Beni aldattığı kadınla evlendi

Çok güçlü bir kadınsın sana ne diyeyim ki...... Birşey denecek bişey yok. Yani bazen tanıyamayız. En azından onurun gururun duruyor değilmi... Babanın rahatsızlığı neydi bilemem başın sağolsun. Bu olayın üzerine acı olmuş. Çok duygusal yazmışsın bu seni öldürür. Mantık gereği kimse ne hatasız nede can yakmaz. Bazen canını evim huzurum dediğin alır. Bazen nefesim dediğin nefesini keser.... Kendimiz güçlü olmalıyız I Bi kere daha hatırlattı bana bu öykün... Umarım yaşamına devam eder hala yaşadığının farkına varır. Hayatını bir erkeğin üzerine kurmazsın bir daha 🙏

Evet aynen öyle yaptım. Onu özüm bildim ve hayatımı ona göre şekillendirdim. Ben onu çok sevdim çünkü. Çocukluğunu, dizlerindeki yara izlerini, dudaklarını... Her şeyine hayrandım. Şimdi geçmişimdeki halime çok kızıyorum. Çok dünya bilmez cahil toy ve hayata toz pembe bakarmışım. O hallerinden kurtuldum.

Duygular her zaman eş zamanlı ilerlemiyor. Gönül ister kimse aldatmasın, boşansın sonra ne yaparsa yapsın. Ama artık olan olmuş bu sizin geçmişiniz, o döneme ait herşey bitti, ayrıntıların hiç bir önemi yok. Hatta sizin de bir ilişkiniz oldu ve ayrıldınız. O yüzden bu gelişmeye veryansın etmeyin. Ve artık bu süreci akıllıca yönetin. Siz çocuk gibi aynı yerden düşüp aynı yerden kanıyorsunuz. Ömür çok kıymetli böyle heba etmeyin.

Çok doğru. Duygular eş zamanlı değil. Neden ileniyorum bilmiyorum. Ah ediyorum. Öyle çok mutsuz da değilim

Zor bir durum acı çekiyor olmanız çok normal. Kısa bir sürede yaşanmış bunlar. Her şeyin ilacı zaman.

"O kadınla konuşmak istiyorum demiştim. Onu incitirsen ben de seni incitirim demişti. "

Bu cümleyi hiç unutmayın. Aklınızdan çıkarmayın ki o adamın size yaşattıklarını unutmayın. Allah büyük kırdığı yerden kırılır elbet siz rahat olun.

Beni ayakta tutan iki sözden biri bu. Diğeri de ben seni hiç sevmedim her şey zorunlulukmuş sözü oldu. Bu iki cümlesini hatırladıkca kendime geliyorum. Sirtini kendine yasla vaveyla yalnizsin ve güçlüsün diyorum.

Vicdanım çok rahat evet. Boşanırken de evlilik sürecinde de ne eski eşime ne aileme ne de ailesine zarar gelecek incitecek kalp kıracak hicbir şey yapmadım. Asil bir gelin oldum ve butun ailesinden herkesle helalleşerek ve onları çok sevdiğimi söyleyerek çıktım hayatlarından. Çok ısrar ettiler ailesi. Boşanmış bile olsan hayatımızda kal kızımız olarak diye. Çok gurur duydum ama kabul etmedim. Büyük bir şehr-i ve geçmişi arkamda bırakıp yol aldım. Kendime hayranım açıkçası. Çok ağladım, sakinleştirici kullandım ama sessiz kaldim sabrettim yuttum olanları, öfkemi içime attım dua ettim hep. Şuan beddua ediyorum ama elimde değil:KK43: şimdi bin pişman olup gelse gözümde ezik yalnız kalmayı beceremeyen duygusal olarak ayaklarının üzerinde duramayan zavallı bir adam olacak ve tiksiniyorum onu bu halde görmekten. Keşke hep gözümdeki o mert ehli namus vicdanlı şerefli adam olarak kalsaydı. Ayrılığın bile şerefi vardı. O kendi onurunu çiğnedi.
Acikcasi ben de size hayran kaldim böyle ona karsi dimdik durdugunuz icin ❤ dogru yoldasinz evet cook zor iciniz yaniyo ama inanin cok zaman gecmicek yakinda yavas yavas anlamsiz gelmeye baslicak bu halleriniz. Birakin birbirleriyle mutsuz olsunlar siz önünüze bakip mutlu olmak varken neden onlarla aklinizi mesgul edesiniz ki?
Baska bi sehir yeni bi ortam güzel bi karar olmus. Psikologa da gidiyomussunuz o kadar bilinçli davraniyosunuzki. Ailesinden de uzak kalmaniz iyi olmus. Siz her seyin farkindasiniz ve gayet mantikli kararlr veriyosunuz böyle devam. O sürünürken siz coktan onu geride birakmis olcaksiniz buna yemin edebilirim ama kanitlayamam. Çünkü ilahi adalet hic sasmiyo🙏🏻

Acikcasi ben de size hayran kaldim böyle ona karsi dimdik durdugunuz icin ❤ dogru yoldasinz evet cook zor iciniz yaniyo ama inanin cok zaman gecmicek yakinda yavas yavas anlamsiz gelmeye baslicak bu halleriniz. Birakin birbirleriyle mutsuz olsunlar siz önünüze bakip mutlu olmak varken neden onlarla aklinizi mesgul edesiniz ki?
Baska bi sehir yeni bi ortam güzel bi karar olmus. Psikologa da gidiyomussunuz o kadar bilinçli davraniyosunuzki. Ailesinden de uzak kalmaniz iyi olmus. Siz her seyin farkindasiniz ve gayet mantikli kararlr veriyosunuz böyle devam. O sürünürken siz coktan onu geride birakmis olcaksiniz buna yemin edebilirim ama kanitlayamam. Çünkü ilahi adalet hic sasmiyo🙏🏻

Teşekkür ederim çok motive oldum 💞

Ay neterbiyesiz biriymis onu incitirsen seni incitirmiş bazı erkekleri anlamıyorum sen ona yıllarını vermişsin bunun da mi hayri yoktu
Umarım çok iyi olursun

Çok doğru. Duygular eş zamanlı değil. Neden ileniyorum bilmiyorum. Ah ediyorum. Öyle çok mutsuz da değilim
Ben senin hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum. Ama buradaki yuva yıkanın yuvası olmaz, onu da aldatır vs. gibi düşüncelerle kendini teselli etme. Artık sen başka bir yoldasın. Bu kötü duyguların içinde barınmasına izin verme. Kendi mutluluğunu bul. Güzel bir hayat için emek ver. Sadece kendini ve sana değer veren insanları düşün.

O kadın için dağları deldi yıktı geçirdi herkesi,ailesini karşısına aldı, babama bile bağırdı benim canım babama telefonda bağırdı o kadın için. Hiç sağlıklı davranmadı. Gözü döndü resmen. Dilerim aldatmaz da ihanete uğrar beni biraz olsun anlasın aynı yerden kırılsın istiyorum.
Onu da aldatacak. Aynı şeyleri başkası için de o kadına yapacak. Belki o kadının durumu daha kötü olacak. Teselli vermek için demiyorum, eski eşiniz o yola girmiş bir kere.

Ne yaparsanız yapın ama sakın neden yaptı niye aldattı diye düşünüp kendinizi yiyip bitirmeyin, annesi beni severdi, gidip o kadını istemişler gibi şeyleri de düşünmeyin, bırakın eski eşinizde ailesi de geçmişte kalsınlar, ne halleri varsa görsünler.
Yapmaz dediğimiz insanlara bile yeri gelir güven olmaz, kimseye yapmaz dememek lazım o yüzden, öyle insanlar var ki 30 yıllık karısını, çocuklarını geride bırakıyor, ayrılmayın diye dua ediyorum diyen kayınvalideler koştura koştura oğullarına yeni eş bulmaya gidiyor, seni çok seviyorum dedikleri eski gelinlerini kötülüyor.

Şu hayatta kendinizden başka kimseye yüzde yüz itimat etmeyin, tedavinize devam edin ve eski defteri kapatın, kendinize yepyeni defter edinip hayatınızı sil baştan yaşayın.
Sanırım bu ihanetten aldığım en güzel ders kimseye yüzde yüz itimat etmemek. Bu dersi bana hicbir okul eğitim ya da büyük nasihati veremezdi. Şimdi her kararımda - her şeyin mahvolması - durumunu düşünerek davranıyorum. Her şeyi mahvedecek en önemli etkenler de 3. Şahısların güvensiz olması. Ben çok hayal kırıklıkları yaşadım. Resmen bir hayal aleminde yaşamışım. Nasıl kör kalmışım diyorum. Ama şuan ki halimi tercih ederim eski hallerime dönmektense.

Ben senin hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum. Ama buradaki yuva yıkanın yuvası olmaz, onu da aldatır vs. gibi düşüncelerle kendini teselli etme. Artık sen başka bir yoldasın. Bu kötü duyguların içinde barınmasına izin verme. Kendi mutluluğunu bul. Güzel bir hayat için emek ver. Sadece kendini ve sana değer veren insanları düşün.

Ben de utanıyorum bu düşüncelerimden. Inşallah geçicidir bu duygularım. Çünkü kendime yakıştıramıyorum beddua etmeyi ama ediyorum :KK43:

Yalansızı böyle yapiosa yalanlisi neler neler yapio acaba. Ya ben artik inanmiorum bu fark edemedimlere. Kac yasinda insanim hic aa bu bambaska cikti dedigim olmadi. Siz sanki bile isteye inaniosunuz sevildiginize başka açıklamasi yok vala yemiorum artik yeter :)

Dedigin gibiyse de eger otur şükür namazi kıl adamdaki performans oscar törenine gelenlerde yok.

Yalansızı böyle yapiosa yalanlisi neler neler yapio acaba. Ya ben artik inanmiorum bu fark edemedimlere. Kac yasinda insanim hic aa bu bambaska cikti dedigim olmadi. Siz sanki bile isteye inaniosunuz sevildiginize başka açıklamasi yok vala yemiorum artik yeter :)

Dedigin gibiyse de eger otur şükür namazi kıl adamdaki performans oscar törenine gelenlerde yok.

Ay valla maşallah size, çok hoşuma gitti herkesi taniyabilmeniz. Sanırım duygusal bağ kurduğumuz kişilere nesnel bakamıyoruz. Bu psikolojik bir rahatsızlık bence bendeki. Sonuçta vahşi doğadaki ceylanlar bile aslanın kendilerini yiyeceğini biliyor ve uzak duruyor benim aLmaçlarım kapalıydı sanırım. Umarım açılmıştır algılarım çünkü yeterince bedel ödedim bunun için:)

Bu koca paragrafta tek mantikli cumle psikolog randevum var olmus..

Ben de utanıyorum bu düşüncelerimden. Inşallah geçicidir bu duygularım. Çünkü kendime yakıştıramıyorum beddua etmeyi ama ediyorum :KK43:
Etme. Deseler ki öldü, ya da işte o kadını dövdü, aldattı mutlu olur musun? Olmazsın. Ya da senin yılların geri gelir mi? Gelmez. Daha kavun karpuz alırken bilemiyoruz ki içinden ne çıkacak? Değil ki bir insanı tanı, ona yüzde yüz güven mümkün değil. Evliliğin de riskleri bunlar. Daha çok gençsin. Bir daha hayatını kimseye endekslemezsin, ilk sıraya kendini koyarsın. O evlilikte saf salak bir kadın olarak kalacağına bence şu an daha iyi bir yerdesin. Ne demişler seni öldürmeyen şey güçlendirir.

Sanırım bu ihanetten aldığım en güzel ders kimseye yüzde yüz itimat etmemek. Bu dersi bana hicbir okul eğitim ya da büyük nasihati veremezdi. Şimdi her kararımda - her şeyin mahvolması - durumunu düşünerek davranıyorum. Her şeyi mahvedecek en önemli etkenler de 3. Şahısların güvensiz olması. Ben çok hayal kırıklıkları yaşadım. Resmen bir hayal aleminde yaşamışım. Nasıl kör kalmışım diyorum. Ama şuan ki halimi tercih ederim eski hallerime dönmektense.
Siz eski eşinizi çok sevmişsiniz, onun da sizi sizin onu sevdiğiniz kadar çok sevdiğini düşünmüşsünüz, insan aşık olduğu, aynı yastığa baş koyduğu insanın güvenini zedeleyeceğini düşünemiyor, aklınızın ucundan bile geçmiyor ama hayat öyle garip ki istesin canımı veririm, o da benim için aynısını yapar diye düşündüğünüz kişi sizi resmen hançerliyor, en büyük darbeyi en sevdiğinizden alıyorsunuz.

Ama bunu bir kaybetme, hayal kırıklığı ya da onca yılın hebası gibi düşünmeyin, hayat dersi, tecrübe edinmek, aslında belki en iyi kazanımlardan biri olarak düşünün, en azından artık sırtınızı duvardan başka bir şeye yaslamamanız, kendinizden başkasına ölümüne güvenmemeniz gerektiğini biliyorsunuz.

Geçmiş geçmişte kalsın, değmeyecek bir insan ve ailesi için kendinizi asla üzmeyin, inadına mutlu olun, ki şimdi her şey çok yeni, olaylar çok taze, inanın çok daha güzel bir ilişkiniz olacaktır, arkadaşımda aldatıldı, hem de 2 çocukları vardı, kız 1 günde hakim odasında tek celsede boşandı, gözünün yaşı kurumadan, 2 hafta içinde eski eşi arkadaşımı aldattığı kadınla evlendi, onlar mutlu mu bilemem ne halleri varsa görsünler ama arkadaşım sonradan bir evlilik yaptı, şimdiki eşi gerçekten muhteşem bir adam, arkadaşıma kraliçe muamelesi yapıyor, arkadaşımın çocuklarına da maddi manevi tam bir ağabey :nazar:

X