bence ikisinden de ye afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?