Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle düsünüyorum. Cok etkilendigini söyledi. Cocuk buna ogluyla fotograflarini göndermis bir sürü, yurt disinda is gezisindeyken 5 dakika mesaj yazmamaylik etmemis. Devamli aradigim kisi sen olabilirsin filan demis. Yani asiri bir ilgi göstermis kuzenime. Kuzenim de anlattigina göre bu sebepten ötürü görüsmede hemen etkilenmis ve duygularina hakim olamamis.
Size katiliyorum ben de keske hemen öpüsmeseydin dedim ama kuzenim "zaten öncesinde hislerim vardi, mesaj da olsa telefonda görüsme de olsa devamli konustugumuz icin cok etkilendim. görünce de asik oldum" dedi.
Biz kadinlar asla istedigimiz gibi davranmaya hakkimiz yok gercekten. Her zaman rol yapip durusumuzu korumamiz gerekiyor sanirim. Düsünsenize kuzenim yas itibariyle cocuk degil, gayet olgun ne istedigini bilen birisi. O gün o erkekten hoslanmis ve yakinlasmis. Bunu yaptigi icin de erkek tarafindan belli bir kaliba sokuldu. Bu da gercekten cok üzücü.
Haklisiniz sanirim. Ben hic cocuklu birisiyle birlikte olmadim ama evlenmis bosanmis bir eski sevgilim oldu. O da kafasi karisik, ne istedigini tam olarak bilmeyen, 30lu yaslarin sonunda hala 20li yaslardaymis gibi takilan birisiydi. Bu da benm icin acikcasi ders oldu.
Bosanma sebebi bana da sacma geldi. Kesin baska sebepler de vardir. 2 sene önce bosanmislar ve cocuk 4 yasinda. cocuk 2 yasindayken bosanmislar ozaman. Tabi adamin anlattiklari bu. Ben acaba evli mi diye düsündüm bide. bu tarz seyler de duyuyoruz hep. Sadece kadinlarla kisa seyler yasamak icin "ben bosandim ama cocugum var yalnizim ask adamiyim seninle ciddi birse yasamak istiyorum" diyen cok erkek oldugunu duyuyoruz. Bu da onlardan olabilir
Evet katiliyorum. Kesinlikle haklisiniz. Ben de tasvip etmedim acikcasi ve o da normalinde bu denli izli bisey yasayacak birisi degil. Sanirim bu kez cok etkilenmis. Kuzenime ders cikarmasini önerdim.Sanırım, iki hafta gibi bir sürede, birçok şey yaşandığı için, adam açısından bakarsak bir heyecan kalmamış olabilir. Adamın yaptığı doğru demiyorum kesinlikle.
Ama iki haftadan bahsediyoruz. Sadece iki haftada, arada hiçbir resmiyet yokken, eve çağırıp, yakınlaşmak büyük hata.
Ben de bir erkek olsaydım ve iki haftada bir kadınla birçok şey yaşasaydım, ilerletme gereği duymazdim gibime geliyor. Çünkü daha aşk, sevgi, tutku bile oluşmadan, şehvet boyutuna geçilmiş. Geçmiş olsun kuzeninize.
Haklisiniz sanirim. Ben hic cocuklu birisiyle birlikte olmadim ama evlenmis bosanmis bir eski sevgilim oldu. O da kafasi karisik, ne istedigini tam olarak bilmeyen, 30lu yaslarin sonunda hala 20li yaslardaymis gibi takilan birisiydi. Bu da benm icin acikcasi ders oldu.
Bosanma sebebi bana da sacma geldi. Kesin baska sebepler de vardir. 2 sene önce bosanmislar ve cocuk 4 yasinda. cocuk 2 yasindayken bosanmislar ozaman. Tabi adamin anlattiklari bu. Ben acaba evli mi diye düsündüm bide. bu tarz seyler de duyuyoruz hep. Sadece kadinlarla kisa seyler yasamak icin "ben bosandim ama cocugum var yalnizim ask adamiyim seninle ciddi birse yasamak istiyorum" diyen cok erkek oldugunu duyuyoruz. Bu da onlardan olabilir
ne kadar terbiyesizce bi yorum ya. hiç mi saygınız yok insanlara?bence zaten senin kuzenin onunla o gece birçok şeyi yaşamış. ki zaten 2 haftalık tanıdığı biriyle hemen cinsel anlamda herşeyi yaşaması çok yanlış. adam alıcağını almış yemiş koklamış kuzenini daha da işi olmaz kuzeninle benden söylemesi![]()
niye ya hep erkekler mi suçlu?+++++++++
Adam olsaydi bosanmazdi seklinde dusunuyorum ben de.
ne kadar terbiyesizce bi yorum ya. hiç mi saygınız yok insanlara?
niye ya hep erkekler mi suçlu?
sanane benim yorumumdan ayrıca hiçte terbiyesizce bir yorum değil. sen terbiyesiz yorum görmedin galiba.ne kadar terbiyesizce bi yorum ya. hiç mi saygınız yok insanlara?
niye ya hep erkekler mi suçlu?
Ablacim, bizim kadinlarimiz hele de cocuk varken bosanmamak icin cirpiniyor. Duzgun bir adami, anlasamiyoruz, heyecan bitti, sevgi bitti, yasam stilimiz uymuyor seklinde bosayan bir kadin ne gordum ne de duydum hele de cocuk varsa.
Bu herif size tekin geldi mi sizlere, internetten tanistigi kadini evine goturuyor, ertesi gun kusura bakma elektrik alamadim sankim sen beni pek de sevmedin zatenBu ne yahu?? Efendi, duzgun bir erkek boyle mi davranri? Adamin tek gorustugu kisinin bu kuzen oldugunu da sanmiyorum, kimi bulursa artik bence ciddi niyetli bir insan degil.
görmedim evet.sanane benim yorumumdan ayrıca hiçte terbiyesizce bir yorum değil. sen terbiyesiz yorum görmedin galiba.
Asla iletisime gecmemesini söyledim. HAyir zaten bundan sonra önünde takla atsa da asla ve asla hic birsey yapmamamsini söyledim. Insallah beni dinler :/Bence adam o gece hevesini aldi doydu ondan yazmiyor. Hiç üstüne gitmesin gidildikce kacar. Mesafe koysun. Ciddi adamsa arayacaktir. Yazmazsa boşversin
Evet, aslinda arkadas vasitasiyle tanistirilmislar. Kuenimin, benim de eskiden okul zamanlarimizdan tanidigim bir ortak arkadasimiz var. o önermis. Ona da yazmis kuzenim ve o "ben X'i cok iyi tanimiyorum ama aslinda iyi bir cocuk. 2 sene evvel bosandi. Esini pek tanimiyorum ama güzel bir esi vardi. Neden böyle davraniyor anlamiyorum. istersen sorayim demis" ama ben kzenime asla öyle birse yapma dedim. Bu arada ortak arkadasimiz kuzenim ve bir kac kisi ile daha aksam yemekte bulusuyor, instagramda story atiyor. Bu adam kuzenimi orda görüyüor ve ortak arkadasimiza "beni tanistir, ben tanismak istiyorum" diyor. O sekilde iletisim kuruluyor.
Bu arada 5 sene sevgili olduktan sonra 5 sene de evli kalmislar eski esiyle. Öyle anlatmis yani daha dogrusu.
Kuzenim 2 sene evvel nisan atti ve ondan sonra baya bir bunalima girmisti. Su an benzer bir durumdayiz, ikimiy de evlenip yuva kurmak istiyoruz ama karsimiza sade ve sadece sacma adamlar cikiyor. Iyi niyetli davrandi, cocuklu bosanmis olabilir diye düsünmüs. Herkes ayni degildir diye düsünmüs. Ben de kesinlikle cok zor buluyorum. Diyelim ki evlendiler, ortada cocuktan ötürü devamli iletisimde olmasi gereken eski es var. Cocuk da yeni anneyi kabullenecek mi, nasil olacak. Kendileri bir cocuk yaparsa o da sorunlu olacak. Yani nereden bakarsaniz bakin sorun.Kuzeninizin cocugu var mi? Yoksa insan kendini bile bile neden atese atar ki? Hadi atmis kimin icin neyi goze alacagini yine gorememis hala neden boyle oldu diyebiliyor. Nedeni ortada adam istemiyor acik acik soyleyemiyor da yoksa adama sorarlar madem hoslanmadin ne diye yanimdaydin diye. Hepimiz insaniz hata yapmak insana mahsustur ki bu hatalardan ders aliriz buna da tecrube deriz.
Bu arada kuzenim bekar sadece bir nisanlik gecti basindan. Cocugu da yok.ilk defa gördüğü bir erkeği evine almış ve allah versin herşeyi yaşamış. ee daha ne bekliyordu ki kuzen. öküz öldü ortaklık bitti hesabı. Bir atasözü derki
hızlı giden atın b...u seyrek düşermiş...
Merhabalar arkadaslar,
Bugün kendim icin degil, Antalya'da yasayan kuzenim icin bir paylasim yapacagim. Kendi derdim bana yetmezmis gibi kuzenim icin de hem dinleyici hem de akil hocasi olmaya calisiyorum. Kendisinin hesabi olmadigi icin benden rica etti. Okuyup yorum yaparsaniz cok sevinirim.
Kuzenim benden 2 yas üyük yani 33 yasinda, ingilizce ögretmeni ve gayet hos bir kadin. Kendisi de benim gibi erkekler konusunda sanssizlardan.
2 hafta önce bir arkadasi vasitasiyla bir cocukla tanistirilmis. Öncelikle internet üzerinden cünkü cocuk is seyahati icin y.disindaymis o zaman. Pazartesi gününe kadar sosyal medyalarini paylasmislar birbirleriyle, telefonda görüsmüsler, whatsapp dan yazismislar. Her dakikalarini birbirleriyle paylasmislar. Cocuk mühendis, bir kez evlenmis, 2 sene önce bosanmis ve bir cocugu var. cocuk annede kaliyor ama ara ara kendisinde de kaliyormus.
2 haftadir herseylerini paylasmislar birbirleriyle ve pazartesi aksami da görüsmeye karar vermisler. Kuzenimi almis yemege gitmisler. sohbet etmisler, cok iyi gecmis görüsme. kuzenim cok etkilendim filan dedi. yakinlasmislar ve öpüsmüsler de. Ardindan kuzenim onu evine cay icmeye davet etmis. Cay icmisler, sohbe etmeye devam etmisler. Cocuk oglundan bahsetmis, ailesinden, eski esinden herseyi acik acik konusmuslar. Hatta kuzenim "ailen icin evlenmis ayrilmis ve cocuklu olmam sorun olabilir mi" diye sormus. Sabaha kadar oturmuslar, sabaha dogru da eve gitmis cocuk. Evdeyken yakinlasmalar da olmus, sarilmislar, öpüsmüsler.
Bunu acaba cocugun (bu arada cocuk da 38 yasinda) kuzenime karsi bakisini mi degistirdi diye belirtiyorum. Kesinlikle tasvip etmeme ragmen, erkekler genelde hizli bir seyler yasadiklari kizlarla uzun iliski düsünmemeleri. Asiri sacma ama bir cok erkekten duydum bunu. Kendileri her halti yiyip kizin kesinlikle saf ve temiz ve hizli davranmamasini beklemeleri ayriyetten cag disi ve ergen bir hareket bence ama yapacak bir sey yok. Ülkemizin gercegini yanistiyor.
Normalinde eve gidince haber veren birisiymis. Yani ne yapsa mutlaka haber verip, haber bekleyen birisiymis ama eve gittikten sonra hic haber vermemis. Öglene dogru, "küsmüyüz, hic birsey yazmadin" demis. Kuzenim de "sen yazmayinca ben de yogun oldugunu düsündüm" demis. Sonra yine yazmamis cocuk. Bu sabah da kuzenim "ters giden bir sey mi var neden böyle davrniyorsun" demis o da" benden cok etkilenmedigini düsünüyorum" demis. kuzenim de "aksine etkilendim ve özel bir sey yakaladigimizi düsünüyordum fakat senin bu sekilde davranman bana garip geliyor. Istemiyorsan söyle ama bu sekilde olmayalim" demis.
Kuzenim bunu bu sabah yazmis ve cocuk Whatsapp da devamli online olmasina ragmen cevap yazmamis. Su an tekrar sordum hala yazmamis.
Bunu bir erkek neden yapar?????? Ben de akil veremez oldum artik cünkü ben de böylesiyle daha karsilasmamistim. Bu neyin sacmaligi acaba? Cevap vermemesi cok saygiszca degil mi?
Ben kuzenim'e sana "senden yteerince kadar hoslanmadim" diyemiyor bu yüzden "sen benden yeterince kadar hoslanmadin bence" diyor. Pesini birak diye. Ben öyle düsünüyorum acikcasi.
Öte yandan hic hoslanmasa neden okadar vakit gecirsin, herseyini anlatsin. O da bir garip. :/ Kuzenimle isin icinden cikamadim ve sizden de akil almak istedik.
Yorumlar icin simdiden tesekkür ederim.