- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Tamam canım ne zaman baslayacaksinama bu diyet bana pek uygun değil yaa ben http://www.diyetevim.com/2014/04/1-haftada-10-kilo-verdiren-diyet-listesi.html bu diyeti düşünüyordum bu diyetle kilo vermeyen yokmuş hem aç kalmam diye de düşünüyorum ben normalde günde en fazla 2 öğün yerim onu da tabiki kalorisi yüksek şeylerhe bi de akşamları yoğurt pul biber limon kürünü sulandırıp içiyorum geceden sabah kendimi daha hafif hissediyorum :) benimle birlikte yapmak isteyen varmı :/
Ebru hadi canım beraber başlayalım diyete beraberce sevinelim birlikten kuvvet dogarmisayyyy bende gelim nolur kac günden beri diyetteyim ama tam moda giremedim söyle bol gaz a ihtiyacim var ya aglicam biraz önce gene cikolata yedimmmmm
Tamam canım ne zaman baslayacaksin
hergün yazarsın buraya iyi olur
Sporda iyi inşallah istediğin kiloya gelirsin
Canim cok sevindimkizlar öglen karar verdikden sonra sadece ögle yemegi yedim aksam yemedim birazdan gene spor yapicam sonra dus alip hop yataga insAllah yarinda Allah ne verdiyse tam gaz basliyorum insAllah öpüldünüz gacilar
canım niye cuma zayıflama yarışmalarına katılmıyorsun,onlar çok faydalı :)Arkadaşlar öyle yada böyle bundan sonra ne yediyşek düzenli buraya yazalım hiç atlamadan yarın baslayalim artık bir uğradım çıktım olmasın benide diyet modundan çıkarmayın desteklerinizle
Canim cok fayda gören var biliyorum ama ben çok disiplinli devam edemiyorum onun için erken atılmam sözkonusu.. korkum var.canım niye cuma zayıflama yarışmalarına katılmıyorsun,onlar çok faydalı :)
Demek 4.takımdansin bi inceleyim bakayim şeker.canım niye cuma zayıflama yarışmalarına katılmıyorsun,onlar çok faydalı :)
canım bende öyleyim bu yüzden liste dışı yarışıyorum ,istersen liste dışı yarışabilirsin bizim takımda :) ama kaçamak yaptığında felan kaptanın verdiği cezalara uymak koşuluyla ...sen bilirsin yinede :)Canim cok fayda gören var biliyorum ama ben çok disiplinli devam edemiyorum onun için erken atılmam sözkonusu.. korkum var.
evet canım :)Demek 4.takımdansin bi inceleyim bakayim şeker.
Canim bak yukardaki arkadasin tavsiye ettiği takımlar çok disiplinli kilo verdiriyor oraları bir incele bizim buralar gibi değil cezalar falan var caydırıcıkizlar öglen karar verdikden sonra sadece ögle yemegi yedim aksam yemedim birazdan gene spor yapicam sonra dus alip hop yataga insAllah yarinda Allah ne verdiyse tam gaz basliyorum insAllah öpüldünüz gacilar
Sağolasın çok iyi niyetlisin.canım bende öyleyim bu yüzden liste dışı yarışıyorum ,istersen liste dışı yarışabilirsin bizim takımda :) ama kaçamak yaptığında felan kaptanın verdiği cezalara uymak koşuluyla ...sen bilirsin yinede :)
olur canım , nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.kapımız her zaman açık :)Sağolasın çok iyi niyetlisin.
Şimdi bi şok diyet benzeri uyguluyorum bir bitireyimde orada yapılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?