- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi mavihayall
yasadiklarinizdan ders cikarip olgunlasmaya bakin.. hata yapmak hepimize mahsus.. ama ayni seyi tekrar tekrar yaparsaniz aptal olursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyebilirim ki hep yanlış üstüne yanlış yaptım aynrn öyle alkol alıp dayak yedim hemde bir kız tarafındanOkuyup meslek sahibi olmaniz gereken yaslarda, ailenizden gizli cafe koselerinde alkol alip dayak yemeniz evet tum tespitleriniz dogru..bu gidisle bir ipsiz sapsiza varirsiniz..
Ailemde aynı şeyi söyledi bize haber verseydin polisle gelirdik ama ben ailemden çok korkar çekinirim ve karşımdaki kızda belalı yanında mafyavari adamlar maddi yönden kuvvetli o yüzden çok korktumPolis diye bir meslek var bilmem farkindamisin..arayacaktin gelip onu bi guzel sikayet edecektin.korktun eline ne gecti hicbisey daha da korkuyorsun..seni tehdit etse bile ailenle paylasacaktin en fazla olacak sey o tokati o belalidan degilde annenden yada babandan yerdin ve bu kadar da uzamazdi...anlatma herseyi herkes bilmek zorunda degil.ceneni tutacaksin bu kadar basit..bence sikayetci ol yoksa daha cok is acar basina..ne yaparsa yapsin asla muhatap olma asla.
Evet çok saf iyi niyetliyimBizi hayatta koruyabilecek kişi önce kendimiziz sonra da ailemiz. Böyle sapık insanlara kendi gücünüzle dur diyemiyorsanız hemen ailenize gitmeniz lazım. Size ne kadar kızarlarsa kızsınlar sizi en iyi onlar korur. Salaklık değil bence yaptığınız şey. Saf birisiniz gibi geldi. Ki bu da kötü bir öZellik değil bence. Ama işte kafede,parkta tanıştığımız insanlara da hemen kendimizi bu kadar açmamak gerekiyor. Geçmiş olsun büyük badire atlatmışsınız. Umarım zamanla karşınıza daha düzgün insanlar çıkar
Benzer bir sey ben de yasadim. Kendimi ezdiddim ailemle tehdit etti kapana kisildim. En guzeli yeni bir sayfa acmak yeni bir hayaga baslamak. O arkadaslarinizi da cikarin hayatinizdan. Bir zure yalniz kalip kisiliginizle ilgilenin kitap okuyup kendinizi gslistirmeye caba gosterin. Sonra yepyeni bir halde yeni arkadasliklar kurmaya calisin . Belki yardimi olurMerhabalar burda pek çok konu açtım.bugün ise üzüldüğüm Bi konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. hayatım boyunca hep yalan dolan insanlar tanıdım kandırıldım kullanıldım maddi ve manevi olarak. Hep ezildim.Karakter olarak çok iyi niyetli alçak gönüllü gülümseyen kimsenin hakkını yemeyen biriyim. En son Bi arkadaşlık kurdum Cafe ortamında tanıştık kendisi 19 yaşında ben 23 yaşa takılmadım tanımadan arkadaş oldum iyice samimi olduk herşeyimi anlattım zaman geçtikçe ondan korkmaya başladım çok sert ne derse yapıyordum. Bi defa yok dedim bana doğru gelmedi tehditler başladı beni aileme söylemekle tehdit etti ailemden gizli alkol kullanırım bunu söylerim ve ailem çok muhafazakarlar bana karşıda baskıcılar giyimime karışırlar asla erkek arkadaşım olamaz onlara göre tabi ben bu sürede konuştum ama olmadı sevgilim o ayrı konu.. Bi akşam ben eve gitmek istiyorum dedim senin söylediğin yere gelmek istemiyorum dedim arkadaşı karıştı bende arkadaşına sen ne karışıyorsun dedim bu iyice sinirlendi ve bana sen sesini yükselemezsin dedi ve dövdü beni. Ben ağlıyorum kendimi savunamadım bile dövmesine rağmen hiç acımadı daha da tehdit etti anneme alkol kullandığımı söyliyecem dedi yalvardım ona etraftakişer müdahale ettiler kavgayı ayırdılar ben hala ağlıyorum o çıkıp gitti bende eve gittim. Sabaha kadar ağladım en son anneme anlattım annem haklı olarak kızdı bana onunla konuştu baya belalı bir tip ve artık evden dışarı çıkmıyorum ailem izin vermiyor. Yani demek istediğim insanlar beni hep kullandı maddi ve manevi olarak ben çok ezik ahmak biriyim beniö gibi salak olan yoktur bu hayatta. Bu anlattıklarım yemin ederim ki hepsi gerçek fake değilim isteyen olursa özel mesajdan konuşmaları atabilirim. Derdim üzüntüm Bambaşka hep kullanılmak ve beni dövdüğü gün şunu söyledi sen 23 yaşındasın ama hiç olgun değilsin kafan küçük çocuk gibi daha bir kahroldum. Kendimle olan kavgam bitmiyor suçluyorum kendimi bu yaşa geldim hala akıllanmadım hep maddi ve manevi olarak kullandırdım arkadaşlarıma ve çok ezik ahmağım eminim benim gibi kullandıran yok kendini bu hayatta
Hemde 19 yaşındaki bir kızdan mı dayak yedin şimdi,karşılık vermedinmi o anda..Ne diyebilirim ki hep yanlış üstüne yanlış yaptım aynrn öyle alkol alıp dayak yedim hemde bir kız tarafından
Kız mı erkek mi arkadaş orayı anlamadımHemde 19 yaşındaki bir kızdan mı dayak yedin şimdi,karşılık vermedinmi o anda..
Kızdan yemiş dayağı,önce okuyunca erkek diye düşündüm değilmiş meğerse.Kız mı erkek mi arkadaş orayı anlamadım
Bende erkek arkadaşı sandım. Demek yanlış anlamışım.Kızdan yemiş dayağı,önce okuyunca erkek diye düşündüm değilmiş meğerse.
İlk başta bende öyle anladım.Bende erkek arkadaşı sandım. Demek yanlış anlamışım.
Teşekkür ederim bunu deneyeceğimBenzer bir sey ben de yasadim. Kendimi ezdiddim ailemle tehdit etti kapana kisildim. En guzeli yeni bir sayfa acmak yeni bir hayaga baslamak. O arkadaslarinizi da cikarin hayatinizdan. Bir zure yalniz kalip kisiliginizle ilgilenin kitap okuyup kendinizi gslistirmeye caba gosterin. Sonra yepyeni bir halde yeni arkadasliklar kurmaya calisin . Belki yardimi olur
Ailemde çok kopukluk vardüzgün aile yaşamım yokaile yaşamın nasıl peki? annen babanla ilişkin? önceki konuna da baktım da bu davranısın temeli aile mi acaba? (evet kırmızı odayı çok izliyorum bu ara )
Kaç yaşındasınız ve kullanıldınkz mı hiçSizden daha salak var. Benim.
geçmişi unutup yeni bir başlangıç yapmaya çalışın. Geçmiş hatalarınızı Sürekli hatırlamamaya çalışın. . Ders çıkartıp yolunuza devam edin. Millet neler yapıyor , hiç de umursamıyorlar . Herkes hayatına devam ediyor.