- 28 Şubat 2019
- 4.674
- 11.168
- 208
Zorluğundan değil de garip geldi Tibet şeysiZor değil ya yapardin fikrin değişirse beklerim yoğurt küründen fayda görürsen haber ver
Veririm teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorluğundan değil de garip geldi Tibet şeysiZor değil ya yapardin fikrin değişirse beklerim yoğurt küründen fayda görürsen haber ver
Fat secret diye bir uygulama. Çok keyifli oluyo gerçekten. İnşallah siz de faydasını görürsünüzAa bunu sevdim çok güzelmiş
Uygulamanın ismi nedir acaba
Ha çakra düzenleme olayları diyorsun anladim senlik değil ...☺Zorluğundan değil de garip geldi Tibet şeysi
Veririm teşekkür ederim
Okuyunca bir vov dedim.Öncelikle diyetisyen olmadığımı belirterek ayda 21 kilo vermiş biri olarak konuya giriş yapmak istiyorum
Diyete başladığımda 75’tim . Adeta yuvarlanıyordum . Şu anda 54.
Gerçekten maalesef o boğaz tutulmadan verilmiyor . En azından bende öyleydi . Her istediğimi yiyorum ama az filan bana uymadı hiç .
çünkü belki de Ben az yiyip bırakamıyordum özellikle Nutella filan .
Öncelikle alışveriş listemde değişiklik yaptım . Mesela 7-8 aydır beyaz ekmek , pilav , gibi beyaz -yüksek karbonhidratlı besinler tüketmiyorum, ve açıkçası özlemiyorum da . İlk başta çok zorlandım . İlk hafta Rüyalarıma giriyordu yemek
Şimdi hala kahvaltıda bile ekmek yemiyorum , çok canım çekerse 1 dilim kendi yaptığım (annem ve bebeğim için) tam buğday ekmeğinden yiyorum .
mesela kahvaltıda , 3 yumurtalı omlet , ya da patatesli yumurta tarzı beni tok tutacak şeyler yiyorum . Patatesleri kızartmıyorum ama , haşlayıp , birwz tavada çeviriyorum .
Karbonhidrat almayacağım zaman , yağ ve protein bakımından zengin besleniyorum . Karbonhidrat yemezseniz , yağ yemeniz kilo açısından sorun olmaz . Çünkü yağı tutan maalesef karbonhidrat.
mantık çok basit aslında , ama uygulama bazen zor ;
Karbonhidrat yiyecekseniz , yağ kullanmayın .
Mesela makarna , haşlayın üstüne yoğurt -pul biber döküp yiyin.
Ya da patates haşlayın /kızartmayın . Yağı minimuma indirin .
2 gün böyle beslenin ,
Sonra 2 gün , karbonhidrat çok az yiyin ,
yüksek protein ile beslenin , yanında boş yeşillikti zeytinyağlı salata . 2 günde bu şekilde beslenin ,
sonraki 2 gün ise 0 karbonhidrat, biraz protein ve yüksek yaĞ . Yani fındık -ceviz -badem -avokado gibi sağlıklı yağlar .
biraz da hareket inanın vereceksiniz Tiroid sorunum olduğu halde (az çalışıyor ) ben verdim bu şekilde . Bi deneyin.
bol şans
Şuan indiriyorum.Fat secret diye bir uygulama. Çok keyifli oluyo gerçekten. İnşallah siz de faydasını görürsünüz
Yukarıda bir üye yazmış da karbonhidrat-yağ dengesini falan. Uygulamada onu da görebiliyosunuz zaten gün içinde ne kadar yağ- karbonhidrat ve protein tükettiğinizi özetliyo, böylece karışık gelmez belki sizin yerinize o hesaplıyo zaten. Bir de başlarda hesabı tutturmak zor olabiliyo, alışkanlıklar birden değişmiyo. Pes etmeyin tutturana kadar devam edinŞuan indiriyorum.
Çok sağolun.
Onu denersen benim gibi içinde günden güne artan hevesle en sonunda dayanamayıp bayılana kadar yersin Azalt sadece diyetisyenler hep der ya porsiyonları küçült falan filannnHiç mi yemeyeceğim
Anlatış tarzına bayıldım çok tatlısınMerhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz
Bi an patates diye okudum dedim patates sen neymissinYersiniz tabi ama iki üç haftada bir dilim olabilir o kadar seviyorsanız. Veya düzenli pilates yapıyorsanız haftada bi dilim yeterli. Mutlaka pilates öneririm çok güzel sıkılıaştırıyor ve benim boyun fıtığımı acayip rahatlatıyor. Üstelik sıkılaştığınızdan kilonuzu da göstermiyorsunuz
Bir şeyler yapacağım artık şart oldu.Homini gırtlaga son vermeden kilo verilmiyor bacim, tecrubeyle sabit. Spor sıkılasmayi sagliyor, kilo vermeye yardimci ama beslenmeyi halletmeden kilo verimi cok saglikli ve kolay olmuyor. 3 aydir aralikli oruc uyguluyorum toplam 6 kilo verdim. Spor yapamiyorum lanet olasica spora kendimi alistiramadim, onu da halledebilirsem sıkılasmam lazim.
Youtubeda guzel icerikler var herhangi biriyle basla ama en onemlisi karbonhidrat ve seker hic yok gibi beslenmek. Tamamen kesmek de dogru degil onuda soyleyeyim karbonhidrati ama kaliteli karbonhidrat tuketmeye alistir kendini. Şekere de elveda demen gerekiyor uzgunum.
Çok iyi o zaman.Yukarıda bir üye yazmış da karbonhidrat-yağ dengesini falan. Uygulamada onu da görebiliyosunuz zaten gün içinde ne kadar yağ- karbonhidrat ve protein tükettiğinizi özetliyo, böylece karışık gelmez belki sizin yerinize o hesaplıyo zaten. Bir de başlarda hesabı tutturmak zor olabiliyo, alışkanlıklar birden değişmiyo. Pes etmeyin tutturana kadar devam edin
Rica ederim, ben de inanıyorum üstesinden gelebileceğinize. Kolay gelsinÇok iyi o zaman.
Zaten hiçbir şey bir anda olmuyor ama bu aralar pes etmeyerek birçok şeyi değiştirdim hayatımda.
Bunun da üstesinden gelirim belki
Çoook teşekkürler
Onu denersen benim gibi içinde günden güne artan hevesle en sonunda dayanamayıp bayılana kadar yersin Azalt sadece diyetisyenler hep der ya porsiyonları küçült falan filannn
göbüşün varsa da her hareketi yapamazsın april han izle hem zor hareketleri yanda yeni başlayanlar için kolayını bile gösteriyor başlangıç için süper
bu üçlü my lifeApril Han
Fitness/ Fashion/ Lifestyle; Location: USA Texas Free workout programs: https://aprilhanfit.com EMAIL:piecesofapril37@gmail.com 韩小四April 官方频道www.youtube.com
Yaaa çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınızAnlatış tarzına bayıldım çok tatlısın
Chloe Ting sayesinde 2 haftada tam 7 cm incelmişti belim hayatımda ilk kez karın kasım bile çıkmıştı. Youtube’a “Chloe Ting Results” yazarsanız bir sürü kadın vücudundaki gelişmelerin videosunu çekmiş. İzlerken baya gaza getiriyorMerhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz
Yiyin tabiki de dozunda tüketin her şeyi. Her gün değil de haftada 10 günde bir ödül niyetine ufak bi dilim.Hiç mi yemeyeceğim
Mart ayındaki pandemi döneminde ben de yapmıştım. Gerçekten etkisi anında görülüyor. Ama bana kısa vadeli gibi geldi mesela şu an geriye bir kas falan kalmadı.Chloe Ting sayesinde 2 haftada tam 7 cm incelmişti belim hayatımda ilk kez karın kasım bile çıkmıştı. Youtube’a “Chloe Ting Results” yazarsanız bir sürü kadın vücudundaki gelişmelerin videosunu çekmiş. İzlerken baya gaza getiriyor