• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden önde giden göbek

Ben leslie'nin ve kalori sayma uygulamalarının çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Uygulama sayesinde anladım aslında ihtiyacım olandan ne kadar fazla yediğimi. Her şeyden yedim ama günlük kalori ihtiyacımı geçmeyecek miktarda. Sonra da midem ona alıştı zaten, istesem de fazla miktar yiyemem artık tıkanıyorum.
Evet bu da güzel bir öneri.
Leslie'yi öneren oldu birkaç kişi daha.
Galiba buna kesin başlayacağım.

Evet bende inceledim limon varmış birde.
Buna başlayayım o zaman.
Zaten düzenli yoğurt da yemek istiyordum iyi olur.
Belli bir saati var mı yemek için? Sabah aç karnına ya da akşam gibi
3 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limonmus benim hatırladığım akşam son yiyeceğin şey bu diye biliyorum üstüne birsry yiyemiyormussun,ama uygulayan varsa gelip anlatır zaten....bu arada sıkılaşmak istersen de tibet egzersizleri yapsana benim topige beklerim 😁

Evet bu da güzel bir öneri.
Leslie'yi öneren oldu birkaç kişi daha.
Galiba buna kesin başlayacağım.
Ben şahsen diğer egzersizleri pek yapamıyorum çok sıkılıyorum 3 kere kolunu kaldır 5 kere bacağını indir falan... Bi de zor geliyo yani. Ama leslie bildiğiniz yürüyüş aslında, daha monoton, daha basit ama müthiş etkili. Başta küçümsemiştim de böyle kilo mu verilir diye. Ama çok faydasını gördüm. Kalori uygulamalarında da başlarda tutturamıyodum hep aşıyodum miktarı ama gide gide alıştım. Artık saymıyorum zaten nerdeyse ezberledim çoğu seyin kalorisini. Zaten dediğim gibi midem küçüldü o süreçte.

3 yemek kaşığı yoğurt 1 cay kaşığı pul biber ve yarim limonmus benim hatırladığım akşam son yiyeceğin şey bu diye biliyorum üstüne birsry yiyemiyormussun,ama uygulayan varsa gelip anlatır zaten....bu arada sıkılaşmak istersen de tibet egzersizleri yapsana benim topige beklerim 😁
Evet ben de baktım az önce öyle bir tarif vardı. O zaman buna da başlayabilirim. İnşallah faydası olur.

Biraz inceledim Tibet egzersizlerini de pek bana hitap etmedi galiba :olamaz:

Ben şahsen diğer egzersizleri pek yapamıyorum çok sıkılıyorum 3 kere kolunu kaldır 5 kere bacağını indir falan... Bi de zor geliyo yani. Ama leslie bildiğiniz yürüyüş aslında, daha monoton, daha basit ama müthiş etkili. Başta küçümsemiştim de böyle kilo mu verilir diye. Ama çok faydasını gördüm. Kalori uygulamalarında da başlarda tutturamıyodum hep aşıyodum miktarı ama gide gide alıştım. Artık saymıyorum zaten nerdeyse ezberledim çoğu seyin kalorisini. Zaten dediğim gibi midem küçüldü o süreçte.
İçim ferahladi mesajınızı okuyunca.
Kesinlikle önerilerinizi uygulayacağım.
Çok teşekkür ederim. 😍

Leslie der susarım vala. Öyle bir terliyorum ki sayesinde. Dune kadar hergün sabah aksam yapıyordum, ama artik haftada 3e düşüreceğim.
Bide zaten göbek çevresi en kolay eriyen bölgedir. Karbonhidrat ve sekeri kesip günde en az 2 lt su ve leslie ile cok kolay eski halinize dönersiniz :)

Leslie der susarım vala. Öyle bir terliyorum ki sayesinde. Dune kadar hergün sabah aksam yapıyordum, ama artik haftada 3e düşüreceğim.
Bide zaten göbek çevresi en kolay eriyen bölgedir. Karbonhidrat ve sekeri kesip günde en az 2 lt su ve leslie ile cok kolay eski halinize dönersiniz :)
Ne çok öneri geldi Leslie ile alakalı.
Neymiş öyle iyice merak ettim yapmak istiyorum. :KK49:
Belli bir saat dilimi şartı var mı acaba?
Mesela aç karnına ya da tok karnına arasında bir fark olabilir mi?

Evet ben de baktım az önce öyle bir tarif vardı. O zaman buna da başlayabilirim. İnşallah faydası olur.

Biraz inceledim Tibet egzersizlerini de pek bana hitap etmedi galiba :olamaz:
Zor değil ya yapardin 🤣 fikrin değişirse beklerim 😄 yoğurt küründen fayda görürsen haber ver 😁

İçim ferahladi mesajınızı okuyunca.
Kesinlikle önerilerinizi uygulayacağım.
Çok teşekkür ederim. 😍
Faydam dokunursa çok mutlu olurum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ha bir de benim kullandığım uygulamada insanlar paylaşım da yapıyolar ayni instagram gibi. Tabi diyet yapanlar hep. Yediklerini içtiklerini atıyolar, birbirlerine yorum yapıyolar falan. Onları da görünce hem gaza geliyo insan hem de çok lezzetli diyet tabakları hazırlayanlar oluyo. Ben ordan da çok şey ögrenmiştim.

karbonhidrati kesmeden cok zor.bir dilim pasta icin yaklasik 1 saat yuruyus yapmak gerekiyor en guzeli yememek o yuzden.
Kalori almak cok kolayken vermek cok zor ya

Ne çok öneri geldi Leslie ile alakalı.
Neymiş öyle iyice merak ettim yapmak istiyorum. :KK49:
Belli bir saat dilimi şartı var mı acaba?
Mesela aç karnına ya da tok karnına arasında bir fark olabilir mi?
Akşam yemekten 45 dakika sonra yapabilirsiniz (bu benim diyetisyenimin onerisiydi) ama bende ise yaramadığını farkedince sabah aç karnınada yapmaya başladım ve hızla kilo verdim :) sabah erken kalkıp 45 dakika leslie + bölgesel çalışma yapıp ardından kahvaltı yapıyorum. Bence deneye deneye kendinize uygun olanı bulursunuz 🤗

Sabah ac karnına bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarim limon sıkıp içmek ödem atmaya yardımcı olur.

Kahvaltı tabağı vs hazırlamak porsiyon dışına çıkmamak acısından faydalı olur.

Her gün yarim saat yürüyüş çıkamadıysanız evde Leslie yapmak iyi fikir.

Yazdıklarımı okuyan fit bir kadın sanır.
Sabah yediğim 3 büyük krepten selamlar, göbeğinden sevgiler, dolgun kalçamdan saygılar efemm

Leslie yi onerenler olmus.En son 7 -8 sene once yaptigimda arkasinda tontis teyzeler vardi.Isi buyutmus leslie studyoyu falan😄 Saka bir yana o zamanlar zayif, bekar ve körpecik halimde yani sundan 25 kilo eksik halimde bile ise yariyordu leslie.Hemen toparliyordu ama onunda yuksek seviyelerini yapardim.Asil bir video vardi bulunca yazayim.Onunla muthis incelmistim.Durun bulayim da paylasayim.Bana da bir cesaret gelir belki 13 aylik ikizlerle yaparim.Once ruyamda yaomaya baslasam illa gercek hayatta da yaparim.

leslie abla iyidir.
koçtopluluğunun insg.da online dersleri vardı pandemi boyunca pilates yoga vs.
pilates videolarını yapıyorum ben. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim.

Kilo kısmı hadi keyfe bağlı olsun da sağlığın için o kadar çok yeme valla gözümde çok kötü şeyler canlandı anlattıklarından😂

Millet leslie diye biriyle spor yapıyor hep. Onu dene istersen

Tatlım günün kutlu olsun ve diğer saygıdeğer Öğretmenlerimizin :KK200:
Bana da yardımcı olun ne zamanım var ne yapmak için cesaretim :(
Üst bölgem 38 ama alt bölgem 42 ye gidiyor :(

Benim deneyip faydasini gordugum seyleri yazayim:

1- KK Zayiflama yarismasi. Inanilmaz motive ediyor, vaktiniz varsa muhakkak bir takimla deneme yapin.

2- Karatay diyeti yaptim bir donem,
su an da Aralikli oruc yapiyorum.

Temelde ikisi de sik-sik-yeyin-az-yiyin stratejisini rafa kaldirmayi oneriyor ve iki ogun arasi aclik suresini artirmayi oneriyor.

3- Eliptik bisiklet canim benim.
Eger eve bir alet almayi dusunuyorsaniz dusunebilirsiniz bence bunu.
Biraz buyuk tabi, o yuzden evde nasil olur bilemiyorum, ben spor salonunda kullaniyorum, selulitsavar diyorum kendisine.

4- Youtube yoga dersleri.
Duzenli olarak her gun yapildiginda esneklik artiyor, ben cok memnun kalmistim yaptigim donem,
hic yoga deneyimi olan bir insan olmama ragmen bir kac ayin sonunda garip sekilli hareketleri yapabilmeye baslamistim, tavsiye ederim.

5- Evde pilates, eger ki plates bilginiz varsa oneririm. Yoksa hareketi yanlis yapip basa bela almak da var.
Bence en guzeli bir kac ay bir hoca esliginde genel prensibi ogrenmek, sonrasinda evde tek devam etmek.

Öncelikle diyetisyen olmadığımı belirterek 7 ayda 21 kilo vermiş biri olarak konuya giriş yapmak istiyorum :KK54:

Diyete başladığımda 75’tim . Adeta yuvarlanıyordum . Şu anda 54.
Gerçekten maalesef o boğaz tutulmadan verilmiyor . En azından bende öyleydi . Her istediğimi yiyorum ama az filan bana uymadı hiç .
çünkü belki de Ben az yiyip bırakamıyordum özellikle Nutella filan .
Öncelikle alışveriş listemde değişiklik yaptım . Mesela 7-8 aydır beyaz ekmek , pilav , gibi beyaz -yüksek karbonhidratlı besinler tüketmiyorum, ve açıkçası özlemiyorum da . İlk başta çok zorlandım . İlk hafta Rüyalarıma giriyordu yemek🙄
Şimdi hala kahvaltıda bile ekmek yemiyorum , çok canım çekerse 1 dilim kendi yaptığım (annem ve bebeğim için) tam buğday ekmeğinden yiyorum .
mesela kahvaltıda , 3 yumurtalı omlet , ya da patatesli yumurta tarzı beni tok tutacak şeyler yiyorum . Patatesleri kızartmıyorum ama , haşlayıp , birwz tavada çeviriyorum .
Karbonhidrat almayacağım zaman , yağ ve protein bakımından zengin besleniyorum . Karbonhidrat yemezseniz , yağ yemeniz kilo açısından sorun olmaz . Çünkü yağı tutan maalesef karbonhidrat.

mantık çok basit aslında , ama uygulama bazen zor ;
Karbonhidrat yiyecekseniz , yağ kullanmayın .
Mesela makarna , haşlayın üstüne yoğurt -pul biber döküp yiyin.
Ya da patates haşlayın /kızartmayın . Yağı minimuma indirin .
2 gün böyle beslenin ,
Sonra 2 gün , karbonhidrat çok az yiyin ,
yüksek protein ile beslenin , yanında boş yeşillikti zeytinyağlı salata . 2 günde bu şekilde beslenin ,

sonraki 2 gün ise 0 karbonhidrat, biraz protein ve yüksek yaĞ . Yani fındık -ceviz -badem -avokado gibi sağlıklı yağlar .
biraz da hareket inanın vereceksiniz ✌🏻Tiroid sorunum olduğu halde (az çalışıyor ) ben verdim bu şekilde . Bi deneyin.

bol şans 🍀🍀

Son düzenleme:
Faydam dokunursa çok mutlu olurum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ha bir de benim kullandığım uygulamada insanlar paylaşım da yapıyolar ayni instagram gibi. Tabi diyet yapanlar hep. Yediklerini içtiklerini atıyolar, birbirlerine yorum yapıyolar falan. Onları da görünce hem gaza geliyo insan hem de çok lezzetli diyet tabakları hazırlayanlar oluyo. Ben ordan da çok şey ögrenmiştim.
Aa bunu sevdim çok güzelmiş
Uygulamanın ismi nedir acaba

Back