Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

şirinlerin evi gibi yaaa çook şeker çook sevimliiii...
inan orada olmak istedim bak şimdi aşkitom........

Güle güle otur.her zaman mutlu ol inşallah.maşllah pek sevimli.pek ferhalatıcı evin.
Huzur sağlık dolsunn içi de güzel evinin..

tesekkürler..

[B
]
allaH iyiligini versin kizz sırnaşık şey

evime gelen arkadaslarimda buraya gelince icimiz aciliyor diolar :lepi:[/B]

ama kesinlikle haklılar yaaa masal diyarı gibi.........maşallah

salonun çok tatlı, koltuklarının rengi çok cesaret isteyen türden ama nasıl da uyumlu, güzel durmuş, çok yakışmış!
koltuğun yastıklarına, salonun perdelerine de bayıldım, mavi soğuk renk olsa da odan içimi ısıttı, çok şeker.
aksesuarların da çok sevimli, sadece kapıdaki yapraklar olmasa daha iyi olur sanki..
evine kendi zevkini, karakterini çok güzel yansıtmışsın.
direk çok renkli, eğlenceli, çocuk düşkünü biri olduğun anlaşılıyor.
çocuk odası da tam bir çocuk odası ama!! çok güzel..

bütün evin çok tatlı

yatak tercihi de çok hoş, ben de öyle istiyorum, tüllü tülsüz çok güzel duruyor:1rolleyes:

Son düzenleme:
hımmms.gözlerim kamaştı renklerden valla.mavi rengi çok severim her zamn senin evindede çoğunlukta gördüm.ayrıca objelerine ,oraya buraya koyduğun şeylere bayıldım.çok ince yakaladığım şeyler var.oğlunun oda kapısının girişine bitiim.rabbim ağzınızın tadını bozmasın.

ay özloşun dediği gibi...şirinlerin evi gibi olmuş..çok şekerrrr...

şirineden sevgiler:lepi:

bende sevmedim bu yaprağı.diğer resimlere bakıp birden bunu görünce fazlalıkmış gibi geliyor.

Evin güzel canım huzurla otur....

Ama ben o yakışıklıya bayıldım o ne şeker öyle allah bağışlasın...

havalar soguk oldugu icin kapi boncugunu ve yapragi cikardim zaten gecen hafta kapisini taktik odanin :))
kapi cikinca tekrar takmicm SÖZ :))

askitom cok güzel evin kıı cokmu seviyon sen maviyi :) allah agızınızın tadını bozmasın inş. evinizden saglık mutluluk huzur sevgi eksik etmesin şekerim :asigim:

güle güle iyi günlerde oturun
evin cok güzel a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…