- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 26
- Konu Sahibi mavihayall
-
Böyle pis karakterli, yaşı 19 olup kendisini 45 yaşında mafya sanan bir ahlaksızın size çocuk demesine üzülmeyin. Pislik olan o. Ayrıca sizden 7 yaş büyük ve daha tecrübeli biri olarak şunu diyeceğim. Aile sırlarınızı ve şahsi sorunlarınızı eşiniz bile olsa anlatmayın. Gün gelir sizi en acıtacak yerden, aileden vurur.Merhabalar burda pek çok konu açtım.bugün ise üzüldüğüm Bi konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. hayatım boyunca hep yalan dolan insanlar tanıdım kandırıldım kullanıldım maddi ve manevi olarak. Hep ezildim.Karakter olarak çok iyi niyetli alçak gönüllü gülümseyen kimsenin hakkını yemeyen biriyim. En son Bi arkadaşlık kurdum Cafe ortamında tanıştık kendisi 19 yaşında ben 23 yaşa takılmadım tanımadan arkadaş oldum iyice samimi olduk herşeyimi anlattım zaman geçtikçe ondan korkmaya başladım çok sert ne derse yapıyordum. Bi defa yok dedim bana doğru gelmedi tehditler başladı beni aileme söylemekle tehdit etti ailemden gizli alkol kullanırım bunu söylerim ve ailem çok muhafazakarlar bana karşıda baskıcılar giyimime karışırlar asla erkek arkadaşım olamaz onlara göre tabi ben bu sürede konuştum ama olmadı sevgilim o ayrı konu.. Bi akşam ben eve gitmek istiyorum dedim senin söylediğin yere gelmek istemiyorum dedim arkadaşı karıştı bende arkadaşına sen ne karışıyorsun dedim bu iyice sinirlendi ve bana sen sesini yükselemezsin dedi ve dövdü beni. Ben ağlıyorum kendimi savunamadım bile dövmesine rağmen hiç acımadı daha da tehdit etti anneme alkol kullandığımı söyliyecem dedi yalvardım ona etraftakişer müdahale ettiler kavgayı ayırdılar ben hala ağlıyorum o çıkıp gitti bende eve gittim. Sabaha kadar ağladım en son anneme anlattım annem haklı olarak kızdı bana onunla konuştu baya belalı bir tip ve artık evden dışarı çıkmıyorum ailem izin vermiyor. Yani demek istediğim insanlar beni hep kullandı maddi ve manevi olarak ben çok ezik ahmak biriyim beniö gibi salak olan yoktur bu hayatta. Bu anlattıklarım yemin ederim ki hepsi gerçek fake değilim isteyen olursa özel mesajdan konuşmaları atabilirim. Derdim üzüntüm Bambaşka hep kullanılmak ve beni dövdüğü gün şunu söyledi sen 23 yaşındasın ama hiç olgun değilsin kafan küçük çocuk gibi daha bir kahroldum. Kendimle olan kavgam bitmiyor suçluyorum kendimi bu yaşa geldim hala akıllanmadım hep maddi ve manevi olarak kullandırdım arkadaşlarıma ve çok ezik ahmağım eminim benim gibi kullandıran yok kendini bu hayatta
Evet çok çok haklısınız kendisi mafya gibi takılıyor ve arkadaşları da baya zengin mafyavari kişiler çok korkuyorum dışarı bile çıkamıyorum ailemde izin vermiyorBöyle pis karakterli, yaşı 19 olup kendisini 45 yaşında mafya sanan bir ahlaksızın size çocuk demesine üzülmeyin. Pislik olan o. Ayrıca sizden 7 yaş büyük ve daha tecrübeli biri olarak şunu diyeceğim. Aile sırlarınızı ve şahsi sorunlarınızı eşiniz bile olsa anlatmayın. Gün gelir sizi en acıtacak yerden, aileden vurur.
Evet bir yanım tecrübe oldu diyor ama diğer yanım kızıyor kendime niye bu yaşa kadar saftirik oldumAnnenle paylaşmışsın ama konuyu. Kendine salak demişsin ama bunu yapabildiğine göre bence salak değilsin. Susup içine atmamışsın. Belki çok iyi niyetlisin belki insanlara çabuk inanıyorsun. Bu olaydan ders çıkarmak senin elinde. Karşına çıkan insanların seni üzdüğünü gördüğünde veya kendini güvensiz hissettiğinde uzaklaşırsan canın bu kadar yanmaz. Hayatta her şey tecrübe edilerek öğrenilir. Bu olaydan sonra ah, vah etmek yerine “iyi ki olmuş, artık eskisi gibi olmayacağım” diyerek kendini güçlü tut.
Dua et peşini biraksin. Bir daha da biriyle arkadaşlik kurarken iki kere duşun. Malesef belali tipler aşiri çoğaldi. Ve bu çocuk yine tehdid ederse yalvarip yakarma. Eline firsat veriyorsun. Tam aksi ' aman be defol ne yaparsan yap' dersen artik seni tehdid etmez. Ailene soylerse soylesin. Bir manyagin oyuncaği olmakdansa babadan sağlam dayak yerim daha iyi. Hatanizdan donun. Alkolu birakin. Hiç hoş değil kullanmak. Kendine çeki duzen vermek jçin adim at.Merhabalar burda pek çok konu açtım.bugün ise üzüldüğüm Bi konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. hayatım boyunca hep yalan dolan insanlar tanıdım kandırıldım kullanıldım maddi ve manevi olarak. Hep ezildim.Karakter olarak çok iyi niyetli alçak gönüllü gülümseyen kimsenin hakkını yemeyen biriyim. En son Bi arkadaşlık kurdum Cafe ortamında tanıştık kendisi 19 yaşında ben 23 yaşa takılmadım tanımadan arkadaş oldum iyice samimi olduk herşeyimi anlattım zaman geçtikçe ondan korkmaya başladım çok sert ne derse yapıyordum. Bi defa yok dedim bana doğru gelmedi tehditler başladı beni aileme söylemekle tehdit etti ailemden gizli alkol kullanırım bunu söylerim ve ailem çok muhafazakarlar bana karşıda baskıcılar giyimime karışırlar asla erkek arkadaşım olamaz onlara göre tabi ben bu sürede konuştum ama olmadı sevgilim o ayrı konu.. Bi akşam ben eve gitmek istiyorum dedim senin söylediğin yere gelmek istemiyorum dedim arkadaşı karıştı bende arkadaşına sen ne karışıyorsun dedim bu iyice sinirlendi ve bana sen sesini yükselemezsin dedi ve dövdü beni. Ben ağlıyorum kendimi savunamadım bile dövmesine rağmen hiç acımadı daha da tehdit etti anneme alkol kullandığımı söyliyecem dedi yalvardım ona etraftakişer müdahale ettiler kavgayı ayırdılar ben hala ağlıyorum o çıkıp gitti bende eve gittim. Sabaha kadar ağladım en son anneme anlattım annem haklı olarak kızdı bana onunla konuştu baya belalı bir tip ve artık evden dışarı çıkmıyorum ailem izin vermiyor. Yani demek istediğim insanlar beni hep kullandı maddi ve manevi olarak ben çok ezik ahmak biriyim beniö gibi salak olan yoktur bu hayatta. Bu anlattıklarım yemin ederim ki hepsi gerçek fake değilim isteyen olursa özel mesajdan konuşmaları atabilirim. Derdim üzüntüm Bambaşka hep kullanılmak ve beni dövdüğü gün şunu söyledi sen 23 yaşındasın ama hiç olgun değilsin kafan küçük çocuk gibi daha bir kahroldum. Kendimle olan kavgam bitmiyor suçluyorum kendimi bu yaşa geldim hala akıllanmadım hep maddi ve manevi olarak kullandırdım arkadaşlarıma ve çok ezik ahmağım eminim benim gibi kullandıran yok kendini bu hayatta
Bahsettiğim kişi kız erkek değil ama baya belalı ve arkasındaki kişiler sağlam çok korkuyorum aileme bişey olmasından evden dışarı çıkmıyorum onu görmemek içinDua et peşini biraksin. Bir daha da biriyle arkadaşlik kurarken iki kere duşun. Malesef belali tipler aşiri çoğaldi. Ve bu çocuk yine tehdid ederse yalvarip yakarma. Eline firsat veriyorsun. Tam aksi ' aman be defol ne yaparsan yap' dersen artik seni tehdid etmez. Ailene soylerse soylesin. Bir manyagin oyuncaği olmakdansa babadan sağlam dayak yerim daha iyi. Hatanizdan donun. Alkolu birakin. Hiç hoş değil kullanmak. Kendine çeki duzen vermek jçin adim at.
Evet ben hiç sınır çizemedim hayır diyemedim kimseye herşeyimi anlattımSize bir önerim var.
İçinizde ne yaşarsanız yaşayın, kendiniz hakkında ne düşünürseniz düşünün bunu dışarıya belli etmeyin. Şimdi siz kendinize salak,ezik falan dediniz ya artık size herkes burada bunları dese de kızamazsınız. Çünkü zaten bunu kendiniz başlattınız. Mesela bana kimse durup dururken salak diyemez, ancak ben buna müsaade edersem veya engel olmazsam diyebilirler.
Eminim tanıştığınız insanlara da bunu belli ediyorsunuz ve onlar da size böyle davranmayı hak görüyorlar. İçsel sorunlarınızı çözmeniz ayrı mesele. Öncelikli olan dışarıya karşı tavrınız. Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.
Siz biri size yanlış yaptığında tavrınızı koymazsanız o kişi öyle davranmaya devam eder. Bir tepki göstermelisiniz ancak o tepki ağlamak değil.Bilemiyorum anlatabildim mi ancak insanlar bizim müsaade ettiğimiz kadar hayatımıza müdahil olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?