- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Canım bizimkiler bizden önce gelip bizle veya bizden sonra çıkıyorlarPatron surekli geliyor mu is ywrine ya.. benim bildigim arada ugrarlar ama. İlaç saatim var dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizimkiler bizden önce gelip bizle veya bizden sonra çıkıyorlarPatron surekli geliyor mu is ywrine ya.. benim bildigim arada ugrarlar ama. İlaç saatim var dersin
Patron surekli geliyor mu is ywrine ya.. benim bildigim arada ugrarlar ama. İlaç saatim var dersin
Bizimkilerde aynı birde işlerin yoğunluğundan ben kesin unuturum yemeyi. Yemek sözde işyerinde yapılıyor dışarıdan gelmiyor ama kullanılan yağlar işte. Birde toplu taşıma kullanıyorum gelip giderken taşımak sıkıntı olur diye denemedim hiç
Bizim yemek dışardan geliyor ama yemek sorun değil.
Benim akşam çıkış saatim sorun :)
Doğru işten çık eve git derken saat geç oluyor o sorun bende de var Üstüne birde iş çıkışı spora gidiyorum eve gelince saat baya geç oluyor çorba ya da yoğurtla geçiştiriyorum haliyle sabah kalkar kalkmazda aç oluyorum
Haklisin o zaman ne bileyim ben patronlar arada ugrar saniyorum genelde iste usta mudur bunlar surekli durur.. erken yersen daha iyi olur demist8m ama mumkun degil tabi surekli basinda patronlaBizimkisi sürekli burada
Hatta masası ofisin önünde ben burada gaz çıkarsam oradan duyuyor
O saatte yemek yersem birazdan eve gideceksin bekleyemedin mi der.
Onunla uğraşamam.
Haklisin o zaman ne bileyim ben patronlar arada ugrar saniyorum genelde iste usta mudur bunlar surekli durur.. erken yersen daha iyi olur demist8m ama mumkun degil tabi surekli basinda patronla
Bende aynıyım canım 3 yıllık evliyim 58 ile evlendim 68 oldum. benim göbeğim efsane yani anlatamam. boy da kısa olunca...Merhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz
Bende spor yok yalan değil.
Eve gidince yemek ev topla et bir de işin ders boyutu var tabi.
Zaten 3 saat falan kalıyor.
Araya özel hayat giriyor derken hoop akşam bitmiş.
Yapamıyorum
Gelsin kilolar
Aynen birde işin masa başıysa ekstra gelsin kilolar.
Bende özel hayat yok
sabah işe giderim ordan spora eve gelir duşumu alır yatarım
Zaten pandemi var diye uzun süredir gezme olayları da iptal. Evde olsam yerim ama onu biliyorum yapmayı da seviyorum yemeyide
Hiçbir şey yapamıyorsan düzenli yeşil çay iç, midende sorun yoksa sadece kahve iç en azından metabolizmanı hızlandırırsın. Ama o simitler için spor şart gibi kendi kendine gitmiyorlar.Stajyer mali müşavirim masa başı işim.
Bizim yemek molamız yok çalıştığımız yerde yemek ye aşağı in direkt kilo oluyor.
Hatta çoğu zaman sindirim sorunu yaşıyorum.
Spor da yapamadığım için fena oldum.
Boyum 1.70 herkes iyisin diyor ama kilo cidden rahatsız edici.
Yanlardan simitlerim çıktı
Lütfen bul :)
Hiçbir şey yapamıyorsan düzenli yeşil çay iç, midende sorun yoksa sadece kahve iç en azından metabolizmanı hızlandırırsın. Ama o simitler için spor şart gibi kendi kendine gitmiyorlar.