Eski konunuzda çokça yazmıştım ısrarla bana kadın düşmanı, kocamı haklı görüyor diye yazmıştınız.
Ama ben anlamıyorum işim zar zor dönüyor demiştiniz şimdi de büyütmeye çalışıyorum diyorsunuz. Bu tutarsızlıklar işte üyeleri sorgulatıyor.
İyide üzülmüyorum bana yaşattığı şeylerden sonra mutlu bir yuvasının olmasını istemiyorum hepsi bu çocuğuma yaşattığı şeylere rağmen o kadınla mutlu olmasını istemiyorum bu kadar basit benim hayatımın içine s.çıp mıtlu olmasını istemiyoum bu pişman olduğum anlamına gelmez öyle bir dengesizle evli kalmak isteseydim kalırdımOna kimse üzülüyor diye laf etmiyor ki. Aksine kendisi üzülmediğini söyledi.
Olumlu olumsuz bütün yorumlara bi şekilde karşı çıkıyor.
Etnik kökene de kimse laf etmemiş zaten
Büyütmeye çalışıyorum ile büyütüyorum arasında dağlar kadar fark var.dükkanj dolduramıyorum diye iş yapamamışım dükkana mal aldım babamın desteği ile ve işler açıldı bende devir etmekten gazgeçip büyütmek istiyorum amacım bu yani büyüdüm demedim ki 1 ayda nasıl büyyebilirim?Bazen konu sahipleri yakın aralıklarla konu açınca hayatı hakkında biraz bilgiye sahip oluyoruz.
Mesela eski eş hakkında az bilgi vermişsiniz ama biz daha fazlasını eski konudan bildiğimiz için ona göre yorum yapıyoruz.
Bir iki konuda zar zor dönüyor deyip şimdi büyütüyorum derseniz bir noluyo yaa deriz yani.
Aynen iyi ki gerçekten tencere kapak olmuşlar.Iyiki gidip düzgün bir kadının başını yakmamış, iki pislik bulmuşlar işte birbirlerini, beraber sürünsünler.
Büyütmeye çalışıyorum ile büyütüyorum arasında dağlar kadar fark var.dükkanj dolduramıyorum diye iş yapamamışım dükkana mal aldım babamın desteği ile ve işler açıldı bende devir etmekten gazgeçip büyütmek istiyorum amacım bu yani büyüdüm demedim ki 1 ayda nasıl büyyebilirim?
Yahu üzülmüyorum evlenmesine o kadınla evlendiği için gayet sevindim. İyi hangi yoruma ben ters cevap verdim gösterir misiniz?"Ben onun geri dönmesini istemiyorum, başkasıyla evlenmesini istedim vs vs " diyorsun. Gelen olumlu olumsuz bütün yorumlara karşı çıkıyorsun, o adamın umrunda olmadığını, hayatının gayet güzel olduğunu söylüyorsun. E o zaman ne diye konu açtın? Napalım bütün forum adama sövüp beddua mı edelim? (Kesin öyle bir beklentin olmadığını da söylersin)
İlahi adalet diye bekleme diyenlere beklemediğini söylüyorsun ama konunun içeriğinde bile var.
Belli ki o adamın mutlu olması biraz üzmüş seni(kabul etmediğin halde çok belli oluyor) ama yapacak birşey söylenecek pek bi kelime yok.
Zamana bırak.
Normal bir gelire döndü evet yani ilk açtığım zaman ki gelire döndü,hedefim büyütmek! Büyütüyorum demedim bak büyütmek istiyorum dedim o ilk yorumumda. Ama laf anlamayana inatla laf anlatmaya çalışmak cahillik olur o seneple ben bu konuyu kapatıyorm. Sen asla laftan anlayan bir insan değilsin çünkü.Şimdi zar zor döndürülen iş önce bir normal hale gelir düzenli gelir elde edilir sonra işler iyi gidince büyütmeye çalışılır ya normalde. Siz direkt zar zor dönüyordan büyütmeye çalışıyorum evresine geçtiniz.
Şu çocukları adamlara güvenerek yapmayın ya. Kendinize guvenerek yapmış olsaniz zorunuza falan gitmez hatta aslanlar gibi tek başıma baksam keşke şu parazit yapmasa da dersiniz.Yaşadıklarım çok ağır şeylerdi. Şiddet aldatma psikolojik şiddet. Atlattım evet ama ister istemez onun da yaşattıklarını yaşamasını istiyorum ben bir çocukla kaldım tek başıma o hayatına keyfine bakıyor,ister istemez zoruma gidiyor be
Kime güveniyorum canım peki? Zira tüm masraflarını ben karşılıyorum da! Babasına güvenerek mı yapmışım? Çocuğuma tek başına aslanlar gibi bakıyorum zaten :)Şu çocukları adamlara güvenerek yapmayın ya. Kendinize guvenerek yapmış olsaniz zorunuza falan gitmez hatta aslanlar gibi tek başıma baksam keşke şu parazit yapmasa da dersiniz.
Hayatımla ilgili hiçbir bilgi sahibi değilsin ayrıca. Bu tamamen senin hayal dünyanya alakalı cımbızla çektiğin bazı kelimeleri alıp hayatını biliyorsun sanıyorsun herşyi çok biliyrmuş gibi konuşuyorsun her konumun içinde. Sana mı sormam lazım konu açarken? Burası bir platfor bende içimden geldiği zaman yazıyorumBazen konu sahipleri yakın aralıklarla konu açınca hayatı hakkında biraz bilgiye sahip oluyoruz.
Mesela eski eş hakkında az bilgi vermişsiniz ama biz daha fazlasını eski konudan bildiğimiz için ona göre yorum yapıyoruz.
Bir iki konuda zar zor dönüyor deyip şimdi büyütüyorum derseniz bir noluyo yaa deriz yani.
Tebrik ederim daha çok elin bollasir insallah. "Ben bir cocukla kaldim tek başıma o keyfine bakıyor" deyince cocuklu olduguna pişmansın gibi hissediliyor. Nafaka alamadigin için mi dedin öyle?Kime güveniyorum canım peki? Zira tüm masraflarını ben karşılıyorum da! Babasına güvenerek mı yapmışım? Çocuğuma tek başına aslanlar gibi bakıyorum zaten :)
Evet nafaka almıyorum. Bir çocukla kaldım demek pişmanım anlamına gelmiyor. Bir çocuğun sadece maddi ihtiyaçları olmuyor genel anlamda maddi manevi olarak benim üzerimde. Hem annelik hem babalık yapıyorumTebrik ederim daha çok elin bollasir insallah. "Ben bir cocukla kaldim tek başıma o keyfine bakıyor" deyince cocuklu olduguna pişmansın gibi hissediliyor. Nafaka alamadigin için mi dedin öyle?
Hayır, site kurallarına uyuyorsanız konularınızı doğru bölümlere açıyorsanız ve örneğin bu konuyu defalarca açmıyorsanız sorun yokBurası bir platfor bende içimden geldiği zaman yazıyorumMune yasak mı konu açmak?
Normal bir gelire döndü evet yani ilk açtığım zaman ki gelire döndü,hedefim büyütmek! Büyütüyorum demedim bak büyütmek istiyorum dedim o ilk yorumumda. Ama laf anlamayana inatla laf anlatmaya çalışmak cahillik olur o seneple ben bu konuyu kapatıyorm. Sen asla laftan anlayan bir insan değilsin çünkü.
Bak ben sana cahilsin demedim,bunu da anlamamışsın. Laftan anlamayana laf anlatmak cahillik olur dedim kendime dedim yani :) bu arada ben çok sakinim :)Bir şey diyen olmadı ama her zamanki gibi asıl gergin olan sizsiniz, neyse bu arada anlama konusunda eğitim verebilecek biriyim bu arada diplomam da var bu konuyla alakalı :))
Ama bir önceki konunuz maddi açıdan çok zorlanıyorum olduğu için bu konuda birden işi büyütmek istiyorum deyince sorguladım ki bence çok normal buradaki hiç kimse babamın oğlu değil ki inanayım değil mi:)
Bu arada eski eşini sevmeyip hatta nefret edip her dakikasını buraya konu açan, boş verin diyenlere de beni ilgilendirmiyor eski kocam diyen sizsiniz.
Köşeye sıkışınca bana ya cahil diyorsunuz ya da kadın düşmanı, ben size böyle kelimeler kullanmadan cevap veriyorum da sizin kelime hazneniz yetmediğinden mi bana kötü sözle karşılık veriyorsunuz:)
Bak ben sana cahilsin demedim,bunu da anlamamışsın. Laftan anlamayana laf anlatmak cahillik olur dedim kendime dedim yani :) bu arada ben çok sakinim :)
Konu açmak yasak deilmiş istersem her saniye açrım farklı konuşar :) neden rahatsızsınız? Rahatsızsanız neden konumun içinde ısrarla yorum yazıyorsunuz? He beni eahatsız etmiyor burda durmaya da hakkınız var ama rahatsız olduğunuzu dile getiriyorsunuz benim konu açmamdan:) o yüzden söylüyorum :)Bir şey diyen olmadı ama her zamanki gibi asıl gergin olan sizsiniz, neyse bu arada anlama konusunda eğitim verebilecek biriyim diplomam da var bu konuyla alakalı yanlış adama söyledin bunu:))
Ama bir önceki konunuz maddi açıdan çok zorlanıyorum olduğu için bu konuda birden işi büyütmek istiyorum deyince sorguladım ki bence çok normal buradaki hiç kimse babamın oğlu değil ki inanayım değil mi:)
Bu arada eski eşini sevmeyip hatta nefret edip her dakikasını buraya konu açan, boş verin diyenlere de beni ilgilendirmiyor eski kocam diyen sizsiniz.
Köşeye sıkışınca bana ya cahil diyorsunuz ya da kadın düşmanı, ben size böyle kelimeler kullanmadan cevap veriyorum da sizin kelime hazneniz yetmediğinden mi bana kötü sözle karşılık veriyorsunuz:)
Aldatan adamların mutlu olduklarına şahit olmadım.
Evli adamlarla takılan yıkan iki kadının mutsuzluklarına bizzat şahit oldum ve yüzlerine de söyledim. İkisi de pişman oldu aileleri red etti. Arkadaşlıklarımı da bıçal gibi kestim.
Ya zaten normal bir aile, kızlarını evli boşanma aşamasında bir adamla görüştürmez. Oraya çalışmaya ekmeğini kazanmaya gidiyorsun ama patronunu ayartıyorsun yuvasını yıkıyorsun ne iğrenç birşey
Bu kadar kötülük yapan insanlar asla mutlu olamaz. Karma ilahi adalet adı her ne ise bu dünyada tecelli ediyor.
Eski eşini aldatan adam yeni eşini de aldatır.
Konu sahibi de niçin linçleniyor anlayamıyorum.
Muhakkak ki üzülecek. İyi kötü bir geçmişleri vardı ortada bir çocuk var yaşanmışlıklar var. Kadıncağız maddi manevi ayakta kalmaya çalışıyor. Romanyalı makedon bulgar etnik kökeninin ne önemi var ?
Türk kadınlarından çoook daha anlayışlı hoş sohbet iki tane Rus kankim ve Bulgar (ortodoks) çalışma arkadaşım var.
Madem bu kadar kötü herşey berbattı . Son iki üç konunuzu görüyorum takık bir vaziyette eskidesiniz. Beni döven , aldatan adam yüzük taksın gitsin kendini camdan atsın banane. Kızımı da alır kendi hayatımı kurarım . Adamın çocuk umrunda degil siz Türk değilsiniz . Gidin kendi memleketinize çocuğunuzla ailenizden destek alıp bir düzen kursaniza .Evet canım dayak yemeyi özledim :) özgür bir hayatım var yine aynı b.ktan hayata dönmek için can atıyorum aldatılmayı hala dört gözle bekliyorum kocam da kocam diyip herşeyi yutucam çok haklısın:) ay gülünç bir bakış açısı,neden dönmemişim madem bu kadar pişmanım? Hayır pişman olduğum şey ne biliyor musun? Gençliğimi harcadım ona çok pişmanım.
Yo köşeye de sıkışmadım niye sıkışayım ki?Ben de sinirlisin demedim köşeye sıkışınca dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?