Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

aslinda maviyi pek sevmem dicem komik olcak :)))
ama cidden pek sevmiyorum..zaten tam mavi yok .. genelde turkuvaz renkleri ve eflatun hakim :)

askitom ben turkuazı çok sevenlerdenimm..oğlıuşların odasını ya turkuaz yadaa turunc düşünüyorumm....cıvıl cıvıl bir evin varrr aynen senin gibi..içinin ruhu yansımış canım benim evinede....oğluşun tombişinle nice güzel semlerde mutlu huzurlu günler geçir içinde neşeyle..sevgiler..

askitom beno parke rengi varya çok seviyorumm..sölemeden geçmiyim can cazım...öptüm iki tombikideç(( sen ve yakuşuklu oğluşummu))

agız tadıyla oturmayı nasıp etsın rabım send ebenım gıbı turkuaz hastasısın galıba evın her yerı turkuaz ve mavı agırlıklı

evin çok şirin canım güle güle otur bebeğinde çok tatlı=)

bu ne sevimlilk ya....
Cidden zevkle döşenmiş bir ev ...
Bebişin odasıda bir harika...
Allah iyi günlerde sağlıkla oturmayı nasip etsin cnmm

gebertirim len seni ayni benim istedigim yataga benzio
poposunu kaldirip para kazanan biri olsun de bende alcam insallah, cok guzel evin var ya
agiz tadiyla otur askitom benim mucukkkkkkkk

çok güzelmiş evin canım Allah mutlu huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin
çok eğlenceli bir ev olmuş bayıldım eşyalarının uyumuna

Çok değişik bir ev..Her köşesinde ayrı bir güzellik var..Detaylar harika.. Renk uyumu çok güzel..
İç açıcı bir ev.Güle güle otur canım.. Bu evde insan yaşlanmaz valla...

çok farklı çok güzel bir ev hele çocuk odasını girişindeki tüle bayıldım güzel fikir oldu banada sevgiyle yaşayın

kıs deli gelin, maşallah evin pek bi datlıymış
Allahım sevdiklerinle birlikte huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…