Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

Zewkli Hatunsun maşallah.
Bende maviye bayılırım ya birkez daha bayıldım mavinin bu haline.
Güle güle ağız tadıyla otur canım evinde.Efe yide öpüyoruz.

çoook beyendim canımm harika bi evin var zevkiniz çok güzel mutlulukla oturun inşallahhh..

saolun kizlar..
daha güzelleri sizlerin olsun insallah ..

ebiscim oglusum cok mutlu oldu bak böle güzel bi kiz öpücük yollayinca

Çok değişik..Alışılmışın dışında, harika.. Tasarımı çok hoş :) Birisinden yardım aldınızmı acaba tasarım konusunda?

rengarenk cıvıl cıvıl çok hoşuma gitti
ağız tadıyla güle güle oturun inşallah

Çok değişik..Alışılmışın dışında, harika.. Tasarımı çok hoş :) Birisinden yardım aldınızmı acaba tasarım konusunda?

cok saolun kizlar..
paprika yok canim almadim .. zaten maddi yönden pek imkanim yoktu..
yani herseyi en hasaplisindan aldim ..
begenmene sevindim ..

canım güle güle ve sağlıkla otur öncelikle. huzur ve berekette hep yanınızda olsun. ben mavi odadanın camında kini pek anlayamadım yani boncukmu ip mi nasıl bişey bana bi özel den bi mesaj atarmısın lütfen

çok cici bir ew olmuş allah huzur sağlık versin .cnm ...işte imkanlar kısıtlı olsada zevk çok önemli birbirine yakıştırmak çok önemli buda senni çok zevkli olduğunu gösteriyor cnm...

Cnm güle güle otur. İnş bende evimi döşediğimde sizlerin o güzel evlerinizin resmine bakıp öyle döşycem (Özellikle senin maviler:number one a.s.)

nasıl bıcır bıcır bir ev bu böyle allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun inşallah
çok şeker çok şirin bir ev.. değişik gerçekten..

Güle güle oturun... evinizi sankii bir içmimar döşemiş gibi gördüm.....

kesinlikle zevkle döşenmiş... evde kalabalık olmaması için eşyalar evi daraltamayacak şekilde seçilmiş.....çok özenli ve dinamik bir ev...

ve cok temizsin tebrik ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…