• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

Dert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
bulamadım , kalmamış resim falan de boşver ne yapacak senin fotonu. sahte kimlik olur başka bişey olur. taze bitti de bence, nereli olursa olsun çok yakın arkadaşım olmalı ki vereyim fotomu.

Ne mı yapacak senı begenmıs , gidecek baskasına gösterecek erkek kardes kuzen vsvss.... Yanı ben olsam asla vermezdım zaten ıstemekte sacma ötesı

Kocasından ayrılmış çocuğu varmış ona bakıyormuş.Daha önce abu dhabi'de kuaförlük falan yapmış.
Kuaför işlerini ben hallederim dedi.
Hastalıklı mı yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum.
Normal bir insan iki günde seni çok sevdim, bir fotoğrafını ver der mi allasen?
İki günde ne bu samimiyet, ne münasebet? Hani arkadaş olursunuz, birlikte zaman geçirirsiniz, fotoğraf çektirirsiniz filan, bu süreçler doğal da... Bu abes bir durum. Kim kimi tanır da sever bu kadar kısa sürede? Niyeti nedir ben de kestiremem ama sonuçta samimi değil ve tuhaf. Temkinli olmakta fayda var.

Katil olmasın.:KK57: Belkide her kurbanının resmini biriktiriyordur unutmamak için:KK8::KK8:

Şaka şaka. Kadının niyeti nedir ne değildir bilmem ama siz yinede temkinli davranın bu kişiye karşı. normal değil çünkü davranışları.

Çok önceden çalıştığım yerdeki kızı hatırlattınız bana..
Benim için arabesk kaset doldurmuştu, havluya ismimi işlemişti kalpli falan, seni çok seviyorum der dururdu:rolleyes:
kız korkutma beni yaaa

Normal bir insan iki günde seni çok sevdim, bir fotoğrafını ver der mi allasen?
İki günde ne bu samimiyet, ne münasebet? Hani arkadaş olursunuz, birlikte zaman geçirirsiniz, fotoğraf çektirirsiniz filan, bu süreçler doğal da... Bu abes bir durum. Kim kimi tanır da sever bu kadar kısa sürede? Niyeti nedir ben de kestiremem ama sonuçta samimi değil ve tuhaf. Temkinli olmakta fayda var.
Daha dikkatli olacağım teşekkürler.

bak kesin seni başgöz etmek istiyodur. aklıma ilk o geldigeldi. verme . ısrar ederse yanımda yok de. birazda mesafe koy bence aranıza. hergün gazatelerde neler okuyoruz.

çaycıla tartıştım hopaaaa bi konu.......çok halsizim bunalımdayım hopaaa bi konuuu............eşimle tartıştım hopaaaa bikonu..ayda dört beş konu nedir arkadaş bu arada annenizin son durumu nasıl....

Annem bile taşımıyo benim fotomu. Elin kadınının iyi niyetli isteyeceğine inanmıyorum. Verme canım bence. Fotonu birine verir takip ettirir kaçırtır, belki birine düşünmüştür, sahte evrakta kullanır, ahlaksız broşürlerde kullanır. Olmayacak şey değil. İyi niyetle istemesi bir ihtimal, kötü seçenekler daha fazla

bazı insanlar fotoğraf almayı sever hemen kötü niyet düşünmeyin ama tedbirli olun vermeyin bir bahane uydurup.

onlar fotografi cok seviyorlar, önem veriyorlar, altinda bisey oldugunu sanmiyorum. size minettar ve yaptiginiz iyilikten ötürü öyle davrandigini düsünüyorum. kafaya takmayin.

çaycıla tartıştım hopaaaa bi konu.......çok halsizim bunalımdayım hopaaa bi konuuu............eşimle tartıştım hopaaaa bikonu..ayda dört beş konu nedir arkadaş bu arada annenizin son durumu nasıl....
Bir derdim var : (
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Moderatör: okypete
Ne kadar insanları eleştirmeye meraklısınız. Şu sıralar her şey üstüme üstüme geldi sizden başka da paylaşacak kimsem yok.
Size güvenip sizden yardım almaya çalışıyorum.Üstelik yorum yapmak zorunda da değildiniz.
Ve çaycıyla ilgili konu açmadım,kocam da yok kocamla ilgili de konu açmadım.Yazdıklarınızdan sonra bir de lütfedip annemi sormuşsunuz.Neyse morel bırakmadınız.

bdv yi öğrenemedin mi canım daha.A dersin Z den çıkarsın :D

Bence de verme acaba demektense hiç riske girme.

Bir derdim var : (
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Moderatör: okypete
Ne kadar insanları eleştirmeye meraklısınız. Şu sıralar her şey üstüme üstüme geldi sizden başka da paylaşacak kimsem yok.
Size güvenip sizden yardım almaya çalışıyorum.Üstelik yorum yapmak zorunda da değildiniz.
Ve çaycıyla ilgili konu açmadım,kocam da yok kocamla ilgili de konu açmadım.Yazdıklarınızdan sonra bir de lütfedip annemi sormuşsunuz.Neyse morel bırakmadınız.
annenizi sordum durumu nasıl diye..diğerleri sizin aiçin yazılmadı...

Aklima recep ivedik geldi israrla fotosunu cekmek istiyordu biri sipsakla o da sonra bir poz verdi hani el isaretiyle o tarz bir foto vermek gecti icimden:KK53: kadin hayatinin sokunu yasardi eminim:-)

Konu sahibi arkadasim fotografinizi vermemekle cok iyi yapmissiniz. İki gun tanidiginiz kisi sonucta. Anladigim kadariyla fazlaca merhametlisiniz bu cok guzel ama bazen hayir demek gerekebiliyor.

Aklima recep ivedik geldi israrla fotosunu cekmek istiyordu biri sipsakla o da sonra bir poz verdi hani el isaretiyle o tarz bir foto vermek gecti icimden:KK53: kadin hayatinin sokunu yasardi eminim:-)

Konu sahibi arkadasim fotografinizi vermemekle cok iyi yapmissiniz. İki gun tanidiginiz kisi sonucta. Anladigim kadariyla fazlaca merhametlisiniz bu cok guzel ama bazen hayir demek gerekebiliyor.
Sanırım haklısınız teşekkürler.

"işten erken çıkıyorsun göremiyorum seni bari fotoğrafın bende dursun"

2 gündür tanıdığı insana bunu söyleyen kadının akli dengesi pek yerinde olamaz. öz evladı değilsiniz ki. bence niyeti başka ve aptalca bir bahane bulmuş kendine .

fotoğrafım yok deyin. aynı konuyu tekrar tekrar açıp foto istemeye devam ederse bilin ki kadın kötü niyetli.

Back
X