- Konu Sahibi benedenben
Arkadaşlar burada kendimize güvenimizin sağlamlaştığı,ideal kilolarımızla mutlu,daha sağlıklı günlerdede konuşacağız yakında bu sözümü unutmayalım 15 ekimde söylüyorum !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benebenden sana bir sorum olacaktı 2.5 lt suya ne kadar karbonat atsam yeterli olur.
Canım istersen ben yardımcı olayım? Kitapta her 1 lt için yarım çay kaşığı karbonat kullanılması gerektiğini söylüyor.Yani 1,5 kaşıktan biraz daha az koyarsan yeterli olur sanırım.
Birdy !!!!!!!!!!!!!!! Yıkılıyorsun!!! Maşallah şimdiden çünkü müthiş bir menü gördüm ve çok kıskandım türkiyeye döndüğümde hemen bende tekrar eski düzenime dönmek için sabırsızlandım senin menünü görünce.Günde ancak 2 bardak su içebiliyorum ve sürekli alkol alıyorum offfff offf (((
Yağları daha kolay yaksın diye boş bulduğum her an yeşil çay içmeye çalışıyorum ama tabi insanın canı neler çekiyor.. :) Ah inş öyle olur.Ben aslında normalde de böyle beslenen biriyim ama tabi alkalik beslenmeye hiç dikkat etmiyordum.Yağlar resmen yapıştı kaldı sanki senelerdir.Polikistik yüzünden belki biraz daha direnç gösterebilir ama ben 2 ayda vermeye razıyım yeter ki gidişi olsun dönüşü olmasın.Senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Yazdığın özet beni çok bilgilendirmişti mesela.Durup durup okumuştum.Ama kitabın elinde olması insana bir nevi destek oluyor, bir şeyleri gözden kaçırmamak için gün arada sırada alıp yeniden bakmak gerek.Karatay ve dukan kitaplarını rafa kaldırdım , bunu başucu yaptım.Umarım bende de herşey dediğin gibi gider ve en geç 2 aya fotolarımı paylaşırım :)Canım yeşil çay olayı nedir ? Daha Ekim ayındayız Ekim sonuna kadar sabret sonra inşallah seninkide benim gibi bir anda olur ve fazlalıklarından Kasım ayında kurtulursun
Çok heyecanlıyım gerçekten sen nasılsın?
Daha önce bu başlıkta yaşadığım sorunları okudunmu bilmiyorum ama herkesin senin gibi bilinçli olarak yaklaşmasından başka hiçbir şey istememiştim.
Bu konuyu bu şekilde ele alarak başlaman beni çok mutlu ediyor gerçekten bana kalırsa sen benden daha iyi sonuç alacaksın.
Yağları daha kolay yaksın diye boş bulduğum her an yeşil çay içmeye çalışıyorum ama tabi insanın canı neler çekiyor.. :) Ah inş öyle olur.Ben aslında normalde de böyle beslenen biriyim ama tabi alkalik beslenmeye hiç dikkat etmiyordum.Yağlar resmen yapıştı kaldı sanki senelerdir.Polikistik yüzünden belki biraz daha direnç gösterebilir ama ben 2 ayda vermeye razıyım yeter ki gidişi olsun dönüşü olmasın.Senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Yazdığın özet beni çok bilgilendirmişti mesela.Durup durup okumuştum.Ama kitabın elinde olması insana bir nevi destek oluyor, bir şeyleri gözden kaçırmamak için arada sırada alıp yeniden bakmak gerek.Karatay ve dukan kitaplarını rafa kaldırdım , bunu başucu yaptım.Umarım bende de herşey dediğin gibi gider ve en geç 2 aya fotolarımı paylaşırım :)Canım yeşil çay olayı nedir ? Daha Ekim ayındayız Ekim sonuna kadar sabret sonra inşallah seninkide benim gibi bir anda olur ve fazlalıklarından Kasım ayında kurtulursun
Çok heyecanlıyım gerçekten sen nasılsın?
Daha önce bu başlıkta yaşadığım sorunları okudunmu bilmiyorum ama herkesin senin gibi bilinçli olarak yaklaşmasından başka hiçbir şey istememiştim.
Bu konuyu bu şekilde ele alarak başlaman beni çok mutlu ediyor gerçekten bana kalırsa sen benden daha iyi sonuç alacaksın.
Yağları daha kolay yaksın diye boş bulduğum her an yeşil çay içmeye çalışıyorum ama tabi insanın canı neler çekiyor.. :) Ah inş öyle olur.Ben aslında normalde de böyle beslenen biriyim ama tabi alkalik beslenmeye hiç dikkat etmiyordum.Yağlar resmen yapıştı kaldı sanki senelerdir.Polikistik yüzünden belki biraz daha direnç gösterebilir ama ben 2 ayda vermeye razıyım yeter ki gidişi olsun dönüşü olmasın.Senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.Yazdığın özet beni çok bilgilendirmişti mesela.Durup durup okumuştum.Ama kitabın elinde olması insana bir nevi destek oluyor, bir şeyleri gözden kaçırmamak için arada sırada alıp yeniden bakmak gerek.Karatay ve dukan kitaplarını rafa kaldırdım , bunu başucu yaptım.Umarım bende de herşey dediğin gibi gider ve en geç 2 aya fotolarımı paylaşırım :)
Çok fazla yeşil çayda iyi değil diye biliyorum ama sen kendi vücudunu kontrol ediyorsundur mutlaka.Yeşil çay yerine PH'ı yüksek su içmek çok çok çok daha iyi,hiç unutmuyorum bir hekim ''Siz vücudunuzu duş alırken portakal suyu,çay ile yıkayıp arıtabiliyormusunuz?'' Ne kadar doğru bir yorum!!!
Şimdiden fotoğrafını uygun şekilde çek canım ben yapmadığım için pişman oldum ancak olanları iletebildim size.Kendinde gördüğünde eminim çok mutlu olacaksın.
Bu arada seninle beraber bir arkadaş daha başladı (bahsetmiştim) ikiniz içinde dua ediyorum inan.
İyi Cuma günü dilerim ruhu,beyni,kalbi fit arkadaşlarım :)))
Canım ekmek yapmaya üşenirsen krepte yapabilirsin annecim sağolsun bana bir ara her sabah yapmıştı,çilek reçeliyle yemiştim hemde :)Güzel bir gün olsun inş canım çok sağol Bugün glutensiz un aldım kendime ekmek yapacağım.Hiç değilse sabahları 2 dilim yemek için :) Umarım güzel olur :)