Benden Salağı Yok

yasadiklarinizdan ders cikarip olgunlasmaya bakin.. hata yapmak hepimize mahsus.. ama ayni seyi tekrar tekrar yaparsaniz aptal olursunuz.

Okuyup meslek sahibi olmaniz gereken yaslarda, ailenizden gizli cafe koselerinde alkol alip dayak yemeniz evet tum tespitleriniz dogru..bu gidisle bir ipsiz sapsiza varirsiniz..
Ne diyebilirim ki hep yanlış üstüne yanlış yaptım aynrn öyle alkol alıp dayak yedim hemde bir kız tarafından

Ailemde aynı şeyi söyledi bize haber verseydin polisle gelirdik ama ben ailemden çok korkar çekinirim ve karşımdaki kızda belalı yanında mafyavari adamlar maddi yönden kuvvetli o yüzden çok korktum

Evet çok saf iyi niyetliyim

aile yaşamın nasıl peki? annen babanla ilişkin? önceki konuna da baktım da bu davranısın temeli aile mi acaba? (evet kırmızı odayı çok izliyorum bu ara )

Hiç korkma bu tipler korkuyla beslenir bir" höt desen al bi g.t " diyecekler aslinda ma güçsüzün yanında efe olurlar...baktı sen korkuyorsun daha çok üstüne gelir,seni kullanmak ister...insanlara da fazla güvenme,mesafeli ol...dışarı çıkmaya da korkma olurda karşına çıkarsa karşısında pısıp kalma karşılık ver yada polisi ara şikayetçi ol...

Dayak yiyecek konuma gelene kadar annenizle paylaşsaydınız bunlar yaşanmaya bilirdi
Bazen gizli saklı yapılan şeyler başımıza ne işler açıyor görüyoruz sen yine ucuz yırtmışsın başına birşey gelmemiş..
Büyük sözü dinlemek lazimm

Sizden daha salak var. Benim.
geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapmaya çalışın. Geçmiş hatalarınızı Sürekli hatırlamamaya çalışın. . Ders çıkartıp yolunuza devam edin. Millet neler yapıyor , hiç de umursamıyorlar . Herkes hayatına devam ediyor.

Salaklık değil bu ,deneyimsizlikten biraz gecikmişsiniz ayrılmakta.Ya sevgili hemcinslerim çok değerliyiz lütfen birilerinin sevgi adı altında size hükmetmesine izin vermeyin. Eğer annenizle paylaşmasaydınız olay çok başka yerlere gidebilirdi.Ailenizden biran önce kurtulmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla çünkü aynı değerlere sahip olmamak rahatsız ediyor sizi.Ama bunun tek yolu evlenmek değil.

Benzer bir sey ben de yasadim. Kendimi ezdiddim ailemle tehdit etti kapana kisildim. En guzeli yeni bir sayfa acmak yeni bir hayaga baslamak. O arkadaslarinizi da cikarin hayatinizdan. Bir zure yalniz kalip kisiliginizle ilgilenin kitap okuyup kendinizi gslistirmeye caba gosterin. Sonra yepyeni bir halde yeni arkadasliklar kurmaya calisin . Belki yardimi olur

Daha 1 sene önce reşit olmuş bacaksıza kendini niye bu kadar ezdirdin? Yapmayın arkadasım bi kez boyun eğerseniz onun devamı gelir.

susup ıcınıze atmayıp annenızle paylasmıssınız bence bu cok dogru ve duruslu bır davranıs
bıraz fazla ıyı nıyetlısınız bundan dolayı zarar gormussunuz kendınıze oyle kızmıssınız kı konuda yeterınce uzulmussunuz zaten daha fazla dusunup uzulmeyın

Teşekkür ederim bunu deneyeceğim

Kaç yaşındasınız ve kullanıldınkz mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…