Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Bazen konu sahipleri yakın aralıklarla konu açınca hayatı hakkında biraz bilgiye sahip oluyoruz.
Mesela eski eş hakkında az bilgi vermişsiniz ama biz daha fazlasını eski konudan bildiğimiz için ona göre yorum yapıyoruz.
Bir iki konuda zar zor dönüyor deyip şimdi büyütüyorum derseniz bir noluyo yaa deriz yani.

Ona kimse üzülüyor diye laf etmiyor ki. Aksine kendisi üzülmediğini söyledi.
Olumlu olumsuz bütün yorumlara bi şekilde karşı çıkıyor.
Etnik kökene de kimse laf etmemiş zaten
İyide üzülmüyorum bana yaşattığı şeylerden sonra mutlu bir yuvasının olmasını istemiyorum hepsi bu çocuğuma yaşattığı şeylere rağmen o kadınla mutlu olmasını istemiyorum bu kadar basit benim hayatımın içine s.çıp mıtlu olmasını istemiyoum bu pişman olduğum anlamına gelmez öyle bir dengesizle evli kalmak isteseydim kalırdım

Büyütmeye çalışıyorum ile büyütüyorum arasında dağlar kadar fark var.dükkanj dolduramıyorum diye iş yapamamışım dükkana mal aldım babamın desteği ile ve işler açıldı bende devir etmekten gazgeçip büyütmek istiyorum amacım bu yani büyüdüm demedim ki 1 ayda nasıl büyyebilirim?

Şimdi zar zor döndürülen iş önce bir normal hale gelir, düzenli gelir elde edilir sonra işler iyi gidince büyütmeye çalışılır ya normalde. Siz direkt zar zor dönüyordan büyütmeye çalışıyorum evresine geçtiniz konular arasında.

Yahu üzülmüyorum evlenmesine o kadınla evlendiği için gayet sevindim. İyi hangi yoruma ben ters cevap verdim gösterir misiniz?

Normal bir gelire döndü evet yani ilk açtığım zaman ki gelire döndü,hedefim büyütmek! Büyütüyorum demedim bak büyütmek istiyorum dedim o ilk yorumumda. Ama laf anlamayana inatla laf anlatmaya çalışmak cahillik olur o seneple ben bu konuyu kapatıyorm. Sen asla laftan anlayan bir insan değilsin çünkü.

Şu çocukları adamlara güvenerek yapmayın ya. Kendinize guvenerek yapmış olsaniz zorunuza falan gitmez hatta aslanlar gibi tek başıma baksam keşke şu parazit yapmasa da dersiniz.

Şu çocukları adamlara güvenerek yapmayın ya. Kendinize guvenerek yapmış olsaniz zorunuza falan gitmez hatta aslanlar gibi tek başıma baksam keşke şu parazit yapmasa da dersiniz.
Kime güveniyorum canım peki? Zira tüm masraflarını ben karşılıyorum da! Babasına güvenerek mı yapmışım? Çocuğuma tek başına aslanlar gibi bakıyorum zaten :)

Hayatımla ilgili hiçbir bilgi sahibi değilsin ayrıca. Bu tamamen senin hayal dünyanya alakalı cımbızla çektiğin bazı kelimeleri alıp hayatını biliyorsun sanıyorsun herşyi çok biliyrmuş gibi konuşuyorsun her konumun içinde. Sana mı sormam lazım konu açarken? Burası bir platfor bende içimden geldiği zaman yazıyorum MuneMune hesabı doğrulanmış üye. yasak mı konu açmak?

Kime güveniyorum canım peki? Zira tüm masraflarını ben karşılıyorum da! Babasına güvenerek mı yapmışım? Çocuğuma tek başına aslanlar gibi bakıyorum zaten :)
Tebrik ederim daha çok elin bollasir insallah. "Ben bir cocukla kaldim tek başıma o keyfine bakıyor" deyince cocuklu olduguna pişmansın gibi hissediliyor. Nafaka alamadigin için mi dedin öyle?

Tebrik ederim daha çok elin bollasir insallah. "Ben bir cocukla kaldim tek başıma o keyfine bakıyor" deyince cocuklu olduguna pişmansın gibi hissediliyor. Nafaka alamadigin için mi dedin öyle?
Evet nafaka almıyorum. Bir çocukla kaldım demek pişmanım anlamına gelmiyor. Bir çocuğun sadece maddi ihtiyaçları olmuyor genel anlamda maddi manevi olarak benim üzerimde. Hem annelik hem babalık yapıyorum

Bir şey diyen olmadı ama her zamanki gibi asıl gergin olan sizsiniz, neyse bu arada anlama konusunda eğitim verebilecek biriyim diplomam da var bu konuyla alakalı yanlış adama söyledin bunu:))

Ama bir önceki konunuz maddi açıdan çok zorlanıyorum olduğu için bu konuda birden işi büyütmek istiyorum deyince sorguladım ki bence çok normal buradaki hiç kimse babamın oğlu değil ki inanayım değil mi:)

Bu arada eski eşini sevmeyip hatta nefret edip her dakikasını buraya konu açan, boş verin diyenlere de beni ilgilendirmiyor eski kocam diyen sizsiniz.

Köşeye sıkışınca bana ya cahil diyorsunuz ya da kadın düşmanı, ben size böyle kelimeler kullanmadan cevap veriyorum da sizin kelime hazneniz yetmediğinden mi bana kötü sözle karşılık veriyorsunuz:)

Bak ben sana cahilsin demedim,bunu da anlamamışsın. Laftan anlamayana laf anlatmak cahillik olur dedim kendime dedim yani :) bu arada ben çok sakinim :)

Bak ben sana cahilsin demedim,bunu da anlamamışsın. Laftan anlamayana laf anlatmak cahillik olur dedim kendime dedim yani :) bu arada ben çok sakinim :)

Ben de sinirlisin demedim köşeye sıkışınca dedim:)

Konu açmak yasak deilmiş istersem her saniye açrım farklı konuşar :) neden rahatsızsınız? Rahatsızsanız neden konumun içinde ısrarla yorum yazıyorsunuz? He beni eahatsız etmiyor burda durmaya da hakkınız var ama rahatsız olduğunuzu dile getiriyorsunuz benim konu açmamdan:) o yüzden söylüyorum :)

Bu konu benim yazdığım dolayısıyla açıldı sanırım. Konu sahibi daha önce bir kaç konusunda, (ben de mesajlaştığım için biliyorum, Romanya yazdı hatta AB vatandaşı bir ülke olduğu için ve konu sahibi burada geçim sıkıntısı çektiği için ülke aklımda kaldı şartlar açısından. Bugün İspanya yazınca ve bunu söyleyince ben ve bir üye daha sinirlendi.

Biz onu ifşa etmeye çalışıyormuşuz gibi manipüle etmeye başladı. Romanya bilgisi de yanlış olabilir sorun yok, ama yaş konusunda bile bir konuda 25 bir konuda 40 diğerinde 33 yazarsanız insanlar haliyle ona göre yorum yapar. Burada "etnik köken" ile ilgili bir konu yok.

Ona kimse üzülmesin demiyor ki. Hatta üzülmesi yas açısından daha sağlıklıdır. Fakat kendisi aşırı bir mutlu haber olarak burada yazıyor ve üyelere sinirleniyor. İnsanların tek söylediği de ben de dahil bu konuyu artık kapatması.

Ek olarak ben sizin gibi düşünmüyorum. Erkekler söz konusu olduğunda her ilişkinin dinamiği farklı, ben yakın erkek arkadaşlarımdan da yıllardır gözlemledim. Hem çoğu ilişki iyi ya da kötü, yaş, deneyim insanları zamanla değiştiriyor. İyi ya da kötü yönde.

Bu nedenle sürekli "bana yaptı ona da yapacak" diye beklemek ya da bu konuda konu sahibine gaz vermek bence sadece bu konuya takılı kaldığı sağlıksız süreyi uzatır. Hem de hayatına yeni ciddi birilerinin girmesini engeller. Burada yazdığı cümleleri onunla ilişki düşünen herhangi bir erkek okusa sağlıklı bulur mu?

Bence sadece kendi hayatını baltalıyor, ama bunu söyleyince de sinirleniyor.

Madem bu kadar kötü herşey berbattı . Son iki üç konunuzu görüyorum takık bir vaziyette eskidesiniz. Beni döven , aldatan adam yüzük taksın gitsin kendini camdan atsın banane. Kızımı da alır kendi hayatımı kurarım . Adamın çocuk umrunda degil siz Türk değilsiniz . Gidin kendi memleketinize çocuğunuzla ailenizden destek alıp bir düzen kursaniza .
Bir önceki konuda da para göndermesi için duymadığınız hakaret kalmadı . Evet nafaka hakkınız ama adam iğrenç biri vermiyor . Neyi zorluyorsunuz neden uğraşıyorsunuz ya da muhattap oluyorsunuz madem mesele pişmanlık değilse . Hala benim peşimden koştu olmayınca onunla evlendi diyorsunuz . Ağız eyiyorsunuz adam size kalitesiz diyor .

Nafakanizi almayın demiyorum gidin davanizi açın çatır çatır çocuğun hakkını alın . Ama nedir bu sürekli iletişim yok alyansini gördüm salın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…