Merhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz