Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

ya çok güzel yaaaaaaaaa aynalarını cibinliğini mutfak kapısını:) ve diğer heşeyi çok beğendim yaa güle güle otur

cok guzelmış bende turkuazı severım amme hıc dusunmemıstım bya olarak değişık ve hoş ı gunlrde oturun ınş

çok hoş döşemişsin
ağız tadıyla oturun
mavi rengi harika gözüküyor

çok güzelmiş canım evinn cok begendm vala yaaa
renkler fln harika
aynaya da bayıldımm

evın cıvıl cıvıl ınsanın canı sıkılmaz herhalde bu evde pozıtıf enerjı sacıyor.ben ozellıkle koltukların rengıne bayıldım.gulu gule oturun

masmavi bir dünyanız var ne güzel çok pozitif...güzel günler yaşayın inşallah sevdiklerinizle...

maaşallah çok çok beğendim salondan gözlerimi alamadım çok uyumlu olmuş
güle güle ağız tadı ile oturmanı dilerim

saolun kizlarrr
annemin oturma odasinin dekorasyonuyla mesgulum. insallah en yakin zamanda onuda yüklicem .
beyaz dolap beyaz koltuk takimi.
duvar rengine karar veremedim .. bana birakiyor. önerilerinize acigim.
siyah beyaz hos olur diye düsünüyorum . duvar stickerlari siyah olabilir.duvar rengide kum rengi olabilir.. bakalim. havalar düzelsindee

ne çılgın ve ne hoooşşşşş bir ev .birkaç kere baktım o derece ilgi çekici ve şirin.ailenle sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah..a.s.

ne çılgın ve ne hoooşşşşş bir ev .birkaç kere baktım o derece ilgi çekici ve şirin.ailenle sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah..a.s.

saol canimcim .. oturma odamdaki beyaz dolaplari görümceme verdim.. efe nin oyuncaklarina yer acilsin diyee:))
halbuki 1 yil olmadi onlari alali.
ama bizim bu kiymetlilerimiz icin hersey feda olsun valla
salincagi hoppalayi yürüme arabasini mama sandalyesini koyuyoruz artik :roflol:

çok samimi bi evin var cnm ama şu tv deki adam çok komik yavv
tsk ederim canim :))) yine onu izliyoruz su an oynuyo :))

harika evin var canımm bakmaya doyamadım yaaa :asigim: çaldiğim fikirler var evindee :jeyyar:

yaaa evin tek kelimeyle süper Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.çok şeker çok tatlı.Allah böyle bir ev banada nasip etsin inşallah.ben pek kendi zevkime göre döşeyemedim de :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…