• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

ama bu diyet bana pek uygun değil yaa ben http://www.diyetevim.com/2014/04/1-haftada-10-kilo-verdiren-diyet-listesi.html bu diyeti düşünüyordum bu diyetle kilo vermeyen yokmuş hem aç kalmam diye de düşünüyorum ben normalde günde en fazla 2 öğün yerim onu da tabiki kalorisi yüksek şeyler :KK43: he bi de akşamları yoğurt pul biber limon kürünü sulandırıp içiyorum geceden sabah kendimi daha hafif hissediyorum :) benimle birlikte yapmak isteyen varmı :/
Tamam canım ne zaman baslayacaksin
hergün yazarsın buraya iyi olur
Sporda iyi inşallah istediğin kiloya gelirsin

Arkadaşlar öyle yada böyle bundan sonra ne yediyşek düzenli buraya yazalım hiç atlamadan yarın baslayalim artık bir uğradım çıktım olmasın benide diyet modundan çıkarmayın desteklerinizle:KK200::KK200:

Aksam yemedim içecekleri tükettim ama .hımm bide sabah taze incir yemistim. Seneden seneye beklediğim az veren bir incir ağacımiz var onu kaçıramam.hayırlısı.

kizlar öglen karar verdikden sonra sadece ögle yemegi yedim aksam yemedim birazdan gene spor yapicam sonra dus alip hop yataga insAllah yarinda Allah ne verdiyse tam gaz basliyorum insAllah öpüldünüz gacilar:KK19:

:halay:
kizlar öglen karar verdikden sonra sadece ögle yemegi yedim aksam yemedim birazdan gene spor yapicam sonra dus alip hop yataga insAllah yarinda Allah ne verdiyse tam gaz basliyorum insAllah öpüldünüz gacilar:KK19:
Canim cok sevindim
Diyet başarı Öyküleri falan var hergün düzenli bak onlara motive olursun
Ben burdan çıkmıyorum zaten beraberce fıstık gibi hatun olmaya:21:

Arkadaşlar Dün tok karina 66.6 kiloydum bütün gün böyleydi ama kabizlikta vardı sivida kilo basiyor çok aldim.
gece yatarken 66 kilo idi.. sabah çok şükür 64.6 çıktı çok dengesiz bakalım..

Bugün sebze günü
Haslanmis veya Kozlenmis sebzeler vejeteryan olucam yine.et çok severim halbuki
Bugün biraz daha fazla kilo vereceğimi zannederim.63 görsem yeter yarın.

Kizlarrr uyanın artık :kahve: söyle hafif kalorisi az kahvalti zamanii. Çok kaçırmayın ha buraya yazın kilo verelim Artık erteleyip durmayalim haydi :KK71:

Canim cok fayda gören var biliyorum ama ben çok disiplinli devam edemiyorum onun için erken atılmam sözkonusu.. korkum var.
canım bende öyleyim bu yüzden liste dışı yarışıyorum ,istersen liste dışı yarışabilirsin bizim takımda :) ama kaçamak yaptığında felan kaptanın verdiği cezalara uymak koşuluyla ...sen bilirsin yinede :)

Canim bak yukardaki arkadasin tavsiye ettiği takımlar çok disiplinli kilo verdiriyor oraları bir incele bizim buralar gibi değil cezalar falan var caydırıcı :duduk:

canım bende öyleyim bu yüzden liste dışı yarışıyorum ,istersen liste dışı yarışabilirsin bizim takımda :) ama kaçamak yaptığında felan kaptanın verdiği cezalara uymak koşuluyla ...sen bilirsin yinede :)
Sağolasın çok iyi niyetlisin.
Şimdi bi şok diyet benzeri uyguluyorum bir bitireyimde orada yapılmıyormuş :KK46::KK45:

Back