- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
10 aylık evlıyım 21 yaşındayım. çocuk yok. ben şimdi sosisli yumurta bi iki zeytin peynir atıstırcsmCanim aksam insan çok açıkıyor tahıllı birseyler ye ben süt sade yulaf bir kaç tahıllı bisküvi koyup yiyecegim tok tutuyor diğer türlü aklın yemekten çıkmıyor
İnşallah veririz şu kiloları sen kendini tanıtmadin seker
İşlenmiş gıda pek önerilmemektedir neyse bugün hemen katı olmasın ilerleyen zamanlarda katı diyet uygulayalim ne dersin10 aylık evlıyım 21 yaşındayım. çocuk yok. ben şimdi sosisli yumurta bi iki zeytin peynir atıstırcsm
beraberizzzİşlenmiş gıda pek önerilmemektedir neyse bugün hemen katı olmasın ilerleyen zamanlarda katı diyet uygulayalim ne dersin
Hem boyun kilon hedefin kaç
Daha çok yeni evlisin kilo alman normal balayındasiniz tabi ama yasin genç çabucak verirsin metobolizman hızlıdir yanlız işin ucunu bırakmazsan tabi
istediğimiz kiloya ulaşana kadar beraberiz ok
ooo sen daha uyuyomusun yaaİşlenmiş gıda pek önerilmemektedir neyse bugün hemen katı olmasın ilerleyen zamanlarda katı diyet uygulayalim ne dersin
Hem boyun kilon hedefin kaç
Daha çok yeni evlisin kilo alman normal balayındasiniz tabi ama yasin genç çabucak verirsin metobolizman hızlıdir yanlız işin ucunu bırakmazsan tabi
istediğimiz kiloya ulaşana kadar beraberiz ok
günaydıınn. ben akşam dayanamadım kaçırdım yineama uyandım kısa bi işim için kısa bi yürüyüş yaptım geldim afedersin tuvalete cıktıktsn sonra tartıldım 64.9
2-3 yıldır 64ü göremıyodummm cok mutluyumm. demek akşam kaçırmasam 64.4 falan olurmuşum
ooo sen daha uyuyomusun yaa
ben leslie 1 mile yaptım sonra iki bacak haraketi yaptım sonra kahvaltıııı
1 küçük domates
1 küçük salatalık
kk peynir
çörekotu
3 siyah 1 yeşil zeytin
küçük dilim tambuğday ekmeğinden salata yaptım bıraz da yağ koydum yedimm
spor yaptıgım için ekmek ekledım yapmasaydım eklemıcektım dünkü gbi mesela.
şimdi napsam bılmıyorum ev işlerimi halettsem süper olur ama uyumak da istiyorum
bu akşam kaçırmak yokGünaydın şekerim
Aksam ayni duyguları paslasmisiz
Ama esas diyet günü bugūn başladı şimdiye incir yedim bende ağacımiz varda
Sabah tartildim yuh 65 geldim bende neyse bugünden itibaren gelsin eksiler
Ev boya falan işleri vardı epey bi geç yattım sabah kalktım bir müddet oyalandim sersem gine hop yastığa at başı.
Ben 63 e inmiştim Alamanyadan akrabalar paket paket çikolata getirince dayanamadim sirf o yüzden aldım 2 kılo ama cikolaya doydum
böyle kahvaltıyı sevıyorum benHarika kahvalti yapmışsın bundan sonra bi ara verelim yemeye migdeler kuculsun sonra zaten az yeriz istesekte
Öyle ama beynimi cikolata konusunda baskiladim.bu akşam kaçırmak yokçikolataya doyulur muuu
spor yapcak mısın ?
aa bakıyım bakalım bende ona bı araÖyle ama beynimi cikolata konusunda baskiladim.
Android te 30 günlük zorlu Fitness görevi var ona başlamıştım bugün sifirlayip tekrar başlayacağım muhteşem bence
Esime tost mayonezli falan bana 2 yumurta ve kahveli süt şimdi hazırlıyorumböyle kahvaltıyı sevıyorum benama acıktım ne atıştırsam..
sen kahvaltı yapmadın mı ?
oluruz tabi neden olmayalımBak canim Androidte hatta beraber yapabiliriz ne güzel olur vücudumuz sekillenir fit Girl oluruz hayata pozitif bakmaya çalışıyorum
Ekmek yağ değilde halley çok kalorili şu paket gıdaları yememeye çalışalım canım benim en sevdiğim ama yemeyelim kilo veremeyiz.ben bişey yaptımmbi küçük dilim tambugday ekmegıne ufacık yağ ince tabaka da bal sürdüm yedimm bide 2 minik halleyyy
O şişman sevmez içten destekliyorda dıştan acıyor mis gibi tost yerken tabi bende bundan sonra böyle yemeye devam dedim yani bana acıma demek istedimoluruz tabi neden olmayalım
eşin ne diyor diyet işine desteklıyor mu
severim çiğ maydonozu :) ama paketli gıdalar çok güzelllO şişman sevmez içten destekliyorda dıştan acıyor mis gibi tost yerken tabi bende bundan sonra böyle yemeye devam dedim yani bana acıma demek istedim
Kahvaltima maydanoz da ekledim canım çig çig yedim
Yani ekmeksiz yedimseverim çiğ maydonozu :) ama paketli gıdalar çok güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?