Beni bırakmayacak sadece bir Diyet arkadaşı lutfennn

merhabalar kolay gelsin ben bu diyetle 5 günde 3.5 kilo vermiştim hiç bozmadan umarım siz 5 kiloyu verebilirsiniz

Ay canım çikolatadan ben çok darbe yedim çok kılo aldırıyor gel birlikte bırakalım alışkanlıklarımizi
Tanıtin canlar kendinizi
yaa sizin ulasmak isdedikleriniz 5 li rakamlar ben aticam kendimi bi yerden kizim 2 yasina giricek bi ay sonra insAllah doguma 84 le gittim su an 78 kiloyum canim düsün 6 kilo kendilinden gitti sonrada bidaha veremedim cünki bide hamilelikde tiroid cikdi metabolizmam cok yavas bende cok azimsizim ama artik 70 kilo olmak isdiyorum cok bunaldim kendimle hic barisik degilim

Ama senin tıbbi sıkıntın var doktor kontrolünde olman lazım canım

Bnmde boy kilo ayni,bnde ck iradesizim,korkuyorum artk bu halimi kabullenmekten,en azindan 57 ye inmekn istiyorum

Ama senin tıbbi sıkıntın var doktor kontrolünde olman lazım canım
canim almam gereken bi hap var sabahlari kahvaltidan yarim saat önce yoksa kontrol altinda olmam gerekicek kadar degil sükür düzenli olarak gidiyorum kontrollerimw hatta ideal kiloma düssem bu tiroid dende kurtulucam aslinda acil baslamam lazim nasil yapiyosunuz canim siz beb sürekli yazabirim yedigimi

olur biz burdan birbirimize yazıp haber veriyoruz bana cok faydalı oldu inan cok dikkat ediyorum çünkü. Önelikle iştah durumun nasıl çok yer misin ve yediklerin karbonhidrat ağırlıklı mıdır

olur biz burdan birbirimize yazıp haber veriyoruz bana cok faydalı oldu inan cok dikkat ediyorum çünkü. Önelikle iştah durumun nasıl çok yer misin ve yediklerin karbonhidrat ağırlıklı mıdır
ya ben resmen yemek yemeyi seven istahli biriyim sIkILInca sinirlenince mutlu olunca her türlü yerim bu huyum cok kötü bugüne kadar yapdim diyer spor hep 3 -4 gün sürdü hic destek olanim olmadi hep ailem esim senden anca bu beklenirdi gene beceremedin lerden bikdim kendime güvenimde azaldi iyice boyum 1.68 kiyom 78 elbise alisverisine cikmayali axlar oldu hep ayni seyleri giyiyorum beslenmeye gelince aslinda dikkat ederim ama ara ögünlerdeki cikolata cerez vs. cok kilo aldiriyo

o zman gün bugün saat bu saat şekerim hemen bir yemek ve egzersiz planı yapmalıyız tecrübeli arkadaşlarımız da yardım ederse sen de istediğin kiloya kavuşursun inşallah

o zman gün bugün saat bu saat şekerim hemen bir yemek ve egzersiz planı yapmalıyız tecrübeli arkadaşlarımız da yardım ederse sen de istediğin kiloya kavuşursun inşallah
aynen canim ama bi kac gündür arastiriyorum hangi diyeti yapsam diye bi türlü hangisi uygun bilemiyorum okadar cok secenek varki birazda tatli krizini öldürmem lazim benim spor yapmayi ztn seviyorum kizimla hergün yürüyüsdeyim ama beslenmeyle alakali tecrübeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim insAllah veririm bu lanet kilolari

sana bişey diyeyim mi keçiboynuzu inanılmaz lezzetli ya ve cok yararlı takur tukur ye

yanlış yoldanısınz kızlar. öncelikle belli bi diyete bağlı kalmak zorunda değilsiniz. az az sık sık yicez tek sorun irade. kendımıze hakim olcak az az sık sık yıcez sağlıklı şeyler yicez.zaten ben bu diyeti yapıyorum bunu yemem lazım dıyınce strese gırıyo ınsan uysa da verebılcegınden az kılo verıyo.
ve söylemek ıstıyorum şok dıyetle kılo vermeye baslanmaz. bellı bı kılodan sonra verdıgınız kılo durunca şok dıyet yapılır.
benım bıldıklerım doğru olanlar bunlar ama ben de şişmanım çünkü iradesizim. tek sorun bu zaten. az yıyınce verıyorum hemen o yüzden az yıcez.

canim tatli cekdigindemi yeyim canim ? yurt disinda yasiyorum insAllah bulurum sagol
evet canım türk aktarlarında muhakkak vardır onların tozu da satılıyormuş öneririm. şimdi burada hava serin yavaş yavaş piyasaya cıkacaktır alacagım hemen ben çikolata cok sevmem ama tatlı istediğimde onu yerim bi iki tane

canim haklisin aslinda en önemlisi irade isdersen sende katil bize bende daha baslamadim tam anlamiyla senin boy kilo kac canim birbirimize irade konusunda destek olalim

Bak bi canım aynı bensin
Önümüzde zengin bir yiyecek çeşidi var dayanamıyoruz. Şu 5 günlük diyeti beraber deneyelim ben o kadar iradesizim ki senden çoktur belki ama bu diyet benim çok hoşuma gitti bugün başladım zorlanmadım iştahım kapalı şükür. İnşallah kilo veririm.
tabloda yaparım size. Çünkü diğer türlü sabah şunu ye aksam bunu ye ne kadar ürün çeşitliliği varsa o yönde aklımız karışıyor bir bakmışın cips çikolata araya girmiş yemissin sonra pismanlik
Ayna karşısina geçiyorum yazıklar olsun bi çikolataya yağlı yemeğe sattın mutluluğunu diyorum.nefret üstüne nefret yağ fıçısı gibi dolaş şimdi diyorum kendime.

canim haklisin aslinda en önemlisi irade isdersen sende katil bize bende daha baslamadim tam anlamiyla senin boy kilo kac canim birbirimize irade konusunda destek olalim
ben burdaydım zaten canım. ama kalıp kalmama konusunda kararsızım. yanlış yolda ılerlıyo bu konu bence

bu uyguladigin diyet ilk sayfada yazanmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…