• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden önde giden göbek

Aslında hiç zor değil ;

karbonhidrat yeniyorsa; yağ yenmeyecek.
Yiyeceğiniz herşey yağsız olacak . (Yağsız pilav -yağsız makarna gibi gibi )

karbonhidrat yemeyecekseniz ;(balık -tavuk -et gibi) yağ yiyebilirsiniz 😅
Yağsız pilav makarnada yenmez beee boğaza takılır 🤣🤣🤣

Ben de birkaç tavsiyeyle geldim. Daha çok motivasyonla ilgili:

1-Bir alışkanlığın yerleşmesi için 15 gün şart diyorlar. Ben sizin yerinizde olsam şu an büyük kararlar almak yerine küçük hedeflerle başlarım.Her ne olursa olsun 15 gün boyunca yürüyüş yapacağım veya 15 gün bıyunca beyaz ekmek yemeyeceğim gibi. Sonra zaten alışkanlıklar yerleşir. Biraz sıkılaşınca o makarnayı zaten yemek istemeyecksiniz motive olup. Veya o gün spor yapmazsanız suçluluk hissedeceksiniz vs.

2- En önemlisi YA HEP YA HİÇ düşüncesini hayatınızdan çıkarın. Mesela 1 dilim pasta yediniz. Artık olan oldu kaldığınız yerden hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz. Şunu yapmayın mesela, nasılsa yedim pastayı diyet miyet kalmadı bozuldu, şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim gibi. Kısa vade yerine hayat tarzınızı değiştirmeye çalışın. Ondan küçük kaçamaklar sizi amacınızdan saptırmaz, başarısız olduğunuz anlamına gelmez. Hayatım boyunca pasta yemeyeceğim gibi hedefler gerçekçi olmadığı gibi insanı bıktırır, uzun ömürlü olmaz.İyi şanslar :KK49:

su 2 numara benim tum diyet spor hayatimin ozetidir.

her sey guzel, plana uygun yapiyorum,
sonra hop regl geliyor, battaniye + tv + cikolata ucgeninde yasiyorum 2 gun, sonra oradan donmesi cok zor oluyor.
Halbuki ayda 2 gun telafi edilebilir bir durumdur ama insanin motivasyonunu kaybetmemesi onemli.

Merhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız :KK52:

Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum. :110:

Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum. :KK72:
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.

Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.

Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen :KK33:
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.

Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen :KK64:

Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz :KK36:
Acınızı paylasiyorum🤣 ben pandemide evde kilo almayayim diye baslayip hızımı alamadim 10 kilo verdim. Ben de sizin gibi hem yapar hem yerim. Unlu tatlilardan ziyade sütlü yaptım ve şekerini de tariflerdekinden azaltip azaltip koydum. Haftada 4 gun Leslie'nin 3 millik yürümesini yaptim. 3 gun de direnc egzersizleri yaptim. Bunun icin Tugce Irtem'in videolarindan calistim. Baslangic ve ileri seviyeler icin 6 şar haftalık egzersiz programlari vardı onları yaptim😊

Acınızı paylasiyorum🤣 ben pandemide evde kilo almayayim diye baslayip hızımı alamadim 10 kilo verdim. Ben de sizin gibi hem yapar hem yerim. Unlu tatlilardan ziyade sütlü yaptım ve şekerini de tariflerdekinden azaltip azaltip koydum. Haftada 4 gun Leslie'nin 3 millik yürümesini yaptim. 3 gun de direnc egzersizleri yaptim. Bunun icin Tugce Irtem'in videolarindan calistim. Baslangic ve ileri seviyeler icin 6 şar haftalık egzersiz programlari vardı onları yaptim😊

Ne güzel yaa.
Bende pandemi ve ramazan sonrasında çok aldım.
7 kilo :(

Motive edici bir yorum daha 😍
Teşekkür ederim

Ne güzel yaa.
Bende pandemi ve ramazan sonrasında çok aldım.
7 kilo :KK43:
Verirsiniz😊 vaktiniz varsa uyaninca hic kafanizda bir sey kurmadan spora girisin. Baslayinca bitiyor. Ben cok usenirim ama o gunku gorevi yapmanin verdigi mutlulukla insan hem devam ediyor hem de emeginize aciyip dikkat ediyorsunuz yerken😊

Verirsiniz😊 vaktiniz varsa uyaninca hic kafanizda bir sey kurmadan spora girisin. Baslayinca bitiyor. Ben cok usenirim ama o gunku gorevi yapmanin verdigi mutlulukla insan hem devam ediyor hem de emeginize aciyip dikkat ediyorsunuz yerken😊

Sorun orada canım.
Vaktim yok.
İşten 7de çıkıyorum eve git yemek ye duş al saat 9 oluyor :(
Ondan veremiyorum kilomu.

Sorun orada canım.
Vaktim yok.
İşten 7de çıkıyorum eve git yemek ye duş al saat 9 oluyor :KK43:
Ondan veremiyorum kilomu.
Mecburen aksam yemeginiz de gec saate kaliyor tabi ki. Aksamlari saglikli seyler yemek icin hafta sonundan ön hazirlik yapabilirsiniz belki bir yemek plani yapip. Ben ac olunca ne bulsam ona saldiriyorum. O yuzden bir yemek plani yapip ona uyunca daha dengeli yiyorum. Spora vaktiniz yoksa beslenmenize dikkat ederek de fazlaliklarin gitmesini kolaylastirabilirsiniz😊

Mecburen aksam yemeginiz de gec saate kaliyor tabi ki. Aksamlari saglikli seyler yemek icin hafta sonundan ön hazirlik yapabilirsiniz belki bir yemek plani yapip. Ben ac olunca ne bulsam ona saldiriyorum. O yuzden bir yemek plani yapip ona uyunca daha dengeli yiyorum. Spora vaktiniz yoksa beslenmenize dikkat ederek de fazlaliklarin gitmesini kolaylastirabilirsiniz😊

Evet pazardan bir kaç çeşit yemek yaparım hafta içine.
İşten gelince de yanına pilav makarna.
Ama bazen halim olmuyor pizza hamburger falan söylemek zorunda kalıyorum ne yapayım :(
Bazen öğlen yemeği kötü geliyor bu sefer akşama çok acıkmış oluyorum eve gidince yemeğe abanıyorum.
İşin kötüsü kilo kalıyor :(

Evet pazardan bir kaç çeşit yemek yaparım hafta içine.
İşten gelince de yanına pilav makarna.
Ama bazen halim olmuyor pizza hamburger falan söylemek zorunda kalıyorum ne yapayım :KK43:
Bazen öğlen yemeği kötü geliyor bu sefer akşama çok acıkmış oluyorum eve gidince yemeğe abanıyorum.
İşin kötüsü kilo kalıyor :KK43:
Haklisiniz yorgun argin yemek yapmak cok zor. Yaninizda saglikli atistirmaliklar bulunsaniz aksamki agir acligi yasamazsiniz😕

Porsiyon kontrolü yapın. Kek mi pasta mı ince bir dilim kurabiye mi bir tane her şeyin aşırısı zarar ben de öyleydim 68 kiloyu bile gördüm şuan 62yim kendimi yönetmeyi hala öğreniyorum :)

su 2 numara benim tum diyet spor hayatimin ozetidir.

her sey guzel, plana uygun yapiyorum,
sonra hop regl geliyor, battaniye + tv + cikolata ucgeninde yasiyorum 2 gun, sonra oradan donmesi cok zor oluyor.
Halbuki ayda 2 gun telafi edilebilir bir durumdur ama insanin motivasyonunu kaybetmemesi onemli.
evet 2 gün yedikleriniz hemen top top et olarak dönmüyor ki ertesi gün bile dengeleyebilirsiniz.:KK50:

Back