• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

hoşbuldum :) benim sorunum şu ki yemeklerden sonra karnım çok şişiyor ve yavaş yavaş bi göbiş oluşuyor bende bunu hiç sevmiyorum
yemekle beraber ya da yemekten sonra su içmiceksin :D 15-20 dk önce içceksin :D eğer su içmediğin halde şişiyorsa cok yıyosundur :D kaç kılosun boyun kaç

kaçırma kaçırma :KK70: veriyoz kıloları bakalım yaparız beraber kaç kılo vermek ıstıyosun
50 ye düşmek istiyorum tekrardan ve şu yağ torbasının gitmesini :eek: zerdeçal aldım yeşilçay aldım günde iki kez demleyip içeceğim birde su zerdeçal tariflerine bakacagım ekmeği cok kısmaya çalışıyorum aslında cok ekmek deyemiyorum ama hiç yememeye çalışıyorum inşallah olur .

50 ye düşmek istiyorum tekrardan ve şu yağ torbasının gitmesini :eek: zerdeçal aldım yeşilçay aldım günde iki kez demleyip içeceğim birde su zerdeçal tariflerine bakacagım ekmeği cok kısmaya çalışıyorum aslında cok ekmek deyemiyorum ama hiç yememeye çalışıyorum inşallah olur .
olur olur ben ekmeği yedim mi yerim cok severım ama yemeğince de yemıyorum yani oluyo. tambugday ve cavdar al onlar cok guzel tad olarak bence. yeşilçaya bayılırım senelerdir içerim zaten. zerdeçalı bılmıyorum ama toz mu nasıl ? ne işe yarıyor ?

olur olur ben ekmeği yedim mi yerim cok severım ama yemeğince de yemıyorum yani oluyo. tambugday ve cavdar al onlar cok guzel tad olarak bence. yeşilçaya bayılırım senelerdir içerim zaten. zerdeçalı bılmıyorum ama toz mu nasıl ? ne işe yarıyor ?
canım zerdaçalın yağ yakıcı özelliği varmış internette cok fazla tarif var benim aklıma şu yattı yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın koyup yiyorsun. deneyeceğim bunu sana da yazarım etkisini . toz zerdeçal zaten bağışıklı güçlendirici de olur inşallah güzel olur :) ekmeği de dediğin gibi çavdar deneyeyim

canım zerdaçalın yağ yakıcı özelliği varmış internette cok fazla tarif var benim aklıma şu yattı yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın koyup yiyorsun. deneyeceğim bunu sana da yazarım etkisini . toz zerdeçal zaten bağışıklı güçlendirici de olur inşallah güzel olur :) ekmeği de dediğin gibi çavdar deneyeyim
aa araştırıyım bakalım ben onları :D şimdi evi süpürmem lazım dans ederek süpürcem fazla kalori yakalım demi :KK76: sonra enerjim kalırsa ya leslie 1 mile yaparım ya da dans ederim :D hadi ben kaçtım sende bıseyler yap

aa araştırıyım bakalım ben onları :KK70: şimdi evi süpürmem lazım dans ederek süpürcem fazla kalori yakalım demi :KK76: sonra enerjim kalırsa ya leslie 1 mile yaparım ya da dans ederim :KK70: hadi ben kaçtım sende bıseyler yap
tamam canım bende evi temizlyeyim kolay gelsin sana iyi kalori yakmalar :)

aa araştırıyım bakalım ben onları :KK70: şimdi evi süpürmem lazım dans ederek süpürcem fazla kalori yakalım demi :KK76: sonra enerjim kalırsa ya leslie 1 mile yaparım ya da dans ederim :KK70: hadi ben kaçtım sende bıseyler yap
Biraz hareketli dans seç daha bi kalori yak maşallah bugün enerji fışkırıyor adeta senden neselisin.

Gözüme kestirdiğim yiyeceklerin meyve özellikle tadına baktım birer lokma şimdi elma sirkeli su içeceğim. Yaksın yediklerimi:confused:
bende minik bi top dondurma yidiimm :D akşama piknik var kırmızı et mı beyaz et mi yemeliyim sence canım

Back