• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

Merhaba kızlar,

ben iradesizliğin sözlük anlamıydım. 23 yaşımdayım hala dombili dombili geziyorum. ama 3 ayda 16 kilo verebildim, hala veriyorum. Uzun uzun yazmayacağım hakkında bir video çektim. Aranızda olmak çok güzel!

Ay bebeğim inşallah ideal kilona gelirsin. Yüzün güluyor ama gözlerinde hüzün var
İnşallah oda kısa zamanda sağlıklı bir şekilde silinir baslamissin zaten cok sahane bir olay kolay gelsin :KK36::KK9:
Bizi motive ettin çok sağolasın.

Eklentiler

• 14114607_1634450083532260_543111444_o.jpg
    14114607_1634450083532260_543111444_o.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kızlar,

ben iradesizliğin sözlük anlamıydım. 23 yaşımdayım hala dombili dombili geziyorum. ama 3 ayda 16 kilo verebildim, hala veriyorum. Uzun uzun yazmayacağım hakkında bir video çektim. Aranızda olmak çok güzel!

merhaba ben kesinlikle varim cok ciddyim hamd olsun bu konuda artik bende tirois hastasiyim ama haplarimi alip kontollerime gidiyorum aynen dedigin gibi cok zor kilo veririm bide yemeyi severim metabolizmam cok yavas cok usandim bu halimden senin gibi kendimle bariaik olmak isdiyorum seni takibe alicam tebrik ederim valla:KK45:

Bugün sabahtir incir yedim hiç acikmiyorum nedense o kadardan cok değil taze incir ama artık sebze yemek vakti.
fasulye haşlayıp yemek iyi olacak fasulye salatası gibi.
Egzersizimi de yaptim kendimi iyi hissediyorum:spor::KK28:

Arkadaşlar diyeti neredeyse bozuyordum gözüm karardı cikolatali içecek bisküviler gorünce.çok şükür yemedim.
İnsanın yedikçe yiye si perhız yaptıkça yapani geliyor.
Akşam 1 küçük kase acılı tarhana 2 lokma ekmekle yedim.eşim kaşık kaşık götürdü bende çerez kasesi gibi kaseyle yedim:kk77:

kızlarrrrr :KK31:
kendime miss gbi çorba yapıyorum :KK73:
kırmızı biber
soğan
yeşil biber(hem kahvaltılık hem dolmalıkla kahvaltılık arası yamuk olandan :confused:)
yarım havuç
kabak
bezelye
1 kaşık kırmızı mercimek

şu an haşlanıyolar :süslü:
blendırdan geçircem miss gbi yicem yağ sıfır :KK57: tuz sıfır :KK57: :oha:
ama yanına makarna yerim akşam iki kaşık :işsiz:

ben 65.300 üm bu sabah.
yeşilçayımı demledim elim kadar küçük bi tost yaptım kaşarlı yanına bi küçük sosis attım tost makınasına
domates
salatalık
peynir
biber
2 yeşil zeytin

yumurta da yapsamıydım canım ıstıyo aslında ama

ben artık küçük tabak kullanıcam su an tabagım tepeleme dolu yani önce gözümü doyurcam :D çok yemısım gbı görüncek :D

Melemen yedim açıldı yine mide yoluna giris:dondurma::kk77:
Ama kiloda veremiyorum ben o yüzden yılgınlık oldu
Ama yarın bir diyete daha basliyacagim bayrama kadar sıkı bir diyet her yolu deneyecegim
Elma diyeti yapacağım yapanlar sağlıklı çok çok kilolar vermisler:super:

Back