Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

hakketen arkıdıslerın dedıgı gıbı suslu ya ama super olmus ben cesaret edıp alamam sahsen ama halılarına bayıldım oh yıkamasıda kolay olur valla

çok değişik, çok hoş bi ev olmuş, o yuvarlak paspas mı desem halı mı desem küçük küçük ne şirinler gamyoncuiremsu, ağız tadıyla bi ömür geçirirsiniz inşallah

Ayyy gökkuşağı gibi lunapark gibi bir ev çok tatlı.Sağlıkla huzurla ve mutlulukla oturun cnm.Akdenizden Sevgiler

çok güzel cnm evin bauyıldımm ii günlerde otur bebişinle eşinle inşallah allah ağzınızın tadını bozmasın...

Evin cok tatli, rengarenk, ferah... Mavis mavis antrene bayildim, hele duvar kagitlarin sahane. Bir sürü renk kullanmisin, ama o kadar güzel uydurmusun ki, kesinlikle siritmiyor veya göze batmiyor.

Resimlere bakarken kesin almanyadandir dedim ve öyleymis gercekten :)

Güle güle oturun cnm...

saolun kizlar yhaa gögüsüm kabardi wallahi .. cünkü gercekten herseyimi özene bözene secip aldim.. duvar kagitlarimi bile kendim boyadim. cok seviyorum evimi.
ama böyle güzel sözler duyunca dahada bi cok sevdim sanki :roflol:

hakketen arkıdıslerın dedıgı gıbı suslu ya ama super olmus ben cesaret edıp alamam sahsen ama halılarına bayıldım oh yıkamasıda kolay olur valla

saol canim benim.. haftada bi kere makinaya atiyorum canim o halilari
cok pratik ve ayrica cok ucuz ..
tanesi 6 euro (12 ytl)

eskiyince degistiriyorum.

ama esim bazen evi süpürdügü icin sövüyo o halilara :)) bi ayaginla tutup bi ayaginla süpürmen gerekiyo :roflol:

halilara pratik yol bulmuşsun canım yaa..bende olcam 5 10 tane alırım heee...ben çok seviorum birgün bu renk birgün şu renk değiştirip dururum gün günn..sıkılıyorum hep aynı olmasından herşeyinn..

Beyaz renk saf,temiz ve aydınlıktır..
Harika döşenmiş canım,Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,ağzınızın tadı hiç bozulmasına.s.

bayıldım evıne cok guzel.allah gule gule oturmayı nasıp etsın canım.cok zevklısın

Çok neşeli iç açıcı döşenmiş. Rabbim ağız tadı ver huzurla oturmayı nasip eylesin

çok güzel canım allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

hilmişim evın çok güzel maşallah ...güle güle oturun inşallah..çok zevlisinn efferınn ....

gerçekten zevkli hatunsun bence de allah ağız tadı versin güzel günleriniz geçsin bu güzel evde...

şekerimm daha önce niye koymadın yaaa çoooooooooookkkkkkkkkk tatlı evin maaşallahh valla.bu arada bebiş bekliyosun sanırım yada dogdu mu?hayırlı ugurlu olsun.eviniz çook güzel eşyalarınız ve dizayn da süper.tebrik ederim.Şeniz

sıradan değil,farklı kendi zevkin olduğu belli.bencede çok hoş ve sıradışı.zevkin için tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…