Benden küçük sevgilime kızlar bakıyor ve ben kıskanıyorum !

24 yaş da çok çocuk değil mi ? Ne bileyim bana o yaşta bir erkek olgunlaşmaz ve sağlıklı bir ilişki yürütemez gibi geliyor yani olgun bir kadınla yapamaz sanki. Ben de 30 yaşındayım 24 yaşındaki erkeklerle hiç bi ortak noktam yokmuş gibi hissediyorum.

yaşından dolayı bakmıyolardır yani 30 da olsa yakışıklı biriyse bakarlardı herşeyi yaşa bağlamayın bence siz biraz kompleks yapmışsınız.

Bir ortamda mütemadiyen insanlar başka insanların suratına bakar bu normaldir. Ama siz bunu kafaya takmışsanız her kadının 1 saniyelik bakışı bile sizi çıldırtacaktır. Ben abartıyorsunuz ve biraz da yaş farkı olduğu için kompleks yapıyorsunuz...

Ben dışarıda kızlar sevgilime baktığında gururlaniyorum ve mutlu oluyorum yorumlara bakınca ben de mi sorun var bilemedim bir de böyle deneyin birilerinin baktığını gördüğünüzde ne güzel demek ki sevgilim çok gösterişli yakışıklı herkes bakıyor ama o benim yanımda benim elimi tutuyor diye kendinizi telkin etmeye çalışın bence. Sonuçta sizi beğenmiş sizi secmis ne güzel iste

Baksınlar ne olcak sizinle sevgili

Abartı değil seversen kıskanırsın tabii ki.Sevgilinin davranışları önemli ama en başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…