Beni Ayağa Kaldırma!!!

Esin Bosanma mevzusuna ne diyor tamam diyor mu

Esin Bosanma mevzusuna ne diyor tamam diyor mu
Asla.
Yalvarma yakarma aşığım seviyorum değişeceğim, yardım et bana, başaralım beraber, bak şunu düzelttim bak artık bunu yapmıyorum falan filan.
Böyle olunca insan ‘ya kendimi geçeyim, çocuklara kendim için haksızlık etmeyeyim’ dediğinden yıllar geçtikçe geçiyor.
Ama maalesef siz böyle bir ruh hastasını asla sevemiyorsunuz, çığlık atarak evet dediğiniz adam, en büyük düşmanınız oluveriyor.

O yalvarma yakarmaları biliyorum.
Allah sana da hayırlısını versin cocukların ve senin ıcın. Umarım en kısa zamanda feraha kavusursun.

Bir şekilde bardağınız dolmuş.. ikiniz içinde geçerli bu ve birbiriniza tahammülünüz kalmamış.. Kalitesiz hayat akışı başlamış artık,bundan sonrası hep yapmacık ve hep birşeylerin üzeri örtülerek ve tekrar patlak vererek kısır döngüyle devam edecek..Gücünüz varsa boşanın derim. Zira malesef bu işte herkes yıpranacak ve kavgalar perdeleri aşa aşa her lafı söyleye söyleye daha çok hırpalana hırpalana devam edecek.Bu sitede ben genellikle boşan lafını zor kullanmışımdır. Malesef size evet boşanmanız gerek diyorum..

Erkeklerin hepsi mi boyle ya? Eger bir sey istemez beklemezsen cok iyi oluyorsun, en ufak bir sey iste hemen tartisma cikariyorlar. Dediginiz gibi nankörler

Adam dövmekle tehdit etmiş hala daha terapi önerenler var inanamıyorum cidden. Pembe bulutlu bir dünyada yaşamıyoruz ne terapisi ya. Kocanızın size ne saygısı var ne sevgisi. Daha neyine sabredip görmezden geleceksiniz. Çocukların yanında tartışıp onların psikolojisinin içine etmeyin en azından. Boşayın ne halt yerse yesin.

Evine cocuklarına size bakıyormu?eksiklerinizi ihtiyaçlarınızı alıyor mu?babalıgı nasıl iyi bir babamı?basınıza yolda bi iş gelse ne yapar mesela?dogum gününüzü hatırlarmı?şiddeti küfürü varmı ?bunların cevabı cok önemli boşanma için

Terapist neyini kurtaracak iliskinin? Adam öküzün hödügün onde gideni. İnsani hastaligindan vuracak kadar hem de. Adamin elle tutulur yani yok adam kotu. Terapist anca iletisim sorununu cozer, adamin ici kotu huyu kotu terapist ne yapsin.
ömrünüzü yedirmeyin bosanin yazik degil mi size?

Sizin cenazenize gelmeyen, akrabalarınızla görüşmeyen adamın ailesi ile niye görüşüyorsunuz ki? Sizi bastırmış, hastalığınızı yüzünüze vuruyor. Konu basit ama sizin de artık sanırım bardağı taşıran son damla olmuş.

Adam hanımefendinin migren ataklarına tahammül edemiyor şefkat, merhamet gösteremiyor ,üstüne hastalığı için suçluyor. Başınıza yolda iş gelse ne yapar diye soruyorsunuz. Sizce ?

Çok tuhaf akrabamı saymayacak, cenazemde yalnız bırakacak.
Ama ben onun babasına aşçı olacağım, kardeşlerine ikramlar sunacağım.

Neden bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz?

Ailesine değer bekliyorsa ailemi 5 saymalıdır eşim.
Soğuk ve mesafeliyse alasını olurum, görür.

Ben evliliğin basından itibaren susmamaktan cekmemekten yanayım. Eşiniz çok kaba. Ama sizde de çektim tavrı var. Keske bastan çekmeseydiniz. O sizin ailenize nasil davranıyorsa sizde onu yapsaydiniz.
Benden size tavsiye bundan sonrası için buolur.
O sizin hastalığınızı başınıza kakiyorsa sizde onun eksikliklerini yüzüne vurun..kimse dört dörtlük değildir.

Aileme beni tek gönderen bana gelen akrabalarim varken eve gelmeyen kocanin ailesine ben de gitmezdim evimde de yatirmazdim siz neden göz yumdunuz alttan aldınız bu kadar adam alışmış kendi egemenliğine..bi ilaç alacak bir sürü konu açmış evlilik sizin çabanızla yürümemeli sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…