Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

yağ fıçısı hahahah

ben burdaydım zaten canım. ama kalıp kalmama konusunda kararsızım. yanlış yolda ılerlıyo bu konu bence
ya aslinda en büyük etken irade ben mesela bugün kahvaltiyi cok yapdim kizim uyansin yürüyüse gidip eritmeyi düsünüyorum yediklerimi şok diyet le geri alirim diye korkuyorum amacim beslenme düzenime saglikli olarak düzeltmek ara ögün abur cuburu kesip cok hareket etmek bu yoldada isde cok vazgeciyorum o yüzden böyle bi konu isdedim

ben şimdi kalkıyorum oynaya zıplaya ev işlerimi yapıyorum sonra leslie 1 mile sonra duş. hadi siz oturduğunuz yerden yazmaya devam
eneeeeem bende kalkiyorum ve karin bacak hareketlwri yapip dans ediyorummmm su anda iyi bi gaz geldi kizlar bigünden itibaren yedimi icdimi yazicam bakem

Şok diyetler kesinlikle yanlış yol bana görede sabah bir domates aksam bir elma vücudun ihtiyacı karşılanmıyor ki organların yakıta ihtiyacı var ama bu diyet listesi başka
Bak sabah 2 kozleme patates 1 bardak arı polenli tarcinli süt ictim ogle çok aciktim 3 patates ayran ictim çok rahatım krize gircek yanım yok. Yani vücut tamam diyor benim dilimden anladın yaktım aldım diyor harekete devam.yarın sebze günü aklım hiç karismiyor
İradem olsaydı çok defa denedim yok
Herseyden az yer başa çıkardım ama sınırsız seçeneğe hayır diyemiyorum bu Liste işi beyinde bitiriyor size kalmış benim hissettiklerim yarın belli olur kilo verirsem

senden umutluyum genç

kılo veremezsin demedim ki sana ben. bi az az sık sık yıyerek yaşam şeklını değiştirmek var bı patatesle şunla bunla zayıflamak. herkes kendı ıradesini bılıyo sonucta sana başarılar

sporu bıdaha yap nolcak sankı sabah yaptın dıye bgun bıdaha yapmıcan mı

Hadi kizlar diyet olarak 5 gunde 5 kilo
Spor olarak Androidte ki 30 gunluk zorlu Fitness gorevi
Kizlar bize kolaylik lazım bunlar bize uygun kamuoyuna sunuyorum inceleyin düşünün cevap verin
Ben diyetin 1. Günündeyim
Egzersizin 4.gününde harika harika
Çok bilmiş demeyin çok araştırdım bizim tabiatımiza en uygunu bunlar
Kaç kişi benle beraber

Sen beni bir görsen yağ tulumu bi o yana bir bu yana nefes nefese sallanıyor kendimi ne hale getirmişim ama bikacgundur yapıyorum devam onun tadını aldim

Sen beni bir görsen yağ tulumu bi o yana bir bu yana nefes nefese sallanıyor kendimi ne hale getirmişim ama bikacgundur yapıyorum devam onun tadını aldim
ben spor yaparken benim üst bacaklar kendı halınde sallanıp duruyo
napmışım ben kendıme

ama bu diyet bana pek uygun değil yaa ben http://www.diyetevim.com/2014/04/1-haftada-10-kilo-verdiren-diyet-listesi.html bu diyeti düşünüyordum bu diyetle kilo vermeyen yokmuş hem aç kalmam diye de düşünüyorum ben normalde günde en fazla 2 öğün yerim onu da tabiki kalorisi yüksek şeyler he bi de akşamları yoğurt pul biber limon kürünü sulandırıp içiyorum geceden sabah kendimi daha hafif hissediyorum :) benimle birlikte yapmak isteyen varmı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…