Benden Utanıyormuş

bir kürt bir ufacık tefecıkle evlenemez...siz baştan hata yapmıssınız .olmadı yanii

Cümlelerinize anlam ve yapısal özellikler bakımından dikkat etmenizi tavsiye ederim.

"Türkçeyi hangimiz daha iyi biliyoruz?" yarışınızı bayağı bulacak kadar da okuduğunu anlama ve değerlendirmede iyiyimdir.

Gitsin kendine selvi boylu birini bulsun ozaman dengesiz...

Kürt bolumunu kotu niyetle soylemedigine eminim , ama yanlis anlasiliyor okuyunca duzenle bence yazini canim...

Hanzonun tekiymiş, gerçek yüzünü de göstermiş işte. Engelliyerek akıllıca davramışsın, kurtulmuşsun gitmiş. Üzülmeye bile değmez.

Yani anlasilan kiza sevgilin kurt falan diye elestiriler gelmis, sevgilisinede kiz arkadasin cok kisa falan gibi. Bir kere baskalarinin ne dusundugunun bir onemi yok.Hele ki boyle sacma ayrintilar konuysa. Onun senin boyundan utanma fikri ne kadar sacmaysa seninde onun kurt oldugu icin utanmadim gibi lutfetmis olman da o kadar sacma. Evet bir cok kürtten nefret ediyorum ayni zamanda bircok türkten sundan bundan da. Heryerin her toplumun iyisi kotusu vardir.Sahsen ben türküm karadenizliyim.Esim igdirli azeri.Onunla evlenene kadar kurtlerin arasinda da hic bulunmamistim. Bir cogu cok yardimsever bayragini seven temiz insanla. Belki sende boyle dusunuyorsun fakat kürt arkadaslara ben kürtlügumden utanmadim gibi bir aciklama yapman sinir bozucu gelmis. Asil sorun gercekten birbiriniz hakkinda ne dusunfugunuz ne hissettiginiz. Ki bana kalirsa cok bos bir kavga, hakikaten cocukca.

Anlamanin dil ile bir alakası yoktur.
Eğer dil ile alakasi olsaydi konu sahibini ayni bizim gibi anlardiniz.
Anlamak başka bir alanı kapsıyor. Ah tabi anlarsanız! !! .

tebrik ederim
2 sayfa onceden konuyu tahmin edip yazmissin safkelebek,
leb.i duymadan cumlelerden cikarimin da boylesi

Ciddi konuşmanın yeri ayrı sevgililikte, gevşek gevşek konuşmanın da, dediğin gibi ben de kısa boyluyum konu sahibinin sinirini anlarım ama utanma lafını ilk eden bensem boyuma edilen laf üstüne ya aynı seviyede savuştururum veya susarım hakettim diye, ciddiyse zaten terkederim ortamı. Senin için çadırlarda yaşıyorlar demişlerdi gibi bir şey kullanamam/kullanılmaz.

Seviyeyi ilk önce birinin yükseltmesi lazım, ciddi konuşuyoruz uyarısını biri yapmadan zaten akar gidersin, iki taraftan da gelmezse bu uyarı, gerisi gelir zaten, o da arkasından demek senin de 12 den sonra kafan çalışmıyormuş demeye yer bulur rahatça. Al sana hassasiyetli gül gibi kavga.

ben dağlıyım, o obalı ama hiç böyle şeylerden kavga etmiyoruz kavga adabımız olduğu için, dalgamızı rahat rahat geçeriz ama aynı şeylere sinir olan kişiler yerine aynı şeylere gülünebilen sevgililer bulunmalı bence genel olarak. Yav he he sine, liseli misin? diye tepki verildiğinde anlayamıyorsa, gerek yokmuş zaten devam etmeye.

katiliyorum,

Ayrica cok onemli bir noktaya deginmissin,
Cita demisken sadece sevgili degil tum ikili iliskilerde ozen gosterilmesi gereken birsey diyor,
herkese iyi forumlar diliyor,
ve kaciyorum

Mükemmel yorumunuz için teşekkürler burada bahsettiğiniz sebeplerden asıl bu kızcağıza psikolojik baskı yapıldı.

Bizim yaramiz yok. Yara konu sahibinin ve senin gibilerin şekerim. .
Siz milletin din iman bekcisimisinizki o yaziyi kaldir diyosunuz kiza! Oyle basina ortu gecirmekle iman olsaydi oooooooo. O kadar ayet ezberlemissinizde peygamberkmizin kalbini mi yardin kissasini ogrenememissiniz demekki.. cok sinirleniyorum sizin gibi bos insanlra hangi hakla bi insana bi lafi soyluyosunuz siz kimsinizki???

Anlamanin dil ile bir alakası yoktur.
Eğer dil ile alakasi olsaydi konu sahibini ayni bizim gibi anlardiniz.
Anlamak başka bir alanı kapsıyor. Ah tabi anlarsanız! !! .

Adamin seni neden begenmedigi belli oldu. Umarim irkciliktan bir kac ay banlanirsin...

Söylemeyeyim diyorum ama bu cevvalliğiniz karşısında kendimi tutamıyorum..

Ne kadar çirkin bir üslubunuz var? Dili daha iyi anladığınızdan falan bahsediyorsunuz ama anlatılmak istenenin yanından dahi geçemediğiniz gibi bildiğin provakatörlük yapıyorsunuz. Kendinize gelin lütfen konu sahibi hadi yanlış anlaşıldıysa diye 2-3 kere açıklamaya çalıştı yine anlamamazlıktan geliyorsunuz demekki böyle anlamak işinize geliyor. Amacınız ne yani sürekli aba altından sopa görsterir gibi alttan alttan laf sokuyorsunuz şişko kısa falan ne kadar çirkin bu konuda bir ırkçı gördüysem bu konu sahibi değil sizsiniz.

Ben bunlari sana mi yazdim? Yoo. O zaman sana ne oluyor?
Bana diyecegine kadar bunlari yazdığım kisinin yorumlarini da oku bakalim ayni tepkiyi verecek misin?. Ha bu kişi konu sahibi değil.
Neyse, selametle...

kıçına tekmeyi vurun sonrada kendinize mümkünse hemen acilen yeni birini bulun

Ben bunlari sana mi yazdim? Yoo. O zaman sana ne oluyor?
Bana diyecegine kadar bunlari yazdığım kisinin yorumlarini da oku bakalim ayni tepkiyi verecek misin?. Ha bu kişi konu sahibi değil.
Neyse, selametle...
Aynı üslupla aynı tarz bir cevap. Konu sahibine ya da başkasına ortalığı resmen karıştırmaya çalışıyorSUNUZ. Ayrıca SİZ nasıl başkasına yorum yapma hakkına sahipseniz bende SİZE yorum yapma hakkına sahip oluyorum değil mi? Şu gökyüzüne uzanan egonuzu indirip bahsedip durduğunuz islam ahlakına uygun davransanız da herkes sizden feyz alsa ya? Sizin gibiler yüzünden olay hep başka tarafa kayıyor.

Baskasinin yorumu bana ve benim irkimdan olanlaraysa eğer doğal olarak yorum yapma hakkina sahibim.
Ya ya benim gibiler yuzunden ahhh benim gibiler ahh..
Dedigim gibi muhatabim degilsiniz, olamazsiniz da zaten çünkü içinde nefret tohumlari büyüten bir insan muhatabim olamaz..
Simdi, dadanacak başka kapı bulunuz..
Hoşçakal

okadar senenın hatrına bole bı nedenden dolayı kalbını kırmıss.. ben bu erkeklere ne diyim bılmıyorum.. pess ki ne pess! degmezmiş cnm hıc konusma etme hayatına devam et

Ben kürt sevgilim olmasından utanmiyorum cok cirkin olmus, kurtluk ne zamandan beri utanilacak bisey oldu?
Sonrasindaki aciklamayi da okudum ama biraz cevir kazi yanmasin gibi olmus. Sevgilin de sana ben de senin turk olmandan utanmadim dese demez miydin zaten insan turk sevgilisi olmasindan neden utanir ki diye?

Bu ex sevgiliye gelince, bugune kadar gozu kor muymus yoksa boyun sonradan mi kisaldi? Ciddiye bile alinmaz terbiyesizin tekiymis.

Konu Sahibi ısrarla 'ailemde de kürtler var, ırkçı olsam 3 yıl beraber olmazdım, yanlış anladınız' dediği halde, kendisini ısrarla ırkçı ilan etmenin neresinde doğru anlama? Kendisinden daha mı doğru anlıyorsunuz kendisini?

Renkli olan kısımda söylediğiniz kimin ırkçı ve ayrımcı olduğunun kimin nefret tohumları büyüttüğünün bir göstergesiKendi elinizle kendinizi ortaya koydunuz zaten bana diyecek birşey kalmadı

var yaaaaaaaaaaaaaaa emin ol yırtarım ben o bebeyi ne demek kısa kurban olsun sana zekası geriiiiiiiiii !!! kızım saf mısın nesin yavrucuğum senden utananla senin hiç işin olmaz. kadınlar parasızlıkta erkekler kavgada belli edermiş terbiyesini. gel abla sözü dinle geri dönme . yemişim 3 yılını biz kaç 3 yıllar gördük de noldu. sans kader meselesi bu. boşver ya valla biri gider diğeri gelir sanki dünya da sadece o mu var zannediosun aç gözünüde etrafına bak. milletinde tınlama ağzı olan konuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…