- 28 Şubat 2019
- 4.674
- 11.168
- 208
Evet yürüyüşü severim de o da inşallah etkili olurTesekkur ederim. Yuruyus bile yapsaniz faydasi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yürüyüşü severim de o da inşallah etkili olurTesekkur ederim. Yuruyus bile yapsaniz faydasi olur
Evet bu da güzel bir öneri.Ben leslie'nin ve kalori sayma uygulamalarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Uygulama sayesinde anladım aslında ihtiyacım olandan ne kadar fazla yediğimi. Her şeyden yedim ama günlük kalori ihtiyacımı geçmeyecek miktarda. Sonra da midem ona alıştı zaten, istesem de fazla miktar yiyemem artık tıkanıyorum.
Çok iyi o zaman.Yok malzeme almadan da yapabilirsiniz, öyle şart değil. Ama Alıcaksanız pilates lastiği ve küçük top yeterli.
3 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limonmus benim hatırladığım akşam son yiyeceğin şey bu diye biliyorum üstüne birsry yiyemiyormussun,ama uygulayan varsa gelip anlatır zaten....bu arada sıkılaşmak istersen de tibet egzersizleri yapsana benim topige beklerimEvet bende inceledim limon varmış birde.
Buna başlayayım o zaman.
Zaten düzenli yoğurt da yemek istiyordum iyi olur.
Belli bir saati var mı yemek için? Sabah aç karnına ya da akşam gibi
Ben şahsen diğer egzersizleri pek yapamıyorum çok sıkılıyorum 3 kere kolunu kaldır 5 kere bacağını indir falan... Bi de zor geliyo yani. Ama leslie bildiğiniz yürüyüş aslında, daha monoton, daha basit ama müthiş etkili. Başta küçümsemiştim de böyle kilo mu verilir diye. Ama çok faydasını gördüm. Kalori uygulamalarında da başlarda tutturamıyodum hep aşıyodum miktarı ama gide gide alıştım. Artık saymıyorum zaten nerdeyse ezberledim çoğu seyin kalorisini. Zaten dediğim gibi midem küçüldü o süreçte.Evet bu da güzel bir öneri.
Leslie'yi öneren oldu birkaç kişi daha.
Galiba buna kesin başlayacağım.
Evet ben de baktım az önce öyle bir tarif vardı. O zaman buna da başlayabilirim. İnşallah faydası olur.3 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limonmus benim hatırladığım akşam son yiyeceğin şey bu diye biliyorum üstüne birsry yiyemiyormussun,ama uygulayan varsa gelip anlatır zaten....bu arada sıkılaşmak istersen de tibet egzersizleri yapsana benim topige beklerim
İçim ferahladi mesajınızı okuyunca.Ben şahsen diğer egzersizleri pek yapamıyorum çok sıkılıyorum 3 kere kolunu kaldır 5 kere bacağını indir falan... Bi de zor geliyo yani. Ama leslie bildiğiniz yürüyüş aslında, daha monoton, daha basit ama müthiş etkili. Başta küçümsemiştim de böyle kilo mu verilir diye. Ama çok faydasını gördüm. Kalori uygulamalarında da başlarda tutturamıyodum hep aşıyodum miktarı ama gide gide alıştım. Artık saymıyorum zaten nerdeyse ezberledim çoğu seyin kalorisini. Zaten dediğim gibi midem küçüldü o süreçte.
Ne çok öneri geldi Leslie ile alakalı.Leslie der susarım vala. Öyle bir terliyorum ki sayesinde. Dune kadar hergün sabah aksam yapıyordum, ama artik haftada 3e düşüreceğim.
Bide zaten göbek çevresi en kolay eriyen bölgedir. Karbonhidrat ve sekeri kesip günde en az 2 lt su ve leslie ile cok kolay eski halinize dönersiniz :)
Zor değil ya yapardin fikrin değişirse beklerim yoğurt küründen fayda görürsen haber verEvet ben de baktım az önce öyle bir tarif vardı. O zaman buna da başlayabilirim. İnşallah faydası olur.
Biraz inceledim Tibet egzersizlerini de pek bana hitap etmedi galiba
Faydam dokunursa çok mutlu olurum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ha bir de benim kullandığım uygulamada insanlar paylaşım da yapıyolar ayni instagram gibi. Tabi diyet yapanlar hep. Yediklerini içtiklerini atıyolar, birbirlerine yorum yapıyolar falan. Onları da görünce hem gaza geliyo insan hem de çok lezzetli diyet tabakları hazırlayanlar oluyo. Ben ordan da çok şey ögrenmiştim.İçim ferahladi mesajınızı okuyunca.
Kesinlikle önerilerinizi uygulayacağım.
Çok teşekkür ederim.
Akşam yemekten 45 dakika sonra yapabilirsiniz (bu benim diyetisyenimin onerisiydi) ama bende ise yaramadığını farkedince sabah aç karnınada yapmaya başladım ve hızla kilo verdim :) sabah erken kalkıp 45 dakika leslie + bölgesel çalışma yapıp ardından kahvaltı yapıyorum. Bence deneye deneye kendinize uygun olanı bulursunuzNe çok öneri geldi Leslie ile alakalı.
Neymiş öyle iyice merak ettim yapmak istiyorum.
Belli bir saat dilimi şartı var mı acaba?
Mesela aç karnına ya da tok karnına arasında bir fark olabilir mi?
Teşekkür ederim.
Kilo kısmı hadi keyfe bağlı olsun da sağlığın için o kadar çok yeme valla gözümde çok kötü şeyler canlandı anlattıklarından
Millet leslie diye biriyle spor yapıyor hep. Onu dene istersen
Aa bunu sevdim çok güzelmişFaydam dokunursa çok mutlu olurum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ha bir de benim kullandığım uygulamada insanlar paylaşım da yapıyolar ayni instagram gibi. Tabi diyet yapanlar hep. Yediklerini içtiklerini atıyolar, birbirlerine yorum yapıyolar falan. Onları da görünce hem gaza geliyo insan hem de çok lezzetli diyet tabakları hazırlayanlar oluyo. Ben ordan da çok şey ögrenmiştim.