Beni aldattığı kadınla evlendi

Eski eşiniz yapılmayacak ne varsa yapmış
Sizde bu olaylar karşısında yapılması gereken en doğru şeyleri yapmışsınız tebrik ederim
Üzülmeyin lütfen bir karektersizden kurtuldunuz

Eşki eşiniz üzülecek sizin gibi bir hanımefendiyi kaybettiği için zamanla göreceksiniz

Şu evli erkeklerin peşinden koşan ahlaksızları da ALLAH bildiği gibi yapsın hoş erkeklerde hemen erimesinler

Dilerim öyle bir ilişkiniz okur ki ben aşık olmamışım bugüne kadar dersiniz ve cooook mutlu olursunuz :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.

Her ayrılıkta mutlaka birinin canı acır
Başkasını sevmiş ve gitmiş ya daha kötüsü olsaydı, sizi yıllarca kandırsaydı...
Kimseye beddua etmeyin varsa bir haksızlık eden cezasını mutlaka bulur
Size düşen ardınıza bakmamak, ayağa kalkmak, hayatı yeniden yaşamaya başlamak
İlk aldatıldığımda şoka girdim resmen, olamazdı nasıl olurdu, çocukluk aşkım, yıllarımızı geçirmişiz yok dedim ben bunu atlatamam... Zaman geçti devran döndü eşimi tanıdım, şimdi diyorum ki iyi ki aldatmışta gitmiş. O da bende yuvamızı kurduk hayat devam ediyor, bunu kabullenip önünüze bakmak zorundasınız, silin gitsin artık

Bazı acılar varki insanı ölümden beter yapar aslında sizin şaşkınlığınız kandırılmış olmanız eski esininiz size çizdiği profil onu depresyon geçiriyor gibi düşünme geri gelirse asla affetme babanız bile kahrından ölmüş onun yüzünden her gecenin aydınlığı var bunu unutmayın ilahi adalete güven er yada geç ondan çıkar. Emin olun gelecek çok güzel olacak hemde çok kısa sürede.

Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyor. Onunda burnundan fitil fitil gelir aldığı nefes merak etme. Zamanı gelir geldiğinde de duyarsın sabret Allah büyüktür

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Göreceksiniz, o mutluluk pozu veriyor(muş) gibi görünenler en fazla bi kaç yıl sonra bi bakmışsınız ayrılmışlar. Bana göre bir kere aldatan yine aldatır. Siz Allahtan kurtulmuşsunuz, ileride bu günlere bakıp şükredeceksiniz. İnanıyorum ki temiz kalpli biriymişsiniz.

Bi akrabamin basina ayni sey geldi. Çocuklarıda olmamisti yillarca. Bosandiktan sonra akrabam baska biriyle evlendi . Maddi manevi daha iyi biri. 2 de cocugu oldu hatta. Uzulmeyin belki boylesi de sizin icin daha hayirlidir. Onunuze bakin bundan sonra. Bunlari dusunmenin sadece size zarari var.

Mesajınızı okurken farkettim çok asil bir kadinsiniz. Şuan süreç çok yeni onca şeyi yaşamissiniz muhtemelem hala şoktasiniz. Bu süreci derslerle dolu olan bu süreci dibine kadar yaşayin güçlü olucam vs vs diye düsünmeyin elalem ne der diye hiç düşünmeyin. O toz pembe kurdugunuz hayalleri aglayarak topraga gömdugunuz bir zaman.
Bu süreci atlattiginizda sanki yagmur sonrasi toprakta yeni yetişen bir fidan gibi hissedeceksiniz kendinizi.
Bol bol yeni yerler gezin varsa aracinizla pandemide zor ama kafa dagitmak lazim. Ev iş olmaz. Kendinize yatiirm yapin demej klişe belki ama kendinizi taniya taniya yatirim yapacaksiniz aslinda. Kendinizi seveceksiniz daha çok
Size simsiki sarilmak istedim. Çok asil davranmissiniz hemcinsim olarak gurur duydum.

Açıkçası ne desek boş kolay şeyler değil yaşadıklarınız .
Psikoterapi almakla en doğru şeyi yapmışsınız.
Bende boşandım ki benimki çok kolay çok rahat bi bosanmaydi sizinkine göre.
Ama yine de zor en iyi boşanma bile travmatikmis bunu anladım.
Zaman- unutmak bu iki kavram iyiki varlar ve bize iyi gelecekler buna inanıyorum.
Kendinize içinize dönmekle en iyi şeyi yapıyorsunuz.

O kadın için dağları deldi yıktı geçirdi herkesi,ailesini karşısına aldı, babama bile bağırdı benim canım babama telefonda bağırdı o kadın için. Hiç sağlıklı davranmadı. Gözü döndü resmen. Dilerim aldatmaz da ihanete uğrar beni biraz olsun anlasın aynı yerden kırılsın istiyorum.

Kadın hamile büyük ihtimalle, sevdiğinden değil de hamile kaldı ve evlenmek zorunda hissetmiş olabilir

Ay valla maşallah size, çok hoşuma gitti herkesi taniyabilmeniz. Sanırım duygusal bağ kurduğumuz kişilere nesnel bakamıyoruz. Bu psikolojik bir rahatsızlık bence bendeki. Sonuçta vahşi doğadaki ceylanlar bile aslanın kendilerini yiyeceğini biliyor ve uzak duruyor benim aLmaçlarım kapalıydı sanırım. Umarım açılmıştır algılarım çünkü yeterince bedel ödedim bunun için:)

Yanlis anlasilmasin benim hayatima da rezil rusvalar girmistir ama hep tiplerinden guvenmemem gerektigini bildim. Bence gayet algilariniz da yüksek. Adam sizi hak etmiyor. Siz eldekiyle yetinmeye calismissiniz sadece. Su an anlatisiniz bile fazla naif dudaklarini sevmek falan. Böyle birakip giden biri bu sevgiyi nasil hak etti bu haksizlik. Yeni karısı da ayri tuhaf ben üç ay önce bosanmis biriyle hayatta evlenmem bu ne can atma yahu dunden merakli gibi.

böyle travmatik ayrılıklar bence eşin ölümünden daha beter, adam ölseydi en azından iyi hatıralara tutunurdunuz. Böyle yaparak aldatılan kişinin hem insanlara olan güvenini, hem de özgüvenini mutluluğunu alıp götürmüş oluyor adi insanlar. Bence onların da mutlu bir yuvası olmayacak, evli insanlarla beraber olan kişinin ailevi değerlere saygısı yoktur, bir kere yüzünü kızarttıysa yine yapar. İnşallah kıymet bilen tertemiz biri çıkar da unutturur size bu yaşananları.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Olan olmuş biten bitmiş kötü seyler evet ama her serde bi hayir varmış kac yillik evlilik bi kadin için pat diye bitmis doğru ama hak eden hak ettiğini yasar siz de önünüze bakın gelecege yol alın. Gecmis olsun

Erken yaşta mı tanıştınız? Nasıl tanışmıştınız? Erken yaşta evlenenler de erkek 30lu yaşlara gelince macera arıyor heralde. Evlilikte kadın olsun erkek olsun kimseye sırtını dayamamak , tamamen güvenmemek gerekiyor. Kuzenimi de karısı bıraktı, evlilikleri boyunca hep evdeydi, kuzenim hem çalışır hem eve gelir yemek yapar, temizlik yapardı.Engelli bir oğlu var, internetten birini bulmuş muhtemelen ayrılmak istedi ve ayrılıyorlar.

Ben ilahi adalete inanıyorum, 10 yıl önce bir meslektaşım 10 liralık paramın üstüne çökmüştü. Şimdi gördüm facebookta onu da başkası dolandırmış. Yardım istiyordu. Bir de üstüm vardı, beni işten attırmıştı. Şimdi de kendi atılmış. Çok kişinin ahı vardı üstünde. İlahi adalete inanıyorum ben. Birinin ahını alan asla mutlu olamaz.

Bir de kadınla konuşursan seni incitirim demiş. Daha ne yapacaktı incitmek için acaba. Ne yapabilirdi yani. O kadını da rezil etmeliydiniz bence. Sosyal medyadaki tüm arkadaşlarına yazabilirdiniz mesela nasıl biri olduğunu. Sinirlendim ya akşam akşam.

Bu hikayede yanlizca babaniza üzüldüm..Kimbilir nasil bir acitasyon yaptiniz ki adami öldürmüşsünüz!Degdi mi bari bir erkrk icin?? Umarim degmistir!!😖

Hakaret etmek istemiyorum size. Babamı telefonla arayıp bağırdı. Babamın tansiyonu yukseldigi için beyin kanaması geçirdi. Bence bu açıklamam hakaretle eşdeğer olmuştur sizin için.

X